kızlar kaç kilo aldınız

HADİ KIZLAR KİLO ALMAYALIM ARTIK. SAĞLIKLI BESLENELİM. BEBİŞLER SAĞLIKLI OLSUN. BİZDE GÜZEL KALALIM:içelim::teytey:

Canim Sivi Tüketimini Yemek Yerken Arttirirsan Daha çabuk Doyabilirsin. Mesela Ben öğle Yemeğinin Yaninda Mutlaka Ayran Içiyorum. Koca Bi Bardak
Ve Daha çabuk şiştiğimi Hissediyorum

rengincim kesinlikle haklısın ama ben yemeğe oturdum mu doymak bilmiyorum...ne olsa yiyorum...bunun için ne yapmam lazım

Canim Yemek Yerken Sivi Tüketimini Arttirsan. Ben öyle Yapiyorum. Yemek Yerken Mutlaka Ayran Içiyorum Ve Daha çabuk Doyduğumu şiştiğimi Hissediyorum. Sende Dene Bakalim. Su Iç Bol Bol
Hem Yemek Yee Hem Su Yudumla
Hadi Başaracaz . Kilo Almiycazzz

evet kızlar haklsıınız ben bu konuda çok kararlıyım kesinlikle tatlı makarna ve pirinç pilavı yok artık dikkat etmeliyim bebişimede faydası yok... bol sebze bol meyve ben kırmızı etde yemiyorum onun takviyesinide artık balıkla yapacagım... Onca şimdilik iyi gidiyoruz canım ben bugün sabah tartıya çıktım 68 olmuşum kesinlikle dikkat etmem lazım.. artık hızlı kilo almak istemiyorum1 ayda 5 kilo aldım artık yavaşlaması lazım.

tamam canım...bundan sonra bende sıvı bişiler içeyim...yemege baslamadan da 1-2 bardak su içip midemi doldurayım..bundan sonra sağlıklı kilo alacağıma.s.a.s.

bende son 1 ayda çok kilo aldım...artık kıyafetlerim olmuyor...bu ay sonunada hamile kıyafeti alıcam...
birbirimize destek olursak kimse bizi tutamaz...bundan sonraki kalan aylarda en fazla 1.5kg aldık mı iş tamamdır...en çok kilo alınan zaman son aylar...şimdi kendimize gelmeliyizki son 4 ayı normal kilolara tamamlayalım:teytey::teytey:

rengincim 1 gun boyunca neler yediğini, nelerden hiç yemediğini, suyu fealn kaç litre tükettiğini yazabilirmisin

sağol rengincim ama ben baya kilolu başladım hamileliğime .. oyüzden çok bana.. ben bu kiloyla 2. trimesteri bitiririm diye hesaplıyodum:)

rengincim 1 gun boyunca neler yediğini, nelerden hiç yemediğini, suyu fealn kaç litre tükettiğini yazabilirmisin

CANIM
İŞ YERİMDE HERGÜN 4 KOCA SURAHİ SU İÇİYORUM. 4,5 LT DEN FAZLA. ÇAYCIMIZ SU TAŞIMAKTAN BIKTI ANLAYACAĞIN.

SABAHLARI 2 DİLİM KEPEKLİ EKMEK ARASI PEYNİR ( 2 DİLİMDE İŞE GELİRKEN YANIMA ALIYORUM ARADA ATIŞTIRMAK İÇİN ÖĞLEYE KADAR) SÜT HER SABAH İÇMİYORUM AÇIKCASI. AMA HAFTADA 2 3 DEFA HAŞLANMIŞ YUMURTA YİYORUM.
Bİ KAÇ TANE ZEYTİN YİYORUM. İŞTE O KADAR

ÖĞLENLERİ ÇORBA MUTLAKA İÇİYORUM. YANINDADA SEBZE VEYA Bİ PORSİYON ET YEMEĞİ. EKMEK PİLAV MAKARNA KESİN YOK. AYRICA HERGÜN MUTLAK ( SÜT İÇMEDİĞİM İÇİN) 600 GR. AYRAN İÇİYORUM

AKŞAM ÜZEİRNE DOĞRU 2 - 3 ELMA 1 MUZU GÖTÜRÜYORUM VALLAHA

AKŞAM YEMEKLERİNİ ÇOK ÇOK HAFİF GEÇİŞTİRİP . ( BAZEN SADECE ÇORBA) SAAT 23:00 GİBİ MUTLAKA BİR KG. DAN FAZLA MEYVE YİYORUM.

İŞTE 1,5 2 AYDIR HEP BÖYLE. CANIM

aslında benimde gözümün önünden hep börekler pastalar geçiyo . ama evde yapsam bile uçundan tadına bakıyorum sadece . korkuyorum sonra kilomu durduramam diye. inş. böyle giderim kızlar. bu arada yarın kontrolüm var. meleğimi görücem. çok heyecanlıyım

:teytey:aslında benimde gözümün önünden hep börekler pastalar geçiyo . ama evde yapsam bile uçundan tadına bakıyorum sadece . korkuyorum sonra kilomu durduramam diye. inş. böyle giderim kızlar. bu arada yarın kontrolüm var. meleğimi görücem. çok heyecanlıyım

ben de günde en az 3 lt su içiyorum bu benim alışkanlığım... Bize kilo aldıran hamur işleri ve tatlı benim bunları hayatımdan çıkarmam lazım.. bu arada teşekkürler tavsiyen için

ya sütü bende sevmiyorum. yoğurt ayran daha iyi geliyor. haftada 3 4 kez süt içersem içiyorum.
ama peynir yoğurt yiyorum. süte gerek yoktur herhalde. doktorumda bişey demedi zaten

tamam canım...teşekkür ederim...bende 3lt felan içiyorum suyu...ama süt nerdeyse hiç içmiyorum...sevmiyorum...yogurt,ayran,peynirden alıyorum genelde kalsiyumu...doktorum sakıncası olmaz demişti...

bende bazen sut icmeyi unutuyorum ama su bol bol iciyorum 4 litre eder vallaha ole sanirim :)
meyve tuketmeye calisiyorum elma falan muz da peynir pek yemiyorum yogurt yiyorum tatli bazen ama cok sukur kilo da almadim ::)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…