kızlar kaç kilo aldınız

canım 7 ayda 8 kilo çoook ii nerdeyse ayda 1 kilo gayet iyi,zaten ideali normal kilolular için 12-15 kiloyla bitirmek sen gayet ii durumdasın takma sen milletin dediğinia.s.

ya kızlar bende 29. haftaya gırdım ve 8 kılo almışım ama çok kötü görünüyorumm eskı hıçbır kıyafetım olmuyoo habıre karnımda depolanıyo kılolar ..kendımı çok kötü hıssedıyorumm hep yenı kıyafetler aldımm üstlük..altlıklarıda arkadaşalrım gıymedıklerı hmıle pantolanları gelan verdıler onlarla ıdare edıyorumm..sonuçta doğumdan sonra kılo vereceğimiz iiçin almak ıstemıyorumm...aslında normal kılo alımım ama nıye bukadar şişko gösterıyorum anlamıyorumm..15- 20 kılo alamn arkadaşlar nasıl bellı olmuyo ya anlamıyom sızı sanırım hamıle kalmadan önce zayıftınız zaten ..ondan beöllı olmuyo ben normal kılodaydım şimdi üstüme alınca fazlalıklarım iyice çıktııı..valla bunalıma gırmeden hayırlısınla bıtırelım inşllah acaba son haftalarda daha da kılo alırmıyım yaafsssssssssss....:teselli:senağlama:sm_confused:

hiç bunalıma girme canım .. aldıklarından fazlasını vericeksin nasılsa..moral olsun sna79 kiloyl abaişladım ben boyum da uzun değil .6 kilo aldım tombalak bişi oldum ama hiç takmıyorum çünkü nasılsa emzirince vericez bu kiloları

inşallah canımm..bende 81 olmuşum ınşallah verırıs bakalımm son aylarda nekadar alıcam onu meral edıyom 90 ı bulurmuyum acaba:bbo::bbo:

kızlar siz yine az almışsınız ben daha 17 haftalık hamişim ama benim ikiz tedaviyle oldu ilaçların etkisi klo almada çok etkin ve ben 9 klo aldım...........
9 aya kadar düşünemiyorum kendimi tanker gibi olacağım sanırım korkuyorum klo sorun değil sonra verilirde sağlık bozulmasa iyi................

herkes kılosunu sorun ediyor ama benim aldığım kılonun yanında hiç kalıyor arkadaşlar.bence bu kadar sorun etmeyin.nekadar çok kılo alıyorum ne yapacağım ben diye düşünürseniz kafanıza takarsanız kılo alıyorsunuz vee bu hafta rekor kırdımmmmmmmmmmmm

hiç kılo almamışımmmmmmmmmsırnaşık şey buna bile seviniyorum yanii jeyyar

kızlar ne yapıyorsunuz almamak için ben 17 kiloyu devirdim

canım benim 31+0 da kilom 5 kilo arttı ama ben zaten 69 kiloydum:1no2: çoook yemek yemiyorum ööle arkadaşların anlattığı gibi bi iştah yok bende az az yiyorum yani...gerçekten herkesin söylediği gibi doğumdan sonraki ilk ayda 10 kilo verirsem ii olacak. çünkü 2 yıl önce 58 kiloydum....umarım bebiş geldikten sonra gene normal kiloya dönerim....

valla ilkyascığım aslında ben kendi açımdan kilo almamak için hiç bişey yapmıyorum.. çok fazla yiyemiyorum. iştahım yokk zorla yiyorum bebeğim aç kalmasın diyee.. aç kalınca hareketleride azalıyo çünkü.. inan iştahlı olupta kilo almayı isterim yemek yemek benim işkence oluyoo

Bende Size Yakinlaştim Kislar Bozmayin Moralini Bu Temmuz Anneleride Amma Zayif Ya Hiç Kilo Almiyorlar sırnaşık şeysırnaşık şey:dance:

ben bu ay hic dikkat etmedim vallaha gazima geleni yedim
yani canim ne cektiyse corek hamurlu is cukolata tatli offf ne yemedim ki ama cok sukur almamisim bende anlamadim :))))))))))

NE GÜZEL KIZLAR AMA SİZİN BOYLAR UZUN HERHALDE BENDE BOYDA YOK 163 FALANIM 74.5KİLOYUM :1shok:VALLA DOĞUMA KADAR 80 E YAKLAŞIRIM VE 10 KİLO GİTSE GERİ KALANLAR NASIL GİTCEK BAKALIMa.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…