Kızlar, kaç kiloyduk, kaç kilo olduk?????

ben 60 kilo ile başladım. bulantılar sırasında 57 e indim. şimdi 59 oldum yeniden. bana az gibi gelse de doktorum normal diyor. iştahım çok açıldı artık. sık sık acıkıyorum benimle de dalga geçiyorlar ama kulak vermiyorum doğrusu. yiycem de büyüycek ama di mi naniknanik

kızlar çok hoşsunuz haaa..:)))) hele julicim eşinin kiloları öğrendiğine sevinmesine çok güldüm yavvv..:))
valla ben söylüyorum inanmıyyor birde onun yanında tartılınca ooo iyi gidiyorsun diyor bana .. çünki önceden 6-7 kilo fazlası idim o halimlede güzelsin diyordu böyle çok almadan gitmeme şaşırıyor valla..)
ama tabiki ben sizden birazcık daha kiloluyum eh ekleyin bikaç kilo söylememe gerek kalmıyor yanii:))
ama çok şükür dün tartıldım daha yeni bir kilo almışım 4 ayda..doktorum çok almadan giit dedi.. hem şimdidenn ilk ayların kilosunu dert etmeyin esas son 2 ayda alacaız kiloları..meyve ve sebzelere devam ve birde yoğurt bol tüketin ben gebe kalmadan önceki diyetimde doktor bol yoğurt tüketmemi söyldi yoğurt hem faydalı hemde zayıflamaya yararlı .. yani bizlerin çok kilo almasını önler sanırım.. ve annem beni elimde yoğurt kasemle görse düşer bayılır yoğurdu sadece cacık ve ayran olarak kullanırdım çok nadir oda, ama en çok psatalarda kullanırdım tabiki....:))

Nazlıcım evet dediğin gibi yoğurt sanırım özellikle süt içemeyenlerin imdadına yetişiyor. Ben geçen bir kafede yemiştim mevalı yoğurt o kadar güzeldi ki. İçinde bütün meyvalar vardı, yoğurdunun kıvamı da sulu değildi. Ondan evdre de yapmaya karar verdim. Hatta böyle küçük plastik kaselerin içine doldurup onu da buzluğa atıyormuş bazı pratik hanımlar. Dondurma gibi, az kalorili ve sağlıklı. Yaparsam isze de haber veririm.

Bu arada sen gerçekten çok iyi gidiyorsun. Hem ikiz hem sadece bir kilo aldın. Maşallah diyelim, dilimizi ısıralım, popomuzu kaşıyalım :)

saol canım inşallah doktorumda öyle söyler iyi gidiyorsun diye..
ben bir keresinde yoğurdumu evde yaptım fena olmadı sonra bu sefer kalıp gibi olsun diye içim yoğurt ve sütle yaptım yoğurt değilde krema gibi sünen bir şey oldu bazı yoğurtlara kıvam için peynir mayası koyuyorlarmış.. ondan oldu sanırım benimde..
ama bebişlerim olunca bende hep düşünürdüm meyveli yoğurtlarını ben evde yapayım diye.. kendim içinde yapabilirim iyi fikir aslında...

walla ben 18 haftada 5,5 kilo aldım. Doktorum da gayet iyi gidiyosun dedi... 1-2 kilo için üzülen arkadaşlara gerçekten anlam veremiyorum... Sonuçta hamileyiz ve tabi ki kilo alacağız. Sıkmayın arