Atacım, Canım ilk mikro olumsuzdu. hemen ardından bir gebelik gecirdim ve kalbi durdu miniğimizin. Sonra ikinci mikroyu yaptık ve sukurler olsun ki basardık. Asılamada oranlar maalesef daha dusuk. Ama sebebi bilinmeyen infertilitede once 3 kez asılama yapmak prensip haline gelmiş. Sayet 3 asılamadan sonuc alınamazsa tup bebek veya mikro denenecektir herhalde. Allah yardımcıları olsun...
Canım benim senin kuzucuklar da inşallah sığamayacaklar annelerinin kucağına :) Nazlı da söylüyor. Bari hiç olmazsa biri kız olsaydı diyor :) Ben de düşündükçe kızım olduğu için çok mutlu oluyorum... Ben bu haftasonu üç günlük Antalya'ya gideceğim canım. Çok da sıcak olur o yüzden fazla kalmayacağım. 15 gün sonra da İzmir'e gideceğim ama deniz tatili değil, dağ tatili. Eşin gelebildi mi Sakura... Görüşebildiniz mi canım. Kanama başladığı zaman tam onun yanına gidecektin sanırım.
çok ilginç canım inan yumurtalarda hiç problem yok kocaman ve çok sayıda yumurta oluşuyo her seferinde spermler de de hiç problem yok ama olmadı işte insanın asabı bozuluyo.kuzenim 1.5 sene tedavi gördü hormonlar yüzünden 80 kiloya çıktı ilk aşılamada tuttu ama onun.işte kısmetmi diycen ne diycen?
Canım sen yine ikiz taşıyosun... Ben 250 gr'Lık bi minnoşkafamçokkarıştı için tam 6,5 kilo aldım!!!
Sakura'cım okurken gözlerim yaşardı. Sanırım bir anne adayının yaşayacağı en büyük olumsuzluk, eşinin bu anlarında hem de zor bir durumdayken bu anlarında eşinin yanında olamaması. Hele de aralarında büyük bir sevgi varken... Çünkü böyle bir durumda anneniz bile eşinizin yerini tutamıyor... İnşallah kavuşacağınız zaman çabuk gelir ve bir daha hiç ayrılmazsınız canım benim... Bizimle idare ediver canım sen de :))) Bak bir sürü yürek var burada, hem de çifter çifter
Kızlar ben de 4 kilo alıp 74 olmuştum. Bugün 2 haftada 3 kilo verdiğimi öğrendim. Sanırım sıcaktan... Yani sadece 1 kilo aldım şu anda 71'im. Dark hala en şişman benim diyor musun :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?