kızlar kaç kilo aldınız

off kızlar ya nasıl canım sıkkın bilseniz 5 kilo almışım önceden de kilolu biriydim zaten doktor hemen bu perşembe şeker yüklemesi yapılıcak dedi yani 3 saat hastanede geciricem cok canım sıkıldı bu duruma doktorda eger şeker yüksek cıkarsa zor bir gebelik bizi bekliyor dedi yani dietlerrr yaa ben normalde hic diete uymadımki bu diyette uyuyım:çok üzgünüm: inş. şeker yüksek cıkmaz tatlıyı kestim bugünden itibaren bide yürüyüş yapıyım diyorum kilo almamak için ne diyosunuz kızlar allah aşkına cok morelim bozuldu bir destek verin senağlama

bu arada 2. tarama testimiz gayet güzel cıktı bebegim saglıklıymış cok şükür..

canım dur hemen moralini bozma.hiç bi diyete uymamış olabilirsin ama artık bebeğin için doktorunun vereceği diyete mutlaka kendiliğinden uyarsın hiç merak etme.hem 5 kiloda öyle çok fazla bi kilo değil bundan sonra dikkat edersen hiç sorun olmaz.şekerinin yüksek çıkacağıda belli değil ki çıksa bile kontrol altına alınır,bi çok kişide yüksek çıkıyor.sen doktorunu dinle gerisini boşver dert etme kendine.hamileliğinin tadını çıkar canım.

ya haftada kilo normal değil mi? ben de kilo aldım

ya 21 hafta da 5 kilo normal değil mi? ben de 4 kilo aldım

ya bende 1kg aldım benimkimi anormal ama bebişimin boyu ve kilosu çok iyiymiş

----------

tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.

bence yürüyüşe başlasan iyi olur ben başladım yavaş yavaş havalar da güzel .. asıl kilo son aylarda alınıyor diyolar çünkü :1no2: test için de hadi gözün aydın :teytey:

Selam canım organ taramasının iyi geçtiğine ve bebğinin sağlıklı oluşuna sevindim. Şeker konusuna gelince şimdiden panik yapma testi bekle bu arada yediklerine dikkat et çikolata falan asla yeme o güne kadar. Bende çıktı gebeliğe bağlı şeker bilmem okudunmu ve şu an diyetteyim benimde o gün çok moralim bozulmuştu ama o kadarda zor değilmiş amaç az ve sık yemek acıkmaya zamanın olmuyo anlıcan. Hem ben her istediğimi yemesemde olur sonuçta bebeğim beslenebilecekmiş. Perşembe bende hastanedeyim ama üner beyde değil dahiliye de şeker orada takip ediliyo ölçümlerimi götürücem eğer doktor gerekli görürse (inşallah görmez) insuline başlayacak. Neyse senin şu an bunları düşünmemen gerekiyo moralini yüksek tut ve dikkat et inşallah sonuçların güzel çıkar haberini bekliyorum.

Hıı bu arada diyete başladığımdan beri yani 6 günde 2 kg verdim ben :)))

diette ne var canım ne yiyosunda verdin 2 kilo ya bana cıkolata şu bu yok desin tamam yemem ama diet gözümü korkutuyo acıkcası:çok üzgünüm:

diette ne var canım ne yiyosunda verdin 2 kilo ya bana cıkolata şu bu yok desin tamam yemem ama diet gözümü korkutuyo acıkcası:çok üzgünüm:

Canım yine sütünü yoğurdunu etini sebzeni yiyosun 3 ana 3 ara öğün var maksat az ve sık yemen bende korkmuştum senin gibi bebek beslenemicek gibi geldi bana ama doktor onun beslenebileceğini söyledi. Bu gebeliğe bağlı diabet anneden çok bebek için zararlıymış artık 3,5-4 ay sıkıcam dişimi söz konusu olan bebeğim ki seninde yapman gerekirse yapıcaksın hayatım kendin için değil onun için.

kızlar size inanamıyorum ya 5 kilodan bahsediosunuz ve çok diosunuz
ben 63 kilo ile hamile kaldım şuan 74 kiloyum boyum 1.77
normal olan sizinki tabiki bence çok şanslısınız
ben kendimi tutamıorum malesef...

maalesef çevremde öyle biri yok.. keşke bütün temmuz anneleri toplanıp her sabah yürüsek:teytey: amannn ne komik oluruz koca koca göbişler ağır ağır yürüyen hamişler:roflol: manşetlere çıkarız vallananiknanik

offf öylede bende hic sevmem acıkmadan yemek yemeyi ara ögünler falan hic bana göre degil işte :çok üzgünüm:

canım cok şükür yaaa bugün şeker yüklemesi yapıldı ve sonuclarım gayet normal cıktı hic bir aksilik yok doktor tebrik ederim dedi :dance: cok rahatladım anlatamam bende 9 girdim 3de cıktım hastaneden yaa ne kötü birşeymiş her saat başı kan ve idrar vermek birde orda durup beklemek ayy inş. bidaha istemez doktorlarımız :bbo:cok zordu yaa ama deydi cok şükür üner beye sonucları götürdügümde tekrar kızımı görmek istedigimi söyledim gösterdi kocaman olmuş cok mutlu oldum net gözüküyordu cinsiyet icin baktırdım emin olmak icin kız dedi degişmez merak etme dedi içimde nedendir bilinmez bir şüphe vardı cünkü cok alışveriş yapıyoruz aileler yapıyo hediyeler geliyor pembiş pembiş bide hazırladık kendimizi kızımız olmasına degişirse üzülürdüm sanırım cok şükür kızım olucak acmış bacaklarını gösterdi annesine prensessimma.s.

ben demistim ya hani 8 kilo verdim diye
eh artik normal sadece ve sadece 1.5 kilo aldim :) o 8 lerin verdimden :)

bende çok kılo almaya başladım.yürüyüş yapıyorum hergün yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum.ama hergün şişiyorum 7 kılo almışım doktorum çok diyor ((

Canım nasıl sevindim anlatamam bayağı bi stres yapmıştın çünkü ama dedim sana 5 kilo bişey değil zaten o yapılacak bi testti kilonla ilgili değil yapması. ama olsun canım yaa güzel çıkmış sonuçlar bende bugün gidecektim ama cumartesiye erteledim şeker ölçümlerim gayet iyi çıkıyor bakalım bana ne diyecek

bugün feci kalabalıktı canım yaa kafayı yedim saatler gecmiyor her saat başı kan kollarım mosmor oldu inanki ben 75 kiloyla hamile kalmıştım 80 kilo almışım o yüzden cok deyip şeker yüklemesi istedi yani kilomdan ötürü

Son 9 günde 1 kilo daha almışım 68.5 - 69 la başlamıştım hamileliğime şu an 72,3 oldum. hamileliğin sonuna kadar minimum kaç kilo daha alırız ki acep 80 i bulmasak bari:))):uhm:

Kızlar bende çok kilo aldım. Hamileliğe başlarken zayıftım allahtan ama yine de 10 kilo almışımdır şimdiye kadar. Diyet yapıp kilo versem bebeğe zararı olur mu sizce?
Tabiki meyve ve süte ağırlık vererek. En azından 3 - 4 kilo versem normal kiloya inmiş olurum. Yardım edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…