- 24 Kasım 2014
- 652
- 86
- 33
- 38
- Konu Sahibi zorlusevdamm
Evet oldum önceden birlikte olanlar evlenemez miSiz sevgilinizle birlikte olmamışmıydınız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet oldum önceden birlikte olanlar evlenemez miSiz sevgilinizle birlikte olmamışmıydınız?
Ya bu konu da diğeri gibi başkası tarafından açılan sahte bir konuysa? Yine boşu boşuna cevap vermiş olursak nolcak ?Ben şimdi hataliyim değil mi sevgilim den zaten ayrılmak istiyorum çünki gerçekten anlamıyor beni evlenmek istemiyor suan olamaz diyor
Bilmiyorum belkide özenti oturmuş bir hayat istediğim için belkideneden bu kadar evlenmeye odaklı yaşıyorsunuz ? yaşınız kaç?
Ne geniş bir mezhebınız varsa ! yuh dıyorumEvet oldum önceden birlikte olanlar evlenemez mi
BAk bak aynı cevap şekli...Evet oldum önceden birlikte olanlar evlenemez mi
Bilmiyorum belkide özenti oturmuş bir hayat istediğim için belkide
Kendinden mi bahsediyor sun suana kadar beni kimse kullanmadi daNe geniş bir mezhebınız varsa ! yuh dıyorum
Sizi bi güzel kullanıyıor erkekler
yazık ...
Ne geniş bir mezhebınız varsa ! yuh dıyorum
Sizi bi güzel kullanıyıor erkekler
yazık ...
Bence kullanıyorlar arkadaşı benım tabırım böyle sizinki farklıdır saygı duyarım.belki kendisi erkekleri kullanıyordur.. kullanmak ve kullanılmak nasıl bir tabirse artık..
ben evliyim canımKendinden mi bahsediyor sun suana kadar beni kimse kullanmadi da
biz "mal" mıyız "eşya" mıyız ki erkekler bizi kullansın.Bence kullanıyorlar arkadaşı benım tabırım böyle sizinki farklıdır saygı duyarım.
Okk sakin olbiz "mal" mıyız "eşya" mıyız ki erkekler bizi kullansın.
istemiş birlikte olmuş kimse kimseyi kullanmamış.
gayet sakinim ve çok sakince sordum.nereden sinirli olduğumu çıkardın ki?Okk sakin ol![]()
Ciddi sıkıntıların var senin
Bilmem bana kızmışsın gibi. Sadece konu sahıbı bızı salak yerıne koydugu ıcın tepkım sert olmuş kusura bakmayıngayet sakinim ve çok sakince sordum.nereden sinirli olduğumu çıkardın ki?
sadece kadınlara eşya gözü ile bakma demek istedim.