- 24 Mayıs 2016
- 179
- 234
- 103
- Konu Sahibi ceycey4444
-
Evet evet Nuri beyin o tavırlarına ben de çok şahit oldum :) bende bir başka doktora gitmeyi düşünmüyorum zaten, kendisine ısındım dediğim gibi. İnşallah hayırlısı olur, sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi :)Bazı insanlar nuri beyin hiperaktif hareketlerini pat diye dobra konuşmasını paldır küldür yaptığı herşeyi seviyor beğeniyor. Adamı odada tutmak mümkün değil , ayak üstü konuşuyor gidiyor soracağın sorular da havada kalıyor.
“Ay bugün hiç sigara içmedim başıma vurdu bana 10 dakika müsade et içip geleyim öyle başlayalım muayeneye” diyecek kadar rahat bir doktor.
Bana da bu itici geliyor işte.
Şu anda 2.bir doktor aklımda yok Emin beyden başkasına gitmeyi düşünmedim açıkçası.
Herşeyin doğalından yana olan ilgisi alakası üst seviyede çok sempatik biri inan bana bir kaç kez git sende başka bir doktora ihtiyaç duymayacaksın.
Evet evet Nuri beyin o tavırlarına ben de çok şahit oldum :) bende bir başka doktora gitmeyi düşünmüyorum zaten, kendisine ısındım dediğim gibi. İnşallah hayırlısı olur, sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi :)
Canım merhaba medikal harici önereceğin bir doktor varmı akademide konaktaAkademide nuri beye gittim memnun kalmadım.
Konakta gülçin ve tutku hanıma gittim hiç memnun kalmadım. Hepsi sezaryan yanlısı.
Nuri beye giden en az 10 Tanıdığım hepsi sezeryan doğurdu.
Şu an medical parkta emin hakverdi’ye gidiyorum gayet memnunum aksi bir durum olmadıkça doğal doğumdan yana bir doktor.
Canım merhaba medikal harici önereceğin bir doktor varmı akademide konakta
saol kuzum aklımda olsun nuri bey çok yoğun girdiğim gibi çıkıyorum artık galiba doktorumu değiştircem çünküCanım, eltimin doğumunu akademide yaşar bey yaptı çok memnun. Yaşar çeğil birde onu deneyebilirsin istersen.
Akademi'de doğuma eşler girebiliyor mu,bilginiz var mı?saol kuzum aklımda olsun nuri bey çok yoğun girdiğim gibi çıkıyorum artık galiba doktorumu değiştircem çünkü
Giremiyorlar :) en azından Nuri beyde öyleydi.Akademi'de doğuma eşler girebiliyor mu arkadaşlar?
Giremiyorlar :) en azından Nuri beyde öyleydi.
Medicalde de giremiyor mu? Oraya gittiğim halde ben bilmiyorum :) gittiğimde soracaktım yarın. Siz kime gidiyorsunuz?((( Keşke girebilseler. Sanırım doğuma eşlerin girebildiği tek hastane Acıbadem.
Medical'i bilmiyorum ama pek sanmıyorum . Ben Nuri Bey'e gidiyorum.Medicalde de giremiyor mu? Oraya gittiğim halde ben bilmiyorum :) gittiğimde soracaktım yarın. Siz kime gidiyorsunuz?
Ablam Doğum yaptı 2,5 ay önce Nuri beyde, memnundu kendisinden. Hepimizin sağlıklı evlatları ve doğumları olur inşallah.Medical'i bilmiyorum ama pek sanmıyorum . Ben Nuri Bey'e gidiyorum.
Ablanızın bebeğini Allah bağışlasın. Amin. Cümlemizinkini. Siz kaçıncı haftadasınız?Ablam Doğum yaptı 2,5 ay önce Nuri beyde, memnundu kendisinden. Hepimizin sağlıklı evlatları ve doğumları olur inşallah.
bende ona gidiyorum ama çok yoğun bu ara değiştirmeyi düşünüyorum doktorumu sanırım yaşar beye gidicemMedical'i bilmiyorum ama pek sanmıyorum . Ben Nuri Bey'e gidiyorum.
