kızlar kaç kilo aldınız

zayıflıktan zaafiyet geçiricez nerdeyse :roflol: 86 olmuşum hadi gözüm aydın 7, kilomuda devirdimmmmmmkafamçokkarıştı

tam diyetisyene başlayalı 1 ay olmuştuki hamile kaldım ve bıraktım.kilo verme niyetindeyken 14 kg birden aldım.Allah'ın sopası yok sanırım :)) neye niyet neye kısmet.

kızlar en zayıf temmuz annesi benim şuanda 55 kiloyum:hooray::hooray::dance::dance:

29 haftayı doldurdum, 8 kilo almış durumdayım. su an tam 65.5 kiloyum. acaba kaç kilo ile bitireceğim hamişliği? off yaaa

bende saglık ocagınde tartıldım bu ay 1kılo almısım ne kadar dogruysa babakılm kendı dr tartılıyım solerım o zaman

ben 1 aydır hiç kilo almıyordum doğru düzgün.e 2 kilo almışım sonunda.yani 62 olmuşum kızlar...

srose en zayıf temmuz annesi rekoru sende,en çok kilo alan temmuz annesi rekoruda bende sanırım.20kilo aldım be annişler...

ben toplam 4 kilo almisim
doktorun bilgisayarinda yaziyormus ki 40 kilo almisim e dedim doktor noluyor yok daha neler dedim
doktor dedi evet nasil olur bu halde olamazsiniz dedi
evet dedim sadece 4 kilo aldim ben dedim ya
evet dedi duzeltti bende sok oldum ole soleyince aman ha yerimden kalkamazdim herhalde :)

kızlar bende tam 80 olmuşum 12 kilo aldım doktor normal cookk degil dedi ama sonrası kötü işte gerçi 2 ay içinde 10 kilo gidiyo.artık hayırlısıyla şu dogumu bi atlatalımda.sag salim ALLAH kerim

Siz alın bakalım kiloları ben vermeye devam ediyorum 2 kilo daha vermişim toplamda 10 kilo oldu verdiğim kilo (şekerden dolayı diyet yapıyorum ya) yani 12 kilo almıştım 10 kilosunu verdim hamilelik öncesi kilomdan 2 kilo fazlayım. Yani 2 kilo alımıyla doğuma gidersem türkiye rekoru kırarım herhalde..... :))))))

Canım benim 50'lik yükleme 169 çıkmıştı ben 5 aylıkken yapıldı şeker yükelemem 2.5 aydır diyet yapıyorum anlıcan

SENDE BENİM GİBİ GECECİSİN SANIRIM ASLINDA UYKUM VAR AMA DÜŞÜNMEKTEN DALAMIYORUM Bİ TÜRLÜ.GÜNDÜZ PEK GİREMİYORUM.GECEDE KİM NE YAZMIŞ DERKEN BU SAATLERİ BULUYO

ya benimde 30 hafta bitiyo 12 kilo aldım toplamda.boy 167 kilo 72.çok tuhafıma gidiyo hiç 69 bile olmamışken 71.ama karnımdaki futbol topunu görünce hepciği geçiyoo.hiç sıkmayın canınızıı.onlarda giderr.asıl dert çatlaklar ve kaşıntı hırrrrr.Çok üzgünüm çoookjeyyar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…