- Konu Sahibi ceycey4444
-
Duydum arkadaşım gitti onda doğum yaptıcanım cevabın için çok teşekkür ederim gökhan hocaylada görüştüm ama hemen testler 3 lü 4 lü birsürü test anlatmaya başladı hemen o yüzden kendisini tercih etmicem akademiden nuri beyi duydunmu
24 yaşındayım canim 2li testte cok temiz cikti ben bilgi sahibi olun diye anlatiyorum dedi ben istemiyorm diyince galiba enerjimiz uyuşmadı doktorlaDuydum arkadaşım gitti onda doğum yaptı
Bende sadece 2 li ve ayrıntılı istedi o kadar 3 4 lü istemedi 29 yaşındayım sizin yaşınız mi fazla o yüzden mi istedi ya da ikili mi riskli cikti
Anladım canim nuri bey iyidir o zaman onunla görüş24 yaşındayım canim 2li testte cok temiz cikti ben bilgi sahibi olun diye anlatiyorum dedi ben istemiyorm diyince galiba enerjimiz uyuşmadı doktorla
Saol canım benimAnladım canim nuri bey iyidir o zaman onunla görüş
Sağlıkla kucağına al
Canım cevabın için çok teşekkür ederim. Nuri Beye gitmeye başladım ona devam edicem bişey olmadığı sürece :)Doktor sorununu çözdün mü bilmiyorum ama hala ariyorsan Prof Dr Sebiha Özdemir Özkan la gorus derim.
Canım cevabın için çok teşekkür ederim. Nuri Beye gitmeye başladım ona devam edicem bişey olmadığı sürece :)
Biraz yoğun ama bende memnunum doktorumdan :)Ben de tam kesinlikle Akademi Nuri Bey diyecektim ki ona gitmeye başlamıışsın
Ben de ona gidiyorum
24 haftalık oldum canım bu konuyu açalı baya oldu aslında :) kızım geliyo benimde inşallah kuzumEvet baya yoğun hem de
Ama çok pozitif insanı acayip rahatlatan bir yapısı var.
Bizimki erkek senin belli olmamıştır sanırım değil mi
Biraz yoğun ama bende memnunum doktorumdan :)senin bebişin cinsiyeti ne canım
Evet canım büyüdük biz baya senle aramızda çok yokmuş ama baktımda 3 hafta falan var sanırım
saol kuzum sağlıkla alalım bebişlerimizi kucaklarımıza inşallahAynen 3 hafta var aramızda
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlı kızını
yok o konuda takip yapmıyo bi doktorumun sevmediğim huyu o ama evde kendim kilo kontrolü yapmaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?