en şişkonuz benmiyim inanmıyorummmmmmm
hiç üzülme canım rekor bende
ben bidaha buraya bakmayacam yaa.:1closedeyes:
en şişko benim.6 kilo 400gr oldum.
amaaan olsun:teytey::teytey:
açım ben açıııımjeyyarjeyyar
hiç üzülme canım rekor bende
ben bidaha buraya bakmayacam yaa.:1closedeyes:
en şişko benim.6 kilo 400gr oldum.
amaaan olsun:teytey::teytey:
açım ben açıııımjeyyarjeyyar
Bugün itibarıyla 20+4 üz.
Ve tam tamına 69.6 olmuşuz.
Toplamda sanırım 7.3 kg aldım.:içelim::icecream:
Kızlaaarrrr, 8 kilo olduuuu(((
Şimdi tartıldım. 60 kilo olmuşum. Nasıl alıyorum anlamıyorum ben yaa. Hani derler ya, bişi yemiyom alıyom diye, yemin ederim o durumdayım ya. Bişey söyleyin nolur.
Sabah kalkıyorum, sabah dediğim, 10-11. Normal kahvaltı. Çavdar ekmeğiyle ya da bazen menemen yapıyorum, normal ekmekle yiyorum. Sonra akşama kadar sadce meyve yiyorum. Ve de 5 litre falan su içiyorum. 3ten sonra ya havuza iniyorum ya da denize gidiyorum. Hergün toplamda 1 saat yüzmem var yani ve de havuzda spor yapıyorum. Akşam da normal yemeğimi yiyorum, bazen yürüyüşe çıkıyoruz kocişle. Gece de dışardaysak dondurma, eve dönünce de mutlaka 1 büyük bardak light süt içiyorum.
Yani budur işte. Bi de 6 öğün ye diyolar. 6 öğün yesem top olucam yuvarlıycaklar herhalde beni. Ya niye bu kadar çok kilo alıyom ben???? Obez mi olucam nedir anlamadım ki. Görünürde şişman değilim ama karnım çok büyük işte.
Biliyom manyaklık ediyorum ama gerçekten problem mi var diye telaşlanıyorum. Kimse kilo almazken benim 8 kilo almam tuhaf değil mi sizce de?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?