Doğuma Hazırlık Kızlar izmitte önereceğiniz kadın doğum doktoru varmı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ceycey4444

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2016
1.639
2.108
133
31
İzmit
Kızlar merhaba 13 haftalık hamileyim ama hala iyi bi doktora rastlayamadım konak akademi cihan farketmez iyi ilgili normal doğum yapan bir doktor arıyorum. Sezeryan istemiyorum şimdiden teşekkürler kızlar

Gökhan gümüştaş medikal park
Doktordan kesinikle memnun kalacaksın ama sanırım sezeryan yanlısi

Daha doğum yapmadim ama öyle tahmin ediyorum

canım cevabın için çok teşekkür ederim gökhan hocaylada görüştüm ama hemen testler 3 lü 4 lü birsürü test anlatmaya başladı hemen o yüzden kendisini tercih etmicem akademiden nuri beyi duydunmu

canım cevabın için çok teşekkür ederim gökhan hocaylada görüştüm ama hemen testler 3 lü 4 lü birsürü test anlatmaya başladı hemen o yüzden kendisini tercih etmicem akademiden nuri beyi duydunmu
Duydum arkadaşım gitti onda doğum yaptı
Bende sadece 2 li ve ayrıntılı istedi o kadar 3 4 lü istemedi 29 yaşındayım sizin yaşınız mi fazla o yüzden mi istedi ya da ikili mi riskli cikti

Duydum arkadaşım gitti onda doğum yaptı
Bende sadece 2 li ve ayrıntılı istedi o kadar 3 4 lü istemedi 29 yaşındayım sizin yaşınız mi fazla o yüzden mi istedi ya da ikili mi riskli cikti
24 yaşındayım canim 2li testte cok temiz cikti ben bilgi sahibi olun diye anlatiyorum dedi ben istemiyorm diyince galiba enerjimiz uyuşmadı doktorla

Selamlar hamileliğiniz hayırlı olsun. Gökhan beyi şiddetle tavsiye ediyorum Kendisi 10senedir doktorum. Şuan 11haftalık hamileyim yine beraberiz. Siz eğer o testleri yaptırmak istemiyorsunuz tercih sizindir zorlama yapmaz. En ufak bi soru işaretinizde,sıkıntınızda rahatça ulaşabileceğiniz biridir.

Evet baya yoğun hem de
Ama çok pozitif insanı acayip rahatlatan bir yapısı var.
Bizimki erkek senin belli olmamıştır sanırım değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…