Doğuma Hazırlık Kızlar izmitte önereceğiniz kadın doğum doktoru varmı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Sezaryende de karna bastırıyorlarmış. Yetişkin bezi dediğiniz şey hasta bezi mi? Bana hasta bezi veriyoruz demişlerdi ama demek götürmek gerekiyor. Çok yardımcı oldunuz. Fotoğraf olayını merak ediyorum. Doğum anında mı çekiyorlar sadece yoksa biz ne zaman istersek mi? Hemşireler ilgili mi?

Aynen hasta bezi :) valla ablamda hiç veriyoruz demediler, odaya geldiğinde de bizden istemişlerdi. Karna bastırma olayı gibi bişey Yok dedi ablam ya da hissetmemiştir bilemiyorum belden aşağısı uyuşukmuş çünkü. Fotoğraf olayında da ablamın planlı sezaryendi ve gündüzdü. Fotoğrafı çekecek olan kız Doğuma az bir zaman kala odaya gelip telefon numarasını vermişti. Siz ameliyathaneye inerken arayın hasta isim soyisim söyleyin bende ineceğim demişti. Yani Burada hasta yakınına görev düşüyor :) Birini bu iş için görevlendirin muhakkak. Doğum anında da fotoğraf çekildi, ertesi gün odada babayla beraber de çekildi. Hemşireler ilgili ama biz ceplerine bişeyler sıkıştırmıştık, ondan mı çok ilgilendiler normalde de öyleler midir bilemiyorum :)

Bez olayını ben bir daha sorayım. Çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için. Daha önce farklı bir ilde doğum yapmıştım. İkinci doğum olmasına rağmen acemi gibi oldum. Aradan da 5 yıl geçti. Bir de biraz korkuyor muyum ne? Sizin Medical'i tercih etme sebebiniz nedir?

Benim ilk, ben şimdiden düşünüyorum Doğum nasıl olacak diye rica ederim ne demek :) ben hamile kalmayı düşündüğümden beri doktor araştırıyordum, Yasemin hanımı düşünüyordum hep medicalde. Diğer hastanelerden çok aklıma yatan bir doktor olmamıştı. Hamile olduğumu öğrendiğim gün o kadar aksilik yaşadık ki konaktan Kocaeli tıpa oradan medicale gittik. En son kimin müsaitliği varsa o doktora gireceğim demiştim ve emin beyi söylemişlerdi bana. Her işte bir hayır vardır doktorumdan çok memnunum hem ilgili hem vakit ayırıyor hem de rahatlamanız için herşeyi yapıyor gerçekten. İnşallah sonuna kadar böyle devam eder. Medical hikayem de böyle yani :)

Benim dün nişanım geldi. Sanırım erken doğum olacak. Sancım olmamasına rağmen Nuri Bey hemen sezaryene almak istedi . Ben kabul etmeyince de tavır yaptı. Gece 3te nasılsa geleceksin git git, sancı çek hadi git gibi laflar söyledi. Canım daha da sıkıldı . Ultrasonda bakarken bebeğimin pozisyonu artık nasılsa ancak bu kadar salak durulabilir dedi . Kendisinden iyice soğudum . Maalesef bu saatten sonra dr da değiştiremem.

Canım inşallah tez zamanda sağlıkla bebeğini kucağına alırsın başka bir doktorada gözüksene sezeryan diyosa. Şuan zaten streslisin böyle şeyler söylemesi canını sıkmıştır tahmin edebiliyorum. Allah yardımcın olsun canım benim

Başka doktora gözükmeyi ben de düşündüm ama ablam ve eşim kafan daha da karışır, bir de bu saatten sonra gelen hastaya bakmazlar dediler. O yüzden gitmedim . İlk doğumum da sezaryendi. Bu da öyle olacak ama 10 15 gün daha bekleseydi en azından. Dünden beri yatıyorum ama kasılmalar artıyor. Sanırım bebek çok beklemeyecek ((((Sen dr değiştirdin mi?

Allah yardımcın olsun canım benim hayırlısıyla bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah. değiştirdim doktorumu yaşar beye gittim dün sakin bi doktor koştur koştur muayene olmadım ilk defa bidaha değiştirmem devam bu doktorda artık

Başka bir doktora daha görünmeyi düşünmez misiniz? Maalesef Nuri beyin öyle tavırları var. Bence başka bir doktora daha görünün muhakkak, içinize sinen olsun.

Merhaba sağlıklı doğumlar diliyorum. Bence vakit kaybetmeden başka bir doktora gidin ciğer geliştirici iğne yapıyorlar belki durdurabilirlerse doğumu durduruyorlar. Başka doktor beni kabul etmez diye düşünmeyin elbette ederler. Bende kocaelindeyim medical parkta gökhan gümüştaşa gidiyorum ilk doğumumuda o yaptırdı sezeryandı. Tavsiye edebilirim

İyi etmişsin. Vaktim olsaydı ben de değiştirirdim. İnşallah böyle güzel devam eder drun.
Başka bir doktora daha görünmeyi düşünmez misiniz? Maalesef Nuri beyin öyle tavırları var. Bence başka bir doktora daha görünün muhakkak, içinize sinen olsun.
Kime gideceğimi de bilemiyorum. Ablam ve eşim de öyle deyince kafam iyice karıştı.
Merhaba. Sağ olun. Hap, iğne vs versem de bu saatten sonra faydası olmaz çünkü rahimde yer kalmamış deyince Nuri Bey kafam karıştı. Ben de ciğer geliştirici yapılıyor diye biliyorum. Gideceğim dr kendi doktorun ne diyorsa onu yap der diye düşünüyorum . Diğer yandan da ptesi kontrole gideceğim. İğne yaptırırsam Nuri Bey de beni niye dinlemesin deyip ortada bırakırsa diye endişeleniyorum.

Kuzum iğne yaptırmasanda fikir al bence hiç bir doktor neden geldin demez özele gidiceksin sonuçta. senin yerinde olsam önerilen bir doktora giderdim fikir almak için

Aslında nuri bey normal doğumda ısrar eder. Sizinki acil olarak sezeryan gerektiriyorsa vardır bir bildiği. Ama eğer drumu kesin değiştiricem derseniz hiç bir dr git kendi doktoruna demez durumunuzu izah edersiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Kime gideceğimi de bilemiyorum. Ablam ve eşim de öyle deyince kafam iyice karıştı.
Benim doktorumu önerebilirim yada medical parkta Yasemin hanım var yorumları vs çok güzel deneyimli bir doktor. Ama tabi ki en iyisini siz bilirsiniz, kimde daha rahat olacaksanız. İnşallah gönlünüze göre olur.

Dün akşam leke gelince acile gitmeye karar verdik. Hiçbir hastanenin kadın doğum dru yoktu o saatte. Son olarak Nuri Bey'i aradım. Bugün gelmemi söyledi. Bugün ultrason ve NST sonrası beklemeye karar verdi. İyiki de ptesi sezaryene izin vermemişim. Boşu boşuna erken doğum yapacaktım.

:) Aminn inşallah canım
Merhabalar tekrardan,
Kürtaj olduğunuzu söylemiştiniz, dün bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim. Yarın operasyon geçireceğim, size sormak istediklerim var bu yüzden. Sizin süreciniz nasıl gelişti? Test vs yapıldı mı kürtajdan sonra? Ne kadar zaman sonra tekrar gebe kalabildiniz? Bilgi verebilirseniz çok sevinirim, teşekkür ederim şimdiden.

Merhaba Kürtajdan sonra herhangi bir test yapılmıyor neyi kast ediyorsunuz bilmiyorum ama, kürtajı genel anestezi altında yaptırdım anestezi için sadece kan vs alındı teste gönderildi.

Kürtajdan sonra sadece ultrasona girdim parça vs kalmışmı diye eğer parça kalırsa bir kez daha operasyon yapılıyor. Parça vs. Kalmamıştı bende.

kürtajdan sonra da 9 ay hiç bebek düşünmedik ve korunduk rahim kendini toparlasın diye. 10.ayda ilk denememizde oldu. Çok fazla zorlamadı bizi bu durum.

Bebeğin kalbinin neden durduğunu araştırmak için yapılacak testlerden bahsettim. Emin bey öyle dedi de bize, normalde tekrarlayan düşüklerde yapılıyormuş ama benim vicdanım elvermiyor testleri yapalım aynı şeyleri tekrar yaşamayalım dedi ondan sordum. Bakalım bize 4 ay bekleyin dedi başka bi doktora daha gitmiştim cumartesi günü o 2 ay bekleyelim dedi. Kafam karışık bakalım testleri yaptıralım ondan sonra karar vereceğiz bekleme süremize. İnşallah sağlıklı bebeğimiz olur bizim ve isteyen herkesin.

İnşallah canım Benim kürtajım boş gebelikten oldu bebek oluşmamıştı. Bahsettiğin testler hakkında bilgim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…