- 28 Ağustos 2015
- 879
- 941
- 53
- Konu Sahibi zorlusevdamm
-
E hani derken neden bu kadar heyecanlandınz konuyu ben açtım falan mı dedim ki hayırdır sadece şuan ki konuma yazın dedim
Aynen açtığın o temız ve güzel sayfada kım oldugunu bellı etmeTamam sakin ol şampiyon. Öncelikle şunu bi bil. Burada ki kadınlar senin sandığın kadar aptal değil. Hiç birimiz yutmadik zihinsel engelli arkadaş muhabbetini. Sen istediğin kadar öyle de biz inanmadik. O yüzden kimse sana beklediğin yorumları yapmaazzz. Sen o kadar hakaret et sonra konuma odaklanın de. O yüzden sen iyisi mi Konunu kapattir. Ne sen sinir ol ne biz. Sonra üyeliğini iptal et. Yeni ve temizz bi sayfa aç bize.
Görevi var birlikte evli olmayacağız o ayrı ben ayrı o şekilde istemiyorSorun şu bence, neden seninle evlenmeyi düşünmüyor? Bunu sormalıyız. Genel olarak evliliğe hazır değil mi, yoksa seni kendi standartlarına göre evlenilecek biri olarak görmüyor mu? Bazı erkekler vardır, sever, sevişir ama bakire biriyle evlenmeye taktığı için bu kişiyle evlenmeyi düşünmez. Sadece aşk yaşar. Eğet böyle bir erkekse kaç kurtar kendini.
ne? nasıl yani?Görevi var birlikte evli olmayacağız o ayrı ben ayrı o şekilde istemiyor
Doğu görevine? nasıl yani?
haa benim anladığım şey bambaşkaymış.Doğu görevi
Anladım olabilir insanizhaa benim anladığım şey bambaşkaymış.
Görevi var birlikte evli olmayacağız o ayrı ben ayrı o şekilde istemiyor
Arkadaşım senin işin gücün yokmu zaten konunun buralara gelmesinin sebebi senmissin arkadaşım açtığı konuyu inceledigim kadariyla tee benim erken boşalma konusunu gündeme getirmiş sin senin derdin ne yorum yapma benim konularima istemiyorum daha cirkince nasıl söyleyebilirim bilmiyorumSizleri arkadaşın sizce bu aldatmak sayılır mi adlı konusuna davet ediyorum konu kapanmış bunları sonra özür dilemek başka bir konu açıp
Iki yıl sürecek malum Doğu çok karışıkBu durum ne kadar sürecek peki? Kalıcı mı? Bir yolu yok mu birlikte olmanızın?
Görevi var birlikte evli olmayacağız o ayrı ben ayrı o şekilde istemiyor
OArkadaşım senin işin gücün yokmu zaten konunun buralara gelmesinin sebebi senmissin arkadaşım açtığı konuyu inceledigim kadariyla tee benim erken boşalma konusunu gündeme getirmiş sin senin derdin ne yorum yapma benim konularima istemiyorum daha cirkince nasıl söyleyebilirim bilmiyorum
Arkadaşım senin işin gücün yokmu zaten konunun buralara gelmesinin sebebi senmissin arkadaşım açtığı konuyu inceledigim kadariyla tee benim erken boşalma konusunu gündeme getirmiş sin senin derdin ne yorum yapma benim konularima istemiyorum daha cirkince nasıl söyleyebilirim bilmiyorum
Yahu yas 23 nereye gec kalacan biraz mantikli davranYa tamam da sinirleniyorum evlenmek için olmuyorum sadece geleceği görebilmek istiyorum zaman kaybetmek ten korkuyorum
Kızlar beni orospu yaptınız gerçekten hacmi insan sevgilisiyle ilişkiye girmez girdim evet pişman değilim konu o değil ben boşlukta falanda değilim sevgilim istemiyor neyapayim iki az bir süre mi ne yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?