Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım abimin eşi medicalparkta yaptı orda prof.gidiolardı.ama isim hatırlamıyorum çok iyi olduğunu söylediler.Hiç izmir den yok mu;(![]()
Çınarlı Hastanesini doğum için tavsiye edebilirim. Anestezi uzmanlarıda çok iyi :)
Çınarlı yı ben de iyi olarak duydum ama detayları bilmiyorum tabi. Peki fiyat bilgisi olan var mı normal doğum ya da sezaryenle ilgili ?Ben de Çınarlı da doğum yapmayı düşünüyorum da, acaba hastanenin Bebek ve anneye yaklaşımı Nasıl? Doğar doğmaz anneye veriyorlar mı bebeği, bir de babanın girmesine izin veriyorlar mı?
Fiyatlar Nasıl Can'ım hatırlıyor musun?Çınarlı Hastanesini doğum için tavsiye edebilirim. Anestezi uzmanlarıda çok iyi :)
Çınarlı yı ben de iyi olarak duydum ama detayları bilmiyorum tabi. Peki fiyat bilgisi olan var mı normal doğum ya da sezaryenle ilgili ?
Tamam Can'ım teşekkürlerBenim doktorum orada doğum yaptırdığı için ben mecburen orada yaptıracağım ama fiyatını henüz bilmiyorum. Arkadaşım geçen sene orada sezaryen oldu ama fiyatını sormamıştım o zaman ilgimi çekmediği için. Öğrenirsem ben buraya yazarım yine
peki sezaryen mı normal doğum muydu Can'ım ? Benim doktor da dışardan gelcek bizde artık bi 6 7 bini gözden çıkarmalıyız sanırımben 7 yıl önce doğum yaptım tatlım, doktorum dışarıdandı, onun için maliyetli olmuştu 2500'e yapmıştım. Ama doktoru dışarıdan getirmezsen çok daha uygun oluyor.
Bebek ve anne ile son derece ilgililer, bebeği doğar doğmaz anneye gösteriyorlar sonra gerekli aşılar ve hazırlıklar için alıyorlar. anne doğumdan odaya gidene kadar bebek odaya gitmiş annesini bekliyor oluyor :))) temizlik konusunda da herhangi bir şikayetim olmamıştı. Eşimin doğuma girme gibi bir talebi olmamıştı, bu kez girsin istiyoruz, doğum fotografçısı da girsin istiyoruz, bunları konuşmak lazım, bilmiyorum şu anda :):)Ben de Çınarlı da doğum yapmayı düşünüyorum da, acaba hastanenin Bebek ve anneye yaklaşımı Nasıl? Doğar doğmaz anneye veriyorlar mı bebeği, bir de babanın girmesine izin veriyorlar mı?
sezeryandı tatlım. Rakam bulabilir o kadarı, önemli olan annelerin içinin rahat etmesi, bebeklerin sağlığıpeki sezaryen mı normal doğum muydu Can'ım ? Benim doktor da dışardan gelcek bizde artık bi 6 7 bini gözden çıkarmalıyız sanırım![]()
Öyle canım ya insan gücünün yettiği oranda iyisi sağlıklısı rahatı olsun istiyo .sezeryandı tatlım. Rakam bulabilir o kadarı, önemli olan annelerin içinin rahat etmesi, bebeklerin sağlığı![]()
Aynen, hamilelik zaten insanın hormonlarını alt üst ediyor, bir ağlayıp bir gülüyor insanÖyle canım ya insan gücünün yettiği oranda iyisi sağlıklısı rahatı olsun istiyo .
Kesinlikle katılıyorum . Ben ilk haftalarda bi ağrı şikayetiyle mecbur kaldığım için devlete acile gittim gece . Doktor sen hamile falan değilsin ya da çocuğu düşürmüşün demişti. Sebebi de dandik ultrasondu. Bi daha tövbe ettim. Allah mecbur bırakmasınAynen, hamilelik zaten insanın hormonlarını alt üst ediyor, bir ağlayıp bir gülüyor insanonun için çok önemli doktorun yaklaşımı, hastane ortamı