Amin hepimizinkini :) 7.haftadayım ben dahaAblanızın bebeğini Allah bağışlasın. Amin. Cümlemizinkini. Siz kaçıncı haftadasınız?
Benim doğumuma az kaldı. 3 hafta sonra doğum olmasaydı ben de değiştirirdim açıkçası. İyi bir dr ama bu kadar yoğunlukta bu özelliğini yansıtamıyor. Yaşar Bey pek yoğun değil sanırım. Hastanede doğum ücretleri de Cihan ve Konak'a nazaran yüksek ve elden istemeleri şüphe uyandırıcı. Sezaryen doğum 2850 TL.bende ona gidiyorum ama çok yoğun bu ara değiştirmeyi düşünüyorum doktorumu sanırım yaşar beye gidicem
Daha çok yeniii. Ne güzel. Allah kucağınıza almayı nasip etsin.Amin hepimizinkini :) 7.haftadayım ben dahaMedicale gidiyoruz bakalım inşallah orada devam eder.
aynen kuzum bende o yüzden değiştirmek için şuan son noktamdayım bu hafta gidicem yaşar beyle görüşmeyeBenim doğumuma az kaldı. 3 hafta sonra doğum olmasaydı ben de değiştirirdim açıkçası. İyi bir dr ama bu kadar yoğunlukta bu özelliğini yansıtamıyor. Yaşar Bey pek yoğun değil sanırım. Hastanede doğum ücretleri de Cihan ve Konak'a nazaran yüksek ve elden istemeleri şüphe uyandırıcı. Sezaryen doğum 2850 TL.
Daha çok yeniii. Ne güzel. Allah kucağınıza almayı nasip etsin.
Amin hepimizin inşallahBenim doğumuma az kaldı. 3 hafta sonra doğum olmasaydı ben de değiştirirdim açıkçası. İyi bir dr ama bu kadar yoğunlukta bu özelliğini yansıtamıyor. Yaşar Bey pek yoğun değil sanırım. Hastanede doğum ücretleri de Cihan ve Konak'a nazaran yüksek ve elden istemeleri şüphe uyandırıcı. Sezaryen doğum 2850 TL.
Daha çok yeniii. Ne güzel. Allah kucağınıza almayı nasip etsin.
Ablanız normal doğum mu, sezaryen mi yaptı? Doğum sonrası içeride kan kalmaması için bazı hastanelerde karna bastırılıyormuş. Akademi'de de var mı acaba? Bir de doğum sonrası lohusa pedi , bebek için bez falan gerekiyor mu acaba hastanede? Öğrenmeniz mümkün mü ablanızdan?Amin hepimizin inşallah
Merhabalar tekrardan :) ablam sezaryen ile doğum yaptı sizin dediğiniz olay normal Doğumda oluyor sanırım. Ama dikişleri felan çok güzeldi, çok çabuk toparladı. Ablam için yetişkin bezlerinden aldık yanımıza iki gece boyunca onlardan kullandı, daha sonra hastaneden çıkarken normal pede döndü. Bebek içinse 10 tane felan bez götürdük iki gece kaldık çünkü dediğim gibi :) bir de bebiş için ameliyathaneden çıkarken sarmak için kalın battaniye istemişlerdi, sizin Doğum yaz ama ameliyathane çok soğuk oluyor diye bizim penye battaniye yerine kalın olanı istemişlerdi :) başka sorunuz varsa cevaplayabilirim, ablamın herşeyini iki gün boyunca annem ve ben yaptık :) alışığım konuya çok yeni :)Ablanız normal doğum mu, sezaryen mi yaptı? Doğum sonrası içeride kan kalmaması için bazı hastanelerde karna bastırılıyormuş. Akademi'de de var mı acaba? Bir de doğum sonrası lohusa pedi , bebek için bez falan gerekiyor mu acaba hastanede? Öğrenmeniz mümkün mü ablanızdan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?