kızlar izmirde bildiğiniz en iyi doktor en iyi hastane?iyi yada kötü tecrübeleriniz

Periper89

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2016
449
168
23
35
Arkadaşlar malum doktor ve hastane özellikle doktor çok önemli. Deneyimlerimizi paylaşıp birbirimizi yonlendirelim

Ben Dr. Ahmet Güler'e gidiyorum, muayenehanesi Aksancak'ta. Doğumlarını Çınarlı hastanesi'nde yaptırıyor. Ben oldukça memnun kaldım, ücreti de makul. Öneririm kesinlikle, çok güleryüzlü, ilgili ve sakinleştirici biri

Çınarlı Hastanesini doğum için tavsiye edebilirim. Anestezi uzmanlarıda çok iyi :)

Çınarlı Hastanesini doğum için tavsiye edebilirim. Anestezi uzmanlarıda çok iyi :)

Ben de Çınarlı da doğum yapmayı düşünüyorum da, acaba hastanenin Bebek ve anneye yaklaşımı Nasıl? Doğar doğmaz anneye veriyorlar mı bebeği, bir de babanın girmesine izin veriyorlar mı?

Ben de Çınarlı da doğum yapmayı düşünüyorum da, acaba hastanenin Bebek ve anneye yaklaşımı Nasıl? Doğar doğmaz anneye veriyorlar mı bebeği, bir de babanın girmesine izin veriyorlar mı?
Çınarlı yı ben de iyi olarak duydum ama detayları bilmiyorum tabi. Peki fiyat bilgisi olan var mı normal doğum ya da sezaryenle ilgili ?

ben 7 yıl önce doğum yaptım tatlım, doktorum dışarıdandı, onun için maliyetli olmuştu 2500'e yapmıştım. Ama doktoru dışarıdan getirmezsen çok daha uygun oluyor.

Çınarlı yı ben de iyi olarak duydum ama detayları bilmiyorum tabi. Peki fiyat bilgisi olan var mı normal doğum ya da sezaryenle ilgili ?

Benim doktorum orada doğum yaptırdığı için ben mecburen orada yaptıracağım ama fiyatını henüz bilmiyorum. Arkadaşım geçen sene orada sezaryen oldu ama fiyatını sormamıştım o zaman ilgimi çekmediği için. Öğrenirsem ben buraya yazarım yine

Benim doktorum orada doğum yaptırdığı için ben mecburen orada yaptıracağım ama fiyatını henüz bilmiyorum. Arkadaşım geçen sene orada sezaryen oldu ama fiyatını sormamıştım o zaman ilgimi çekmediği için. Öğrenirsem ben buraya yazarım yine
Tamam Can'ım teşekkürler

ben 7 yıl önce doğum yaptım tatlım, doktorum dışarıdandı, onun için maliyetli olmuştu 2500'e yapmıştım. Ama doktoru dışarıdan getirmezsen çok daha uygun oluyor.
peki sezaryen mı normal doğum muydu Can'ım ? Benim doktor da dışardan gelcek bizde artık bi 6 7 bini gözden çıkarmalıyız sanırım :D

Bebek ve anne ile son derece ilgililer, bebeği doğar doğmaz anneye gösteriyorlar sonra gerekli aşılar ve hazırlıklar için alıyorlar. anne doğumdan odaya gidene kadar bebek odaya gitmiş annesini bekliyor oluyor :))) temizlik konusunda da herhangi bir şikayetim olmamıştı. Eşimin doğuma girme gibi bir talebi olmamıştı, bu kez girsin istiyoruz, doğum fotografçısı da girsin istiyoruz, bunları konuşmak lazım, bilmiyorum şu anda :):)

Aynen, hamilelik zaten insanın hormonlarını alt üst ediyor, bir ağlayıp bir gülüyor insan :cry::KK70: onun için çok önemli doktorun yaklaşımı, hastane ortamı
Kesinlikle katılıyorum . Ben ilk haftalarda bi ağrı şikayetiyle mecbur kaldığım için devlete acile gittim gece . Doktor sen hamile falan değilsin ya da çocuğu düşürmüşün demişti. Sebebi de dandik ultrasondu. Bi daha tövbe ettim. Allah mecbur bırakmasın

Back
X