off kızlar ya nasıl canım sıkkın bilseniz 5 kilo almışım önceden de kilolu biriydim zaten doktor hemen bu perşembe şeker yüklemesi yapılıcak dedi yani 3 saat hastanede geciricem cok canım sıkıldı bu duruma doktorda eger şeker yüksek cıkarsa zor bir gebelik bizi bekliyor dedi yani dietlerrr yaa ben normalde hic diete uymadımki bu diyette uyuyım:çok üzgünüm: inş. şeker yüksek cıkmaz tatlıyı kestim bugünden itibaren bide yürüyüş yapıyım diyorum kilo almamak için ne diyosunuz kızlar allah aşkına cok morelim bozuldu bir destek verin senağlama
bu arada 2. tarama testimiz gayet güzel cıktı bebegim saglıklıymış cok şükür..
off kızlar ya nasıl canım sıkkın bilseniz 5 kilo almışım önceden de kilolu biriydim zaten doktor hemen bu perşembe şeker yüklemesi yapılıcak dedi yani 3 saat hastanede geciricem cok canım sıkıldı bu duruma doktorda eger şeker yüksek cıkarsa zor bir gebelik bizi bekliyor dedi yani dietlerrr yaa ben normalde hic diete uymadımki bu diyette uyuyım:çok üzgünüm: inş. şeker yüksek cıkmaz tatlıyı kestim bugünden itibaren bide yürüyüş yapıyım diyorum kilo almamak için ne diyosunuz kızlar allah aşkına cok morelim bozuldu bir destek verin senağlama
Hıı bu arada diyete başladığımdan beri yani 6 günde 2 kg verdim ben :)))
diette ne var canım ne yiyosunda verdin 2 kilo ya bana cıkolata şu bu yok desin tamam yemem ama diet gözümü korkutuyo acıkcası:çok üzgünüm:
ewet önce yanımıza arkadaş yapmak lazım :) ben bir kaç kişi ayartıyorum şimdiden yürüyüşlere başlıcam sen de gelirsin diyorum , küçük çocuğu olan varsa parka doğru birlikte gidebilirsin.. ben öyle yapıcam..
Canım yine sütünü yoğurdunu etini sebzeni yiyosun 3 ana 3 ara öğün var maksat az ve sık yemen bende korkmuştum senin gibi bebek beslenemicek gibi geldi bana ama doktor onun beslenebileceğini söyledi. Bu gebeliğe bağlı diabet anneden çok bebek için zararlıymış artık 3,5-4 ay sıkıcam dişimi söz konusu olan bebeğim ki seninde yapman gerekirse yapıcaksın hayatım kendin için değil onun için.
Canım yine sütünü yoğurdunu etini sebzeni yiyosun 3 ana 3 ara öğün var maksat az ve sık yemen bende korkmuştum senin gibi bebek beslenemicek gibi geldi bana ama doktor onun beslenebileceğini söyledi. Bu gebeliğe bağlı diabet anneden çok bebek için zararlıymış artık 3,5-4 ay sıkıcam dişimi söz konusu olan bebeğim ki seninde yapman gerekirse yapıcaksın hayatım kendin için değil onun için.
canım cok şükür yaaa bugün şeker yüklemesi yapıldı ve sonuclarım gayet normal cıktı hic bir aksilik yok doktor tebrik ederim dedi :dance: cok rahatladım anlatamam bende 9 girdim 3de cıktım hastaneden yaa ne kötü birşeymiş her saat başı kan ve idrar vermek birde orda durup beklemek ayy inş. bidaha istemez doktorlarımız :bbo:cok zordu yaa ama deydi cok şükür üner beye sonucları götürdügümde tekrar kızımı görmek istedigimi söyledim gösterdi kocaman olmuş cok mutlu oldum net gözüküyordu cinsiyet icin baktırdım emin olmak icin kız dedi degişmez merak etme dedi içimde nedendir bilinmez bir şüphe vardı cünkü cok alışveriş yapıyoruz aileler yapıyo hediyeler geliyor pembiş pembiş bide hazırladık kendimizi kızımız olmasına degişirse üzülürdüm sanırım cok şükür kızım olucak acmış bacaklarını gösterdi annesine prensessimma.s.
Canım nasıl sevindim anlatamam bayağı bi stres yapmıştın çünkü ama dedim sana 5 kilo bişey değil zaten o yapılacak bi testti kilonla ilgili değil yapması. ama olsun canım yaa güzel çıkmış sonuçlar bende bugün gidecektim ama cumartesiye erteledim şeker ölçümlerim gayet iyi çıkıyor bakalım bana ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?