kızlar kaç kilo aldınız

bende bugünden itibaren sabah kalvaltı yapmaya başladım.işyerinde tosttu sandviçti geçiştiriyodum hep.bu yüzden kendime çok kızıyorum.ama bundan sonra inşallah her sabah kahvaltımı yapıcam.öğlende genelde çorba içiyorum bi iki dilim ekmekle bazen ardından bi porsiyon yoğurt o kadar.ama akşam zorlada olsa bişeyler yemeye çalışıyorum.bi porsiyon yemek+salata bi iki saat sonra portakal+muz+elma+fındık+ceviz gece yatmadan öncede bi büyük bardak süt.ya millet hamile kalınca iştahlanır benim tam tersi hiç iştahım yok.zorla yiyorum desem yeridir :1no2: .yemek işini bi düzene sokmam lazım.bu arada hamileliğimin başından beri 3 kilo almışım.60 ile hamile kalmıştım şimdi 63 olmuşum.ama çok şükür 19.haftadaki kontrolde bebeğimin ölçüleri ve kilosu gayet güzel çıktı.

ee kızlar . bugün kimse yokmu.??

burdayım canım...
dun çok guzel gecmedi...akşam annemlerdeydik,1 dilim kek yedim...ama bugun meyve getirdim yanımda...bugun daha dikkatliyim...bakalım 1 hafta sonra tartı ne diyecek...

bide yuruyuse baslasak harika olacak....

selam kızlar dünde diyeti bozmadım şimdilik iyi gidiyor sürekli sebze ve meyve yiyorum. bebişim otobur olacak:)

Bende Bozmadim Kizlar Ve Hala Kilo Almadim. Az önce Kontrolden Geldik . Ssonunda Belli Oldu. Kizim Olacak. çok Mutluyum. Tek Isteğim Sağlikli Olmasi . Bide 1,5 Hafta önceden Gelişiyo. Allahima çok şükür
Bu Arada 2 Hafta Sonra 3 Oytlu Ultrasona Giricez . çok Merak Ediyorum

Canım tebrik ederim:) çok güzel umarım sağlıkla gelir bebeğin.. İyi şeyler düşünelim sağlıklı olacak bebeklerimiz:)

canım çok sevindim...rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...kızıma bir arkadas daha geliyor ne guzel:teytey::teytey:
kilo olayınıda sabitlemen gercekten buyuk basarı..darısı bana inşallah...
bide 24.haftada felan şeker yüklemesi yapılacak...ozamana kadar beslenmeme çok dikkat etmem lazım

kızlar bebeğinizin kilolu ve uzun doğmasını istiyorsanız sizde benim gibi yapın günde 1 kilo süt için 37. haftada doğum yaptım bebişimin boyu 55cm ve 4kiloydu.. 3 haftada normal doğumu beklesem düşünemyorum artık

canım kilonu kontrol etmene ve bebişin için ayrıca tebrik ederim. bebeğinin gelişimi nasıl kız çocuklarının biraz ufak olduğu söylenir ya...

aynen beni anlatıyosun genciza ne et ne balık.. bir iki köfte o kadar.. sebze desen salata + bir iki çeşit sebze.. o da fazla iştahla değil yani... napıcaz bu iştahı açmak için 4 kilo almışım ben de 56 kiloyum .. bir açılırsa da tam açılcak gibi geliyor yaa neyse..

bende hızla kılo almaya başladım..iştahımda açıldı.doktorum kızıp diyet vermese iyi boyum uzun korkmuyorum ama 100 le doğurmasam iyi olacak ya

canım fazla kilo almamamız güzel ama yediklerimize dikkat etmemiz lazım.ay burdaki kızlar yazmış hepsine özendim valla ne güzel besleniyorlar.zorlada olsa aşırıya kaçmadan sağlıklı şeyler yemek gerek.bugün ilk kez işyerinde pırasa yedim :) akşamada bamya yapmayı planlıyorum :) yoğurt yada ayranla yerim. gecenin ilerleryen saatlerindede meyve ve süt oooo daha ne olsun dimi :))

ooooh sefan olsun ben de ıspanak yicem bu akşam .. yoğurt , yumurta , süt peynir tamam da gerisi yeteri kadar değil hala napalım son aylar daha mühim düzelir inş..

febi, genciza yemediğiniz halde 3 , 4 kilo almışsınız bence bu gayet iyi demekki bide iştahlı olsanıznapıcaktınız:icecream: :içelim:... ekmeği çok yemeyin ama sebze meyve ve sütü aksatmayın hiç.. sağlıklı hamilelikler a.s.

ay walla bende çok yiyorum hiç doymuyorum ya bu ara saralle yemeye başladım acayip derecede ama ekmekle deil kaşık kaşık yemeğe bayılıyorum nolcak sonum bilmem en son 5 kişlo almıştım baya oldu tartılmadım ama kesin almışımdır herhalde inş doğumdan sonra hemen veririmmm

merhaba kızlar valla ben ne bulursam yiyorum ama şuan 20 haftalığım 2 kilo aldım bebğimde gayet sağlıklı doktorum normalde hızlı gelıştığını söylüyo (bu arada bı oğluşum olacak)bakalım ayın 18 inde tekrar gıdeceğim neler olacak görüşüz inşallah hepımız bebışlerımızı sağlıklı kucağımıza alırız

walla doğru söylüyon ama ekmeksiz de olmuyor ki , hamur işi tatlı bayılıyorum.. sağlıklı beslenmeme sorunu var bende .. saolasın canım sana da sağlıklı hamilelikler dilerim.. a.s.

valla toplam 13 kilo aldım. 46 ile başladım 59 kilo olmuşum. Doktorum daha normal diyor. çünkü zayıftım. Daha anca normal kiloya geldim.normalde en az 55 kilo olmalıymışım, normal kilolu sayılabilmem için.yani bu durumda 4 kilo almış sayıyo doktorum beni. Kiloyla bir problemim yok. Ne bulduysam yiyorum.

:hooray:Kizlar Bende 52 Kiloyla Başladim. 22. Haftaya Bugün Girdim . Toplam 4 Kilo Aldim.
56 Kiloyum Yani. Idealim 12,5 Kilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…