Kızlar, kaç kiloyduk, kaç kilo olduk?????

Günaydın anne adaylarımız..

Öncelikle güzel bir haberi sizlerler paylaşmak istedim.. Eşimin kuzeni doğum yaptı bugün.. Epidural sezeryan ile.. 2.800 gr. bir kızımız oldu, anne de bebek de iyi maşallah.. Allah hepimize göstersin bu günleri..

Gelelim kilo meselesine.. Benim biraz karışık.. Ben hamile kaldıüımı ilk öğrendiğimde doktora göre 58, bana göre 56,5 idim.. 15.haftada kontrole gittiğimizde doktorda 61 çıktım.. Bana göre, yani evde 59 geliyordum.. 19.haftadaki kontrolde ise doktorda 61, çıktım evde de 61.. Biliyorum aslında tartılma zamanı çok önemli.. hep sabah aç karnına tartılmak lazım.. Doktorda hep tok karnına olduğum için fazla çıkıyordum, evde ise az.. Tabii benim işime ev geldiği için, hep onu söylüyordum, şimdi ise doktordakini :) Ancaak itiraf etmeliyim ki, bu sabah evde tartıldım ve tam 62 geldim.. Yani galiba 5,5 kilo almışım :çok üzgünüm:

bende hala toplamda 3 kilo almış görünüyorum inşallah hep böle az giderim
bebeğimde sağlıklı olduktan sonra

hamile kalmadan önce 82 kiloydum malum pko hastasıydım ve kilo alıyordum..tedavilere başladıktan sonra 68 kiloya düştüm ..sonra ilaçlar filan derken 70 kilo oldum ve bu kilo ile hamile kaldım..en son kontrolde hala 70 kiloydum 16 haftalıktım yani 4 ayda hiç almamıştım..o günden beri hiç tartılmadım ama sanırım yine almadım çünkü hala aynı hissediyorum..bakalım haftaya kontrol var ..kaç olmuşum..dr bu aydan sonra alırsın demişti..

merhabalar ben zaten kiloluydum ilk doğumun kilolarını yeni atmıştım 67 ile başladım 19.haftaya yeni girdim ve 2kilo almışım

hiç üzülme canım rekor bende
ben bidaha buraya bakmayacam yaa.:1closedeyes:
en şişko benim.6 kilo 400gr oldum.
amaaan olsun:teytey::teytey:
açım ben açıııımjeyyarjeyyar

:))))))))))))
Dur bakalım ben bugün komtrole gitcem bi tartılayım bakalım kaç çıkcam.

Bende açım :))) Yaşasın yemek yemek (Böyle diyelim de hepsini gaza getirelim eehehehe)

47 kıloda hamıle kaldım
5 ayı bıtırdık ve 6.ayımıza adım attık kı 52 kılo olmusum
cok mu az mı bılmem ama bakmıyorum yıyorum ıste

ben 58 kilo ile başlamıştım şu an 61 kiloyum..karnımda azıcık çıktı..

hiç üzülme canım rekor bende
ben bidaha buraya bakmayacam yaa.:1closedeyes:
en şişko benim.6 kilo 400gr oldum.
amaaan olsun:teytey::teytey:
açım ben açıııımjeyyarjeyyar

Bugün itibarıyla 20+4 üz.

Ve tam tamına 69.6 olmuşuz.

Toplamda sanırım 7.3 kg aldım.:içelim::icecream:

Bugün itibarıyla 20+4 üz.

Ve tam tamına 69.6 olmuşuz.

Toplamda sanırım 7.3 kg aldım.:içelim::icecream:

ah canım.var mısın kız yarışa...
gerçi ben tartıyı bozdum heheKötü Kazen
yaşasın yemek yemek,yaşasın yemek yemek,yaşasın yemek yemek:enbuyukkk:

selam kızlar bende dün kontroldeydim
en son kontrolden bu yana 1 kilo daha almışım
bugün itibariyle 20+4 üz ve ben toplamda 3 kilo almışım
52 ile başladım şu an 55.im
iştahım çok açık değil kızlar sıcaktn mı bilmiyorum

kızlar ya ben bu kilo konusunda takıntılıyım toplamda beş kilo aldım bu zamana kadar ama kendimi dev gibi hissediyorum. işten eve geldiğimde ayna karşısındayım durmadan. göbişimin resmini göndereceğim bir çeksem .doğuma kadar herhalde kendimi tanıyamayacağım .göbişim geriliyor akşama doğru ondan da akşamları bu kadar takıntı halinde bende herhalde.arkadaşlara soruyorum 30 kiloya kadar alan varmış.acaba bizler kaç kilo ile tamamlayacağız.aslında yemek yemem de normal abartılı hiç bişey yemiyorum ama.bundan sonra göbişler daha hızlıda büyüyecek bakalım.

