bende mi bir sorun var kızlar ben neden 8 kilo aldım ya dikkat de ediyorum sinir oluyorum ya...:hooray:Kizlar Bende 52 Kiloyla Başladim. 22. Haftaya Bugün Girdim . Toplam 4 Kilo Aldim.
56 Kiloyum Yani. Idealim 12,5 Kilo
bende mi bir sorun var kızlar ben neden 8 kilo aldım ya dikkat de ediyorum sinir oluyorum ya...
ya canım ben de kilo almıyan bir yapıya sahiptim taki evlenene kadar.. şimdi gebelikte öyle dikkat ediyorum ki sebze meyve dışına çıkmıyorum nasıl gidecek bu kilolar ya düşünmeden edemiyorum tamam beninmde prensesime değer ama okuyunca duyunca diğer insanları şaşırıyorum canım ya... teşekkürler bu aradacanım kiloyu hiç kafana takma bence.benim bünyemle alakalı çok yesemde ben kilo alamıyorum. hayatımda ilk defa bu kiloya çıktım mesala ama çok kilo alsamda hiç üzülmem prensesime değer.:icecream:
bende evede hergün tartılıyorum 5 kilo aldım daha da almamaya özen gösteriyorum gramım cok cıktıysa ogün ya hareket ediyorum yada tatlı tuzlu şeylerden hemen elimi cekiyorum
bende mi bir sorun var kızlar ben neden 8 kilo aldım ya dikkat de ediyorum sinir oluyorum ya...
ben 23 +3 gunlukken dr gıttım bılıyormusunuz bılıyorum ben aşılama ile hamıs kaldım.....
dr ultrasonda bana bebegın 24+6 gunluk dedı ....
bende dedımkı ben ı aşılama yapmıstınız dedım hatırladı buyuk o zaman dedı sızce bu olabılır mı
yanı tedavı suresınce hep ultrasondaydımyanı ben kaç haftalık hamısım sımdı anlamadım valla bı akıl verın bana son adet tarıhum 28 eylul
teşekkurler canım ya tabı bu durumda dogum tarıhıde desısecek demı
adasucum sen kaç kılo aldın
ben 23 +3 gunlukken dr gıttım bılıyormusunuz bılıyorum ben aşılama ile hamıs kaldım.....
bende dedımkı ben ı aşılama yapmıstınız dedım hatırladı buyuk o zaman dedı sızce bu olabılır mı
yanı tedavı suresınce hep ultrasondaydımyanı ben kaç haftalık hamısım sımdı anlamadım valla bı akıl verın bana son adet tarıhum 28 eylul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?