• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar inanin geçen ki konuyu açan ben değildim benim suan çok büyük bir derdim var lütfen fikir ve

Benim benn size diyorum ki o konu bana ait değil öncesi bana ait değil dedim mi sonuçta cinsellik ile ilgili konularm da var inkar etsem onu ederim

Şimdi arkadaşlar o diğer konuda ben bu arkadasa baya giydirdim buda bana sevgili güzellemesi yaptı aman hep haklı çıkar siz cahilsiniz siz sorunlusunuz diye,bende ona dedim ki ama sen bir daha konu acarsin o zaman bu cahil ve sorunlu kadınlar bu lafları sana hatırlatır

Arkadaş o sebepten ben değildim diyo şu an,çünkü o konuda çok büyük laflar etti mesela bir daha siteye girmeyecekti,gem siteye girip hem lafını yememis olmanın yolu ne: ben değildim

Gerçekten polemik olussun istemiyorum ben durumumu izah ettim uzatmadan kendi konuma fikir belirtmeyecekseniz yemeğe inecegim

Bana baksana sen şakamısın yada kendini akıllı bizide salakmı sanıyorsun:KK62:
şimdi diğer konunu okudum millete demediğin kalmamış birde dönüp o konuyu ben açmadım hikayesi uydurmuşsun inandırıcımı sence!!!
git kiminle istersen onunla birlikte ol onunla evlen burda insanın asabını bozma:KK62:

Şimdi arkadaşlar o diğer konuda ben bu arkadasa baya giydirdim buda bana sevgili güzellemesi yaptı aman hep haklı çıkar siz cahilsiniz siz sorunlusunuz diye,bende ona dedim ki ama sen bir daha konu acarsin o zaman bu cahil ve sorunlu kadınlar bu lafları sana hatırlatır

Arkadaş o sebepten ben değildim diyo şu an,çünkü o konuda çok büyük laflar etti mesela bir daha siteye girmeyecekti,gem siteye girip hem lafını yememis olmanın yolu ne: ben değildim
Seninle konuştuğumu hatırlamıyorum

yani hakikaten sinir oldum yaa o kunuyu kaçırmışım şimdi baktımda demediği kalmamış millete birde hala gelmiş burda ukalalık yapıyoo

Neyse siz zeki bayanlar ben sevismiyorum demiyorum önceki konumda var evet ama ben kapalı değilim suan evlilik istiyorum ama biraz önce dediğim gibi evlenmek istemyen erkek arkadaşım var ayrıca gelinlik seçmek istesemcok erken bunun için buraya sizlere sormam onun için bir konu açmam

Desene canım gene herzamanki taktik ben yazmadım.Abin,kuzen,ablam ,akrabam vs vss gibi onlar yazdı olayı ilginç bir yapısı var demekki konu sahibinin yada çift karakter.

Önceki konum derken yine bazı arkadaşlar ö konuyu dile getirmesin erken boşalma diye açtığım konuyu kast ettim

Ve ayrıca benimdemek istediğim bu sayfanın bu sitenin buraya konu acanalrin amacı ne!? Çoğu milletin dertleriyle dalga geçiyor ben buraya ciddi bir konu için fikir almak istedim tamam mı uzamasin bu konu

Benim benn size diyorum ki o konu bana ait değil öncesi bana ait değil dedim mi sonuçta cinsellik ile ilgili konularm da var inkar etsem onu ederim

yaa tabi tabi bende
Neyse siz zeki bayanlar ben sevismiyorum demiyorum önceki konumda var evet ama ben kapalı değilim suan evlilik istiyorum ama biraz önce dediğim gibi evlenmek istemyen erkek arkadaşım var ayrıca gelinlik seçmek istesemcok erken bunun için buraya sizlere sormam onun için bir konu açmam

allah aşkına siz ne diyorsunuz ya hic bir şey anlamadım siz zaten erkek arkadaşınızla evliler gibi yaşıyorsunuz değilmi?
e hani siz kapalıydınız noldu şimdi kapalı değilim diyosunuz

yazma bicimleri cok benziyo.bide iki kisi kullaniyosunuz siz.hic ozeliniz falan yok demekki.bu arkadasla baya icli dislisiniz..o gun millete etmedgn laf kalmadi buraya tekrar yazabilmek icin boyle bsey soyluyosun.hic inandirici degilsin cnm kusura bkma...

Burda olmanizin amacı nedir polemik oluşturup kendi egolarinizi tahmin etmek mi

Back
X