Doğuma Hazırlık Kızlar izmitte önereceğiniz kadın doğum doktoru varmı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Konu sahibi doktorunu bulmuş ama sonradan araştırma yapanlar da olabilir diye yazmak istedim.

Ben Mehmet Ataman diyorum. Cihan hastanesindeydi benim hamileliğimde ve Doğumda. Çok tatlı dilli Güler yüzlü diyemiyorum, bazen keyfi yerinde olur bazen gergin olur. Ama tecrübe ve takip anlamında çok güveniyorum.

Kilo problemim ve hamilelik tansiyonum vardı. Her kontrolde mutlaka bakardı her ikisine de. Bu problemlere rağmen normal Doğum isteğime anlayış gösterdi, son ana kadar bekledi. Ama suyum gelip açılmam olmayınca da sezeryanla Doğum yaptırdı.

Yüksek kiloma rağmen dikişlerde vs sorun yaşamadım. Çok çabuk toparlandım.

İzmit’te olsam tekrar kendisini tercih ederim.

cevabın için teşekkür ederim kuzum diğer takipte olan arkadaşlarada fikir olur söylediklerin. Mehmet beyi bende çok duymuştum.

yok o konuda takip yapmıyo bi doktorumun sevmediğim huyu o ama evde kendim kilo kontrolü yapmaya çalışıyorum
Kilo takibi yapmasa da olur dediğiniz gibi ama tansiyon ölçümü yapıp gebelik zehirlenmesi ihtimalini göz önünde bulundurması iyi olurdu. Ben de bu yönünü pek sevmiyorum. Muayeneler de alelacele geçiyor.

Kilo takibi yapmasa da olur dediğiniz gibi ama tansiyon ölçümü yapıp gebelik zehirlenmesi ihtimalini göz önünde bulundurması iyi olurdu. Ben de bu yönünü pek sevmiyorum. Muayeneler de alelacele geçiyor.
aynen çok kalabalık kapısının önü ana baba günü diğerler doktorların boş hep. 2 dakkada bebek hop şöyle hop böyle diyo yolluyo valla ama genede iyi bi doktor tecrübeli güven verdi bana sen kime gidiyosun canım

20. haftadan beri kendisine gidiyorum. Yeğenlerimin doktoruydu. 11 ve 13 yaşlarında yeğenlerim var. Yıllar önce ablam hamileliğinin son haftalarında artık dayanamayıp ne olur bebeği alın diye yalvarmıştı. Ama Nuri Bey ablamı ikna edip biraz daha sabret lütfen diye sakinleştirmişti. O zamandan bu yana drun bu güzel özelliği aklımdadır.

Bende memnunum doktorumdan bikaç doktor gezdim nuri beyden önce çünkü içime sinmemişti şuan memnunum

canım cevabın için çok teşekkür ederim gökhan hocaylada görüştüm ama hemen testler 3 lü 4 lü birsürü test anlatmaya başladı hemen o yüzden kendisini tercih etmicem akademiden nuri beyi duydunmu

Akademide nuri beye gittim memnun kalmadım.
Konakta gülçin ve tutku hanıma gittim hiç memnun kalmadım. Hepsi sezaryan yanlısı.
Nuri beye giden en az 10 Tanıdığım hepsi sezeryan doğurdu.

Şu an medical parkta emin hakverdi’ye gidiyorum gayet memnunum aksi bir durum olmadıkça doğal doğumdan yana bir doktor.

Nuri bey bana hep normal doğum diyo çok zorda bi durum olmadığı müddetçe normal yapıyorum diyo bende normal doğum yanlısı diye duydum hep çünkü bende sezeryan diyen doktorlara karşı hep ön yargılı oldum canım bilmiyorum doktorundan memnunsan ne güzel sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi inşallah

Amin canm inşallah

Gülçin Hanım'a ablam bir kez gitmişti. Başka ilden gelmişti ablam ve kontrolünü aksatmamak adına bir kez gitti yıllar önce. Ben de yanında gitmiştim. Ablam son aylarındaydı ve ikiz gebelik de olduğundan kiloluydu. Sedyeden kalkmasına yardım bile etmemişti. Ben uzaktaydım o an. Bu yüzden o dru beğenmemiştim.

Ben de normal doğum yanlısı olduğunu hep duyuyorum hatta bana daha ilk muayenede maşallah ikiz bile olsa normal doğurur bu falan diye takılmıştı.
ayrıca teyzem de onda doğum yaptı sezeryan istiyorum dediğimde mümkün değil yapmaz keyfi yere dedi

Aynen bende hep öyle duydum o yüzden kanım ısındı doktoruma

Merhabalar :) öncelikle hayırlı olsun sağ Salim kucağımıza alalım inşallah :) Emin beyi gördüğüm için mesaj atmak istedim, ben de şimdilik bir randevu bir de kontrol için gittim. Siz kaç kez gittiniz acaba? Memnun musunuz, bir de merak ettiğim son adet tarihi vs sordu mu, bana henüz sormadı da merak ediyorum :)

İnşallah canım amin.
Ben emin beye ilk boş gebelik yaşadığımda tesadüfen gittim. Boş gebeliğimde nuri bey takip ediyordu beni 5 haftalıkken direkt bodoslama kürtaj kararı verince başka doktorlara da gitmeye karar vermiştim. Belki geç döllenmedir diye.
Emin beyle 8. Haftaya kadar bekleme kararı aldık o sürede beni sürekli takip etti. En son kese şekli bozulmaya başlayınca kürtajımı emin beye yaptırdım. Kürtajdan sonra ilk denememizde hamile kaldım. Bu benim için çok önemliydi demekki doğru tedavi görmüşüm dedim.

Emin beyin ilgisi alakası da ayrıca çok hoşuma gitmişti bir dahaki gebeliğimde ona gidicem diye kesin karar vermiştim. Şimdi çok şükür sağlıklı bir gebeliğim var ve bu sefer toplamda 4 defa gittim. 2 hafta sonra 5.gidişim olucak.

Son adet tarihini , bebeğin haftasını net belirlemek için soruyor ilk gittiğimde sordu evet ama henüz sadece rahim kalınlaşması olduğu için bir şey çıkmamıştı.

Kese boyutuna göre bebek 9 haftalık iken tekrar sordu ve son adet tarihi ile kese boyutun uyumlu diye o zaman konuşmuştuk.

Çok teşekkür ederim Çok tesadüfen gittik biz de, o an boşluğu olan doktor oydu öyle girdik muayeneye. Bende kendisine inanılmaz ısındım, hem kibar hem açıklayıcı bir doktor. İki defa mesaj attım hemen döndü vs. Ben de şu an 5 haftalığım ikinci gittiğimizde kesesi göründü herşey yolunda dedi ama ikisinde de son adet tarihini sormayınca şaşırdım haftası için. Bir de Nuri beyde ablam Doğum yaptı iki ay önce, gerçekten kendisini bende sevmedim. Çok teşekkür ederim tekrardan cevapladığınız için. Son olarak ne olur ne olmaz ikinci bir doktor olsun diyorlar, aklınızda başka biri daha var mı önerebileceğiniz? Çok soru sordum galiba

Bazı insanlar nuri beyin hiperaktif hareketlerini pat diye dobra konuşmasını paldır küldür yaptığı herşeyi seviyor beğeniyor. Adamı odada tutmak mümkün değil , ayak üstü konuşuyor gidiyor soracağın sorular da havada kalıyor.
“Ay bugün hiç sigara içmedim başıma vurdu bana 10 dakika müsade et içip geleyim öyle başlayalım muayeneye” diyecek kadar rahat bir doktor.

Bana da bu itici geliyor işte.

Şu anda 2.bir doktor aklımda yok Emin beyden başkasına gitmeyi düşünmedim açıkçası.

Herşeyin doğalından yana olan ilgisi alakası üst seviyede çok sempatik biri inan bana bir kaç kez git sende başka bir doktora ihtiyaç duymayacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…