kızlar kaç kilo aldınız

bende mi bir sorun var kızlar ben neden 8 kilo aldım ya dikkat de ediyorum sinir oluyorum ya...

canım kiloyu hiç kafana takma bence.benim bünyemle alakalı çok yesemde ben kilo alamıyorum. hayatımda ilk defa bu kiloya çıktım mesala ama çok kilo alsamda hiç üzülmem prensesime değer.:icecream:

canım kiloyu hiç kafana takma bence.benim bünyemle alakalı çok yesemde ben kilo alamıyorum. hayatımda ilk defa bu kiloya çıktım mesala ama çok kilo alsamda hiç üzülmem prensesime değer.:icecream:
ya canım ben de kilo almıyan bir yapıya sahiptim taki evlenene kadar.. şimdi gebelikte öyle dikkat ediyorum ki sebze meyve dışına çıkmıyorum nasıl gidecek bu kilolar ya düşünmeden edemiyorum tamam beninmde prensesime değer ama okuyunca duyunca diğer insanları şaşırıyorum canım ya... teşekkürler bu arada

ben dikkat etmeye çalışıyorum....aldıgım kilolarda moralimi bozuyor ama yememem gereken bişi gördugumdede kendimi tutamıyorum...aşırı derecede kilo almaya megilli bir yapım var...bu aralardada maşallah iştahım bir açıldıki sormayın gitsin...

bende evede hergün tartılıyorum 5 kilo aldım daha da almamaya özen gösteriyorum gramım cok cıktıysa ogün ya hareket ediyorum yada tatlı tuzlu şeylerden hemen elimi cekiyorum

bende evede hergün tartılıyorum 5 kilo aldım daha da almamaya özen gösteriyorum gramım cok cıktıysa ogün ya hareket ediyorum yada tatlı tuzlu şeylerden hemen elimi cekiyorum

bende hergün kilo takibi yapıorum kilolu basladığım için kontrol etmem gerekiyor diye düşünüyorum . ilk kilom 69 23+4 haftada toplam 3,4 kilo şu an 72,4 kiloyum

Son düzenleme:
bende mi bir sorun var kızlar ben neden 8 kilo aldım ya dikkat de ediyorum sinir oluyorum ya...

ilkyascım kacıncı haftadasın?bende 8 kılo aldım benimde morelim bozuk.şimdiden ağırlaştım valla:çok üzgünüm: 10 kılo daha alsam son 3 ayda yeterli olucakta bakalım olabilicemmi :çok üzgünüm:

ben 23 +3 gunlukken dr gıttım bılıyormusunuz bılıyorum ben aşılama ile hamıs kaldım.....
dr ultrasonda bana bebegın 24+6 gunluk dedı ....
bende dedımkı ben ı aşılama yapmıstınız dedım hatırladı buyuk o zaman dedı sızce bu olabılır mı
yanı tedavı suresınce hep ultrasondaydımyanı ben kaç haftalık hamısım sımdı anlamadım valla bı akıl verın bana son adet tarıhum 28 eylul

doktorun 24+6 diyosa dogrudur canım benimde adet tarihime göre bebegim 23+6 oolması lazım ama doktorum diyişine göre 22+6 ve her ultrosonda doktorun dedigi cıkıyor yani doktorun dedigine güven sen

teşekkurler canım ya tabı bu durumda dogum tarıhıde desısecek demı

CANIM 28 EYLÜL SON ADET TARİHİNE GÖRE 24+1 GÜNLÜK HAMİLESİN. AMA BEBEK ÖLÇÜMLERİNE GÖRE BU DEĞİŞEBİLİYO. YANİ 24+6 DA OLABİLİR. BEBEĞİN GELİŞİMİ ÖNDE GİDİYORDUR.a.s

Evet benimde s.a.t'a göre 24+3 ama dünkü ultrasonda 26+4 çıktı doktor s.a.t'ı baz alıcaz şimdi dedi bu bebeğin ultrason ölçümlerine göre çıkan haftasıymış yani anlıcan hafsaa bebişlerimizin gelişimi biraz önden gidiyo kafam karışmasın

Ya kızlar ben daha 5 ay tam dolmadan 12 kilo almıştım bide bunun yanında gebeliğe bağlı şeker çıktı bende doktor diyet verdi ve tam 5 kilo vermişim:teytey: yani artık 7 oldu aldığım kilo doktor gözlerine inanamadı bravo dedi kilo alımını durdurmaktı amacım vereceğini hiç tahmin etmemiştim dedi hele 17 günde 5 kilo süper dedi:dance: Bende acaba bebeğim kilo alabiliyomudur dedim sen merak etme o alır dedi ve şükürki 1 kilo olmuş bebişim yani X2 olmuş bir ayda oğlumun kilosu Allah hepimizin bebeğini nazarlardan korusun

ya kızlar benim hiç iştahım yok en fazla 2kg aldım yani karnım aç ama yiyesim yok benimle aynı durumda olan varmı????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…