Doğuma Hazırlık Kızlar izmitte önereceğiniz kadın doğum doktoru varmı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Evet evet Nuri beyin o tavırlarına ben de çok şahit oldum :) bende bir başka doktora gitmeyi düşünmüyorum zaten, kendisine ısındım dediğim gibi. İnşallah hayırlısı olur, sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi :)

Canım merhaba medikal harici önereceğin bir doktor varmı akademide konakta

Ablam Doğum yaptı 2,5 ay önce Nuri beyde, memnundu kendisinden. Hepimizin sağlıklı evlatları ve doğumları olur inşallah.
Ablanızın bebeğini Allah bağışlasın. Amin. Cümlemizinkini. Siz kaçıncı haftadasınız?

bende ona gidiyorum ama çok yoğun bu ara değiştirmeyi düşünüyorum doktorumu sanırım yaşar beye gidicem
Benim doğumuma az kaldı. 3 hafta sonra doğum olmasaydı ben de değiştirirdim açıkçası. İyi bir dr ama bu kadar yoğunlukta bu özelliğini yansıtamıyor. Yaşar Bey pek yoğun değil sanırım. Hastanede doğum ücretleri de Cihan ve Konak'a nazaran yüksek ve elden istemeleri şüphe uyandırıcı. Sezaryen doğum 2850 TL.
Amin hepimizinkini :) 7.haftadayım ben daha Medicale gidiyoruz bakalım inşallah orada devam eder.
Daha çok yeniii. Ne güzel. Allah kucağınıza almayı nasip etsin.

aynen kuzum bende o yüzden değiştirmek için şuan son noktamdayım bu hafta gidicem yaşar beyle görüşmeye

Amin hepimizin inşallah

Amin hepimizin inşallah
Ablanız normal doğum mu, sezaryen mi yaptı? Doğum sonrası içeride kan kalmaması için bazı hastanelerde karna bastırılıyormuş. Akademi'de de var mı acaba? Bir de doğum sonrası lohusa pedi , bebek için bez falan gerekiyor mu acaba hastanede? Öğrenmeniz mümkün mü ablanızdan?

Merhabalar tekrardan :) ablam sezaryen ile doğum yaptı sizin dediğiniz olay normal Doğumda oluyor sanırım. Ama dikişleri felan çok güzeldi, çok çabuk toparladı. Ablam için yetişkin bezlerinden aldık yanımıza iki gece boyunca onlardan kullandı, daha sonra hastaneden çıkarken normal pede döndü. Bebek içinse 10 tane felan bez götürdük iki gece kaldık çünkü dediğim gibi :) bir de bebiş için ameliyathaneden çıkarken sarmak için kalın battaniye istemişlerdi, sizin Doğum yaz ama ameliyathane çok soğuk oluyor diye bizim penye battaniye yerine kalın olanı istemişlerdi :) başka sorunuz varsa cevaplayabilirim, ablamın herşeyini iki gün boyunca annem ve ben yaptık :) alışığım konuya çok yeni :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…