Kızlar, kaç kiloyduk, kaç kilo olduk?????

çok ilginç canım inan yumurtalarda hiç problem yok kocaman ve çok sayıda yumurta oluşuyo her seferinde spermler de de hiç problem yok ama olmadı işte insanın asabı bozuluyo.kuzenim 1.5 sene tedavi gördü hormonlar yüzünden 80 kiloya çıktı ilk aşılamada tuttu ama onun.işte kısmetmi diycen ne diycen?

Canım sagolasın iyi dilkler için. Nazlı haklı bu işin keyifli bir yanı da % 50 farklı cinsiytte olmaları. Ama emin ol, Tanrı'ya bana bir kız bir erkek bebek ver diye dilekler dileyecek yuzum yoktu. O kadar emek, para, fedakarlık ve bekleyis var ki bu bebeklere, bunu dileyemedik allahtan. Sadece hayırlısı dedik insallah oyle olur.
Ohhhh Antalya haaa. Harika, bak ama oralar sıcak olur kendine cok dikkat et ve muhakkak denize girmesen de gunes kremi kullan. Dag tatili de harika olcak eminim, sakın fazla yurusu yapayım falan deme. Zaten ayaklar da sismeye basladı, zorlama kendini.
Canımcım,
Esim gelemiyor, cunku 6 ay orada surekli kalmak zorunda. Ben de tam oraya gitmeden bir gun once kanama gecirdim bu yuzden hersey iptal oldu...6 ay sonunda kesin donus yapsın diyoruz cunku benim gebelik biraz zor geciyor. Insallah bundan soora birsey cıkmaz ama yine de artık yanımda olmasını istiyorum. O rusyadan ben burdan helak olduk kanama zamanında. Sabahlara kadar telefonlarda birbirimize agladık, o beni teselli etti ben onu, cok zordu canım coookkkk. Anlayacagın Eylulde Allahımın izniyle yanımda olacak ve bir daha gitmeyecek.

Oyle guzelim oyle,
Benil ilk mikroyu yaptıgımda butun hastane cıkardıgm yumurtaların ne kadar kaliteli oldugunu soyluyordu. hatta embryolarımın resmini asmak için izin istediler benden. sekilleri mukemmelmiş, HADİ ORDANNNNN, ne oldu, kocaman bir basarısızlık.
Bu yuzden biz ne dersek diyelim, Allah OL diyor ve oluyor, ötesi yok.
Allaha her gece bos kucakları doldurması için dua ediyorum, umarım yengen de en kısa zamanda melegine kavusur.

canım inşallah allah bu dualarını duyar isteyen herkesi bebek sahibi yapar.allah hiçbir ana kucağını boş bırakmasın inşallah

Sakura'cım okurken gözlerim yaşardı. Sanırım bir anne adayının yaşayacağı en büyük olumsuzluk, eşinin bu anlarında hem de zor bir durumdayken bu anlarında eşinin yanında olamaması. Hele de aralarında büyük bir sevgi varken... Çünkü böyle bir durumda anneniz bile eşinizin yerini tutamıyor... İnşallah kavuşacağınız zaman çabuk gelir ve bir daha hiç ayrılmazsınız canım benim... Bizimle idare ediver canım sen de :))) Bak bir sürü yürek var burada, hem de çifter çifter

Canımmmmm,
Sagolun siz hiç eksik olmayın emi.

merhaba kızlar bende kilo konusunda takıntılıyım .1,58 boyunda 48 kilo ile başladım hamileliğe şimdi 53 kiloyum sanki bana çok kilo almışım gibi geliyor. herkese soruyorum çokmu işimanladım diye 21 haftadayım .doktorum iyi gidiyorsun diyor . sizce nasıl

canım dün tv de bir dr dedi ki:
genelde hamilelere 9 ayda 10-12 kilo arası alın deriz dedi ama artık bu değişti çünkü düşük kilo ile hamile kalanların daha fazla kilo alarak normal kilolarına dönmeleri daha sağlıklı dedi.yani sen aslında şuan yaşının gerektirdiği normal kilodasın çok zayıfmışsın şuan kilon çok iyi.hem bak 21. haftandasın bizden 2-3 hafta ileridesin normalsin yani.bundan sonra öğünlerine dikkat et az az sık sık ye ozaman kilo alımını yavaşlatırsın

ben artık tartının üstüne cıkmaya korkar oldum valla en son 3 kilo almıştım 51 dim ama şimdi gidişat kötü valla ya cok feci yiyorum o yüzden tartılmıyorummmm dr ayda bi kilo demişti he he he kac bi külo aldım acaba:roflol:

kızlar bende hala baştan beri 2 kilo almış bulunmaktayım
52 ile başladım şuan 54 kiloyum

Kızlar ben de 4 kilo alıp 74 olmuştum. Bugün 2 haftada 3 kilo verdiğimi öğrendim. Sanırım sıcaktan... Yani sadece 1 kilo aldım şu anda 71'im. Dark hala en şişman benim diyor musun :))

Kızlar ben de 4 kilo alıp 74 olmuştum. Bugün 2 haftada 3 kilo verdiğimi öğrendim. Sanırım sıcaktan... Yani sadece 1 kilo aldım şu anda 71'im. Dark hala en şişman benim diyor musun :))

NEEEEEEEEEE JULİCİM KİLOMU VERDİİİİİİİİİİN:1shok:
BEN EN ŞİŞKOYUM OZAMAN..SICAK MICAK DEMİYOM HABİRE TIKINIYOM..İŞ YERİNDE KIZLAR DALGA GEÇİYOLAR BENİMLE ÇOK YİYOM DİYEE:icecream:
74,5 ÇIKTIM GEÇEN HAFTA..BU HAFTA TARTILMAYA KORKUYOM:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…