Kızlar inanin geçen ki konuyu açan ben değildim benim suan çok büyük bir derdim var lütfen fikir ve

E hani derken neden bu kadar heyecanlandınz konuyu ben açtım falan mı dedim ki hayırdır sadece şuan ki konuma yazın dedim

Tamam sakin ol şampiyon. Öncelikle şunu bi bil. Burada ki kadınlar senin sandığın kadar aptal değil. Hiç birimiz yutmadik zihinsel engelli arkadaş muhabbetini. Sen istediğin kadar öyle de biz inanmadik. O yüzden kimse sana beklediğin yorumları yapmaazzz. Sen o kadar hakaret et sonra konuma odaklanın de. O yüzden sen iyisi mi Konunu kapattir. Ne sen sinir ol ne biz. Sonra üyeliğini iptal et. Yeni ve temizz bi sayfa aç bize.

Aynen açtığın o temız ve güzel sayfada kım oldugunu bellı etme
O konularındada yardımcı olmayız çnku bıze cahal dedin sennn

Görevi var birlikte evli olmayacağız o ayrı ben ayrı o şekilde istemiyor

Sizleri arkadaşın sizce bu aldatmak sayılır mi adlı konusuna davet ediyorum konu kapanmış bunları sonra özür dilemek başka bir konu açıp

Sizleri arkadaşın sizce bu aldatmak sayılır mi adlı konusuna davet ediyorum konu kapanmış bunları sonra özür dilemek başka bir konu açıp
Arkadaşım senin işin gücün yokmu zaten konunun buralara gelmesinin sebebi senmissin arkadaşım açtığı konuyu inceledigim kadariyla tee benim erken boşalma konusunu gündeme getirmiş sin senin derdin ne yorum yapma benim konularima istemiyorum daha cirkince nasıl söyleyebilirim bilmiyorum

Görevi var birlikte evli olmayacağız o ayrı ben ayrı o şekilde istemiyor
O AdAm_OLaCaK_KIZ mimlenmışssın bak kızın gözunde

Daha fazla çirkinlestigin yorumlar var idmanlısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…