kızlar kaç kilo aldınız

canım bence boşver yani boşvermeliisn allah onların eksikliğini vermesin ama işte bu tür şeyler oluyor sen canını sıkma bebeğini düşün derim ben önemli olan tek şey bebeğimiz ve eşimiz sonra gerisi derim tabi ne yaşadığını bilmiyorum ama oluruna bırakmak en iyisi

evet canım bende öyle yapıcam. boşvericem en iyiside öyle yapmak zaten ağla sızla elime bişey geçmiyo.anlayışsızlıklarına devam ediyolar

Srose Canim Kendini üzme Bak Bende çok Takiyodum çokta üzülüyodum Baktim Ki Hepsi Boş.şuanda Tek Düşünmemiz Gereken Aramiza Yeni Katilacak Olan Miniklerimiz Onlari Düşünüp Mutlu Olmak Lazim.

2 haftada 2 kilo daha alarak.. Toplam 18 kilo almış bulunmaktayım. Ama hiç belli değil.Aldığım kilolar nereye gidiyorsa...Doktor her haldi bi 25 kilo ile tamamlarsın dedi.. Boşver yarasın tosunuma....

kızlar geçen aydan bu yana toplam 1 kilo daha almış bulunmaktayım böylece toplam 7 kilo aldım. bu gidişle 10/11 kiloyla hamileliği tamamlıcam gibime geliyo 59 kilo oldum...:icecream:

kızlar geçen aydan bu yana toplam 1 kilo daha almış bulunmaktayım böylece toplam 7 kilo aldım. bu gidişle 10/11 kiloyla hamileliği tamamlıcam gibime geliyo 59 kilo oldum...:icecream:

AYYY NE GÜZEL CANIM YAA KEŞKE BENDE HAMİLELİĞİME ZAYIF BAŞLASAYDIIIIMMMMklava:klava:

boşverr canım yaa sende doğumdan sonra verirsin zaten koşuşturmayla geçicek yorulucaksın. bu aradada kiloları vermiş olursunn...a.s.

boşverr canım yaa sende doğumdan sonra verirsin zaten koşuşturmayla geçicek yorulucaksın. bu aradada kiloları vermiş olursunn...a.s.

İNŞALLAHH KIZZ VALLA NE GÜZEL SÖYLÜYOSUUNNN.ZATEN HEDEFİM 30 KİLO VERMEK OLACAK İNŞALLAH VEREBİLİRİM.AMA BEN BU KİLOLARI HERALDE 2 3 SENEYE ANCA VERİRİMMkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

2 haftada 2 kilo daha alarak.. Toplam 18 kilo almış bulunmaktayım. Ama hiç belli değil.Aldığım kilolar nereye gidiyorsa...Doktor her haldi bi 25 kilo ile tamamlarsın dedi.. Boşver yarasın tosunuma....

bıdışım sen kaçıncı haftadasın ? ben 30 haftadayım benimde 18 kılo olmuş durumda :bbo: ben 30 kılo ile bitiririm galibaa sırnaşık şey

30+6 dayim ve de aldığım 10 kilo :)) Bebeğim normal ağırlıkta yani daha çok aldığım kiloyu bebeğe aktarmışım..
Süt ve meyveye çok ağırlık verdiğimden dolayı fazla kilo almadım..İlk hamileliğimde 13 kilo ile doğuma gitmiştim galiba bunda da 13 kilo civarında doğum yaparım..

kıslar kılo bakımdan tosuncuk bıdışın cocugu olacak
anne tosunuda benım kıslar kımse gecemez benı

yaa kızlar 28 haftada 8 kilo çokmu ki .. doktor biraz dikkat et .. yürüyüş yap filan dedi.. ben de çok fazla kilo almadım diye seviniyodum kafamçokkarıştı

yaa kızlar 28 haftada 8 kilo çokmu ki .. doktor biraz dikkat et .. yürüyüş yap filan dedi.. ben de çok fazla kilo almadım diye seviniyodum kafamçokkarıştı

kız febi şimdi biz 18 lerden bahsediyos sen 8 diyosun kafamçokkarıştı iyi canım doktorlara kalırsa bu haftalara kadar hiç kılo alınmıcak naniknanik kendine hedef koy en iyisi o şekilde olur sengözlerimebaksanab

yok be canımm ne çoğuuu tam ideall.. doktorun bundan sonrasıi- için çok alma diye demiştirr
..:teselli:

ewet ama cnm sizin boyunuz uzundur ben az da alsam çok duruyor , boy 1.56 , kilo 60 oldu :) 28 haftalığım yani tam 7 aylık hamileyim geriye 10 - 12 hafta kalıyor.. haftada yarım kilo alırsam 65-66 kiloda bitirmek hedefim .. ama çevremdeki bazı kişiler asıl son aylarda çok kilo alınıyor filan diyolar moralim bozuluyor..

amann boşverr allah aşkına ağzı olan konuşuyoo heelede çocuk doğurmuş olanlar başımıza doktor kesiliyo sankii ( bazılarıı) önüme her gelen bişey diyoo valla kimseyi tınlamıyorumm. sende boşver.. herkesin bünyesi farklıdır canım kilo alsanda verirsin sonra çokda önemli bişey değil.. benim ablam 20 kilo almıştı onunda çok uzun boyu yokk.. ama doğumdan sonra verdi... sen ye iç kendine bakk yarasın canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…