ee kızlar . bugün kimse yokmu.??
Canım tebrik ederim:) çok güzel umarım sağlıkla gelir bebeğin.. İyi şeyler düşünelim sağlıklı olacak bebeklerimiz:)Bende Bozmadim Kizlar Ve Hala Kilo Almadim. Az önce Kontrolden Geldik . Ssonunda Belli Oldu. Kizim Olacak. çok Mutluyum. Tek Isteğim Sağlikli Olmasi . Bide 1,5 Hafta önceden Gelişiyo. Allahima çok şükür
Bu Arada 2 Hafta Sonra 3 Oytlu Ultrasona Giricez . çok Merak Ediyorum
Canım tebrik ederim:) çok güzel umarım sağlıkla gelir bebeğin.. İyi şeyler düşünelim sağlıklı olacak bebeklerimiz:)
Bende Bozmadim Kizlar Ve Hala Kilo Almadim. Az önce Kontrolden Geldik . Ssonunda Belli Oldu. Kizim Olacak. çok Mutluyum. Tek Isteğim Sağlikli Olmasi . Bide 1,5 Hafta önceden Gelişiyo. Allahima çok şükür
Bende Bozmadim Kizlar Ve Hala Kilo Almadim. Az önce Kontrolden Geldik . Ssonunda Belli Oldu. Kizim Olacak. çok Mutluyum. Tek Isteğim Sağlikli Olmasi . Bide 1,5 Hafta önceden Gelişiyo. Allahima çok şükür
bende bugünden itibaren sabah kalvaltı yapmaya başladım.işyerinde tosttu sandviçti geçiştiriyodum hep.bu yüzden kendime çok kızıyorum.ama bundan sonra inşallah her sabah kahvaltımı yapıcam.öğlende genelde çorba içiyorum bi iki dilim ekmekle bazen ardından bi porsiyon yoğurt o kadar.ama akşam zorlada olsa bişeyler yemeye çalışıyorum.bi porsiyon yemek+salata bi iki saat sonra portakal+muz+elma+fındık+ceviz gece yatmadan öncede bi büyük bardak süt.ya millet hamile kalınca iştahlanır benim tam tersi hiç iştahım yok.zorla yiyorum desem yeridir :1no2: .yemek işini bi düzene sokmam lazım.bu arada hamileliğimin başından beri 3 kilo almışım.60 ile hamile kalmıştım şimdi 63 olmuşum.ama çok şükür 19.haftadaki kontrolde bebeğimin ölçüleri ve kilosu gayet güzel çıktı.
canım fazla kilo almamamız güzel ama yediklerimize dikkat etmemiz lazım.ay burdaki kızlar yazmış hepsine özendim valla ne güzel besleniyorlar.zorlada olsa aşırıya kaçmadan sağlıklı şeyler yemek gerek.bugün ilk kez işyerinde pırasa yedim :) akşamada bamya yapmayı planlıyorum :) yoğurt yada ayranla yerim. gecenin ilerleryen saatlerindede meyve ve süt oooo daha ne olsun dimi :))
febi, genciza yemediğiniz halde 3 , 4 kilo almışsınız bence bu gayet iyi demekki bide iştahlı olsanıznapıcaktınız:icecream: :içelim:... ekmeği çok yemeyin ama sebze meyve ve sütü aksatmayın hiç.. sağlıklı hamilelikler a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?