• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar kaç kilo ile hamile kaldınız?

Merhabalar, bende 29. Haftamdayım 30 a gireceğim 7 kg almışım. 64 kg 168 boy ile hamile kalmıştım. Aşırı dikkat falan etmememe rağmen az aldım. Göbeğimde az hafif görüntüm 4-5 aylık gib duruyor. Canım ne çekerse yedim aşırı gluteni ( makarnayı simiti vs. Kesemedim) sadece daha çok sağlıklı seçimler yapmaya çalıştım bebeğe kilo aldırıp size aldırmayan besinler var sık sık yedim muz, kefir, ceviz, avakado, yumurta, peynir, yoğurt ful bunları yedim. Benim avantajım canım hiç tatşı istemedi tabi yedim yine haftada 1-2 denk gelirsem ama özel olarak aramadım. Birde haftada 3 gün yürüyüş yaptım 1 er saat. Şuan 4-5 güne çıkardım bence bunlar etkili oldu inşallah sonuna kadar böyle götürebilirim
Canım ben öğretmenim Okulda en az 4-5 bin adım atıyorum Onun dışında Ayrıca yürüyüşlere başlamadım 71 kilo olmuşum işte normal yiyorum aslında ama bilmiyorum Umarım ben de çok almadan bu süreci tamamlarım dediklerini yapmaya çalışacağım

Back