evet kızlar haklsıınız ben bu konuda çok kararlıyım kesinlikle tatlı makarna ve pirinç pilavı yok artık dikkat etmeliyim bebişimede faydası yok... bol sebze bol meyve ben kırmızı etde yemiyorum onun takviyesinide artık balıkla yapacagım... Onca şimdilik iyi gidiyoruz canım ben bugün sabah tartıya çıktım 68 olmuşum kesinlikle dikkat etmem lazım.. artık hızlı kilo almak istemiyorum1 ayda 5 kilo aldım artık yavaşlaması lazım.haklısın canım...dun işe gelirken meyve getirmeyi unutmusum...bende diyet biskuvi aldım yan bakkaldan...yarından itibaren aralarda meyve yiyeceğim...bide akşamki çerezi sabahki arada yeme kararı aldım...çerez yemek önemli oldugu için unutmamaya çalışıyorum...
Canim Yemek Yerken Sivi Tüketimini Arttirsan. Ben öyle Yapiyorum. Yemek Yerken Mutlaka Ayran Içiyorum Ve Daha çabuk Doyduğumu şiştiğimi Hissediyorum. Sende Dene Bakalim. Su Iç Bol Bol
Hem Yemek Yee Hem Su Yudumla
Hadi Başaracaz . Kilo Almiycazzz
evet kızlar haklsıınız ben bu konuda çok kararlıyım kesinlikle tatlı makarna ve pirinç pilavı yok artık dikkat etmeliyim bebişimede faydası yok... bol sebze bol meyve ben kırmızı etde yemiyorum onun takviyesinide artık balıkla yapacagım... Onca şimdilik iyi gidiyoruz canım ben bugün sabah tartıya çıktım 68 olmuşum kesinlikle dikkat etmem lazım.. artık hızlı kilo almak istemiyorum1 ayda 5 kilo aldım artık yavaşlaması lazım.
rengincim 1 gun boyunca neler yediğini, nelerden hiç yemediğini, suyu fealn kaç litre tükettiğini yazabilirmisin
ben de günde en az 3 lt su içiyorum bu benim alışkanlığım... Bize kilo aldıran hamur işleri ve tatlı benim bunları hayatımdan çıkarmam lazım.. bu arada teşekkürler tavsiyen içinCANIM
İŞ YERİMDE HERGÜN 4 KOCA SURAHİ SU İÇİYORUM. 4,5 LT DEN FAZLA. ÇAYCIMIZ SU TAŞIMAKTAN BIKTI ANLAYACAĞIN.
SABAHLARI 2 DİLİM KEPEKLİ EKMEK ARASI PEYNİR ( 2 DİLİMDE İŞE GELİRKEN YANIMA ALIYORUM ARADA ATIŞTIRMAK İÇİN ÖĞLEYE KADAR) SÜT HER SABAH İÇMİYORUM AÇIKCASI. AMA HAFTADA 2 3 DEFA HAŞLANMIŞ YUMURTA YİYORUM.
Bİ KAÇ TANE ZEYTİN YİYORUM. İŞTE O KADAR
ÖĞLENLERİ ÇORBA MUTLAKA İÇİYORUM. YANINDADA SEBZE VEYA Bİ PORSİYON ET YEMEĞİ. EKMEK PİLAV MAKARNA KESİN YOK. AYRICA HERGÜN MUTLAK ( SÜT İÇMEDİĞİM İÇİN) 600 GR. AYRAN İÇİYORUM
AKŞAM ÜZEİRNE DOĞRU 2 - 3 ELMA 1 MUZU GÖTÜRÜYORUM VALLAHA
AKŞAM YEMEKLERİNİ ÇOK ÇOK HAFİF GEÇİŞTİRİP . ( BAZEN SADECE ÇORBA) SAAT 23:00 GİBİ MUTLAKA BİR KG. DAN FAZLA MEYVE YİYORUM.
İŞTE 1,5 2 AYDIR HEP BÖYLE. CANIM
bende bazen sut icmeyi unutuyorum ama su bol bol iciyorum 4 litre eder vallaha ole sanirim :)
meyve tuketmeye calisiyorum elma falan muz da peynir pek yemiyorum yogurt yiyorum tatli bazen ama cok sukur kilo da almadim ::)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?