- 28 Ağustos 2015
- 879
- 941
- 53
- Konu Sahibi zorlusevdamm
Ben suan çoğuna hakaret etsem çok çok hakliyim kasiniyorlar çünkü
Evet çoooook haklısın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben suan çoğuna hakaret etsem çok çok hakliyim kasiniyorlar çünkü
Kızlar beni orospu yaptınız gerçekten hacmi insan sevgilisiyle ilişkiye girmez girdim evet pişman değilim konu o değil ben boşlukta falanda değilim sevgilim istemiyor neyapayim iki az bir süre mi ne yapayım
Teşekkür lerYahu kimse sana senin kendine yaptığından fazlasını yapmadı. Tamam hadi bak ciddi ciddi sana fikir veriyorum. Şimdi sevgilim dediğin adamdan ayıl. Seninle evlenmeye niyeti yok bunu bil. Beraber olamadıktan sonra ne gerek var evlenmeye diyo. Evleneyim de eşim ol demiyo. Neyse. Şimdi sana evlilik teklif eden çocukla görüş. Eğer aranızda mezhep ve bekaret sorun olmayacaksa dene. Olmuyosa hiç zorlama. Her sevişene o... demez kimse. Hatta burda bi çok konu var evlilik öncesi beraber yaşayıp çocuk sahibi olan ve sıkıntısıni anlatan. Onlara bile bu üslupla konuşmuyo kimse. Sen kendini dalgaya alınacak duruma düşürüyosun. Çünkü üslubun... Ne bileyim çok hafif bi üslubun var.
Bir espri yapıyım tabikiii Kadir İnanırEtte yıne banlan cicim sen kendın kendını bu duruma düşürdün.
Biz sana gecen konunda yardımcı olmaya çalıştık sen bıze cahil dedin
şimdide o ben değildim diyorsun .
Buna kim inanır ?
okey zorlu kızTamam sen inanma ve Sus
Ben yazcaktım altına ama sonra düşündüm vala o bile inanmazBir espri yapıyım tabikiii Kadir İnanır![]()
![]()
![]()
![]()
Ya tamam da sinirleniyorum evlenmek için olmuyorum sadece geleceği görebilmek istiyorum zaman kaybetmek ten korkuyorumSen bizi anormal yapsan da biz seni bir sey yapmiyoruz. Artik insanlari ve kendini etiketlemeyi birak.
Bir sorunun varsa konunu tam acikla . Boluk porcuk yazinca kimse anlamiyor. Yardim eden biri mutlaka cikacaktir.
Sen simdi eskisi evlenmek istemiyor diye onu birakip yeni biriyle mi gorusmek istiyorsun. Bunun evlenecegini ne biliyorsun? Kendine evlenmeye odaklama, biraz da oluruna birak.
Ve argo konusmak hic bir kadina yakismaz, yakismiyor. Sanaldan da olsa cok itici gorunuyorsun. Bu huyunu degistir.Sen kazanirsin.
![]()
eveettttKızlar Merhaba yemin ediyorum ki geçen ki konu bana ait değil benim is yerinden bir arkadaşım var Özürlü kadrosundan girdi memur biraz zihinsel sorunları var ve bekar benden de iki yaş büyük neyse kendisi burayı takip ettiğimi görmüştü ama üye değil di ve aylar önce Şifremi ona vermiştim burda zaman harcıyor baksın derdi varsa konu açsın diye ... ve gördüm ki açmış ta ben buraya giriyorum ama haftasonu fazla giremiyorum sürekli de açık tutmuyordum cumartesi günü açılmış konu zaten pazar girmeye çalıştım giremedim hemen onu aradım sen ne yaptın neden yasak almışım diye aradı anlattı suan kızgınim ama biliyorum ki sorunlu hasta açıkçası normal insana davrandığım gibi trip atsam da anlamıyor neyse Özür dilerim herkesten benim hiçbir alakam yoktur o konuyla ama benim konum başka
okey zorlu kız![]()
e hanı zıhınsel engellı sıfrenı bılen kurumda calısan ıs arkadasındı konuyu acan ?Açıkça söylüyorum geçmişi bir kenara itip konuma odaklanip yorum yapacaksınız yazın lütfen ama lütfen
Ya tamam da sinirleniyorum evlenmek için olmuyorum sadece geleceği görebilmek istiyorum zaman kaybetmek ten korkuyorum
E hani derken neden bu kadar heyecanlandınz konuyu ben açtım falan mı dedim ki hayırdır sadece şuan ki konuma yazın dedime hanı zıhınsel engellı sıfrenı bılen kurumda calısan ıs arkadasındı konuyu acan ?
aynı uslup ...aynı yazıs tarzı... aynı kısı....E hani derken neden bu kadar heyecanlandınz konuyu ben açtım falan mı dedim ki hayırdır sadece şuan ki konuma yazın dedim
Sorun şu bence, neden seninle evlenmeyi düşünmüyor? Bunu sormalıyız. Genel olarak evliliğe hazır değil mi, yoksa seni kendi standartlarına göre evlenilecek biri olarak görmüyor mu? Bazı erkekler vardır, sever, sevişir ama bakire biriyle evlenmeye taktığı için bu kişiyle evlenmeyi düşünmez. Sadece aşk yaşar. Eğet böyle bir erkekse kaç kurtar kendini.Ya tamam da sinirleniyorum evlenmek için olmuyorum sadece geleceği görebilmek istiyorum zaman kaybetmek ten korkuyorum