Kızlaaarrrr, 8 kilo olduuuu (((
Şimdi tartıldım. 60 kilo olmuşum. Nasıl alıyorum anlamıyorum ben yaa. Hani derler ya, bişi yemiyom alıyom diye, yemin ederim o durumdayım ya. Bişey söyleyin nolur.
Sabah kalkıyorum, sabah dediğim, 10-11. Normal kahvaltı. Çavdar ekmeğiyle ya da bazen menemen yapıyorum, normal ekmekle yiyorum. Sonra akşama kadar sadce meyve yiyorum. Ve de 5 litre falan su içiyorum. 3ten sonra ya havuza iniyorum ya da denize gidiyorum. Hergün toplamda 1 saat yüzmem var yani ve de havuzda spor yapıyorum. Akşam da normal yemeğimi yiyorum, bazen yürüyüşe çıkıyoruz kocişle. Gece de dışardaysak dondurma, eve dönünce de mutlaka 1 büyük bardak light süt içiyorum.
Yani budur işte. Bi de 6 öğün ye diyolar. 6 öğün yesem top olucam yuvarlıycaklar herhalde beni. Ya niye bu kadar çok kilo alıyom ben???? Obez mi olucam nedir anlamadım ki. Görünürde şişman değilim ama karnım çok büyük işte.
Biliyom manyaklık ediyorum ama gerçekten problem mi var diye telaşlanıyorum. Kimse kilo almazken benim 8 kilo almam tuhaf değil mi sizce de?

ben canım 48 kilo ile başladım 53 kilo oldum.geçen hafta cumartesi en son doktordaydım. ama evde tartılmadım açıkçası korkuyorum acaba yine kilo aldım mı diye tartıya çıkamıyorum akşama bir tartılmam gerek.açıkçası herkes kafana takma diyor ama ben akşamları kendimi davul gibi hissediyorum resim gönderirim göbişimi birde siz bakın olurmu

ya siz benim yanımda inceciksiniz... klava:
o yüzden ben yazmicam kaç kiloydum kaça çıktım die... Kötü Kazen
ama şu kadarını söölerim: hamile kaldığımdan beri sadece 3 kilo aldım.. doktorumuz kocişime "senin hatun kilo konusunda istikrarlı bööle giderse şuan ki kilolarını bile verir" demiş.. :sm_cool:

Son düzenleme:
Escape'cim biz seni gördük. Senin tatlılığının yanında kiloların hiç kalır, hem o kilo dediğin şey de çok yakışmış canım :)

escape hem sende böyle marifetler var hemde sadece 3 kilo iyi valla ..ayrıca pek bi sevimlisin..
bu arada bakıyom ki herkes 50 - 55 ile filan hamile kalmış ben 70 ile kaldım sadece bu ay 1 kilo almışım 71 olmuşum boyum 1.72 yani ben hepinizden iriyim sanırım...

Ebukacım, ellerinde ve ayaklarında da aşırı şişme varsa bu konuyu doktorunla konuşmanı tavsiye ederim. Yanlış hatırlamıyorsam preeklampsi durumunda böyle çok hızlı kilo alınırmış ama tabii şişmelerle beraber. Şişmeden ve yemeden kilo alıyosan sen de benim gibi su tutuyo olabilirsin... Mesela ben de daha ağzıma dondurma değdirmeden ve her akşam 1 saat yürüyüş yaparken şimdiden 6,5 kilo aldım! Bakalım sonumuz nasıl olacak...

öff kızlar yaa benim kocişin dediği gibi hayatımızın en rahatve düşüncesiz dönemindeyiz yiyin gitsin yaa . dondurmaymış falan ne bulursam yerim ama bulursam:) işten eve giderken çok yorgun oluyorum aklıma bişey almak gelmiyo zaten ama en çok meyvelere bayılıyorum. Karışık yapıp yiyorum akşamları benim de fazla yediğim söylenemez ama 6,5 kilo aldım . alayım ne olcak ya zaten kocaman göbeğim var kilonun nerde olduğu belli valla bi resim çekip koyabilsem görceksiniz göbek nasıl oluyormuş :1shok::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…