kızlar izmirde bildiğiniz en iyi doktor en iyi hastane?iyi yada kötü tecrübeleriniz

Kesinlikle katılıyorum . Ben ilk haftalarda bi ağrı şikayetiyle mecbur kaldığım için devlete acile gittim gece . Doktor sen hamile falan değilsin ya da çocuğu düşürmüşün demişti. Sebebi de dandik ultrasondu. Bi daha tövbe ettim. Allah mecbur bırakmasın
Ayyy Allah muhtaç etmesin onlara, bazıları hakkaten insanlığını yitirmiş durumda, şakk diye söylüyorlar karşısındakini düşünmeden.

Çok teşekkürler kızlar @catuke ve @g_mutlu peki Prof Sait Yucebilgin ile ilgili birşey duydunuz mu?
merhaba.
uzun zaman olmuş sen yazalı ancak forumda gezerken gördüm ve yanıtlamak istedim. Sait hoca İzmir'de çok bilinen ve çok iyi bir doktordur. (Prof.). PKO lu bir arkadaşım yıllardır hastası(henüz evli değil hamilelik için gitmiyor.) diğer bir arkadaşımın da eşinin doktoruydu. Çok memnunlardı. Doğumu da Çınarlıda yapmıştı 3 yıl önce.. Paylaşmak istedim..

Arkadaslar çınarlıyı ben de dusunuyorum suan icin bakalim insallah bi baksilik olmazsa onumuzdeki ay oraya gidecegim hem bi tanisma amacli hem de soylendigi gibi mi merak ediyorum.
Ayrica fiyat konusunda naptiniz siz ya oyle ucuk rakamlarla insanlar tup bebek sahibi oluyolar cok afaki rakamlardan bahsetmissiniz.
Gectigimiz sonbaharda burda bi tanidik ikiz dogum yapti sezaryenle ondan ogrenmistim normal doguma 1500 sezaryane de 1650 civari diyolarmis tabi bu hastanenin kendi doktorlari icin verdigi rakam disardan doktor gelirse muhtemelen degisir ve ilave bebek icin yapilan asilar isitme testleri falan dahil degil sanirim ama en fazla tas catlasa 2000 anca olur.
Muayene ucreti de 50 liraymis.
Zaten bildigim kadariyla suan uc tane dogum doktoru var biri genc bi bayan biri biraz yasli bi beyefendi. sanirim ucuncuyu tercih edicem onun ismini cok duydum resat bey yani.
Gidince gozlemlerimi yazarim buraya ama yine de bi alternatif bulmak en iyisi tabi her ihtimale karsi.

Back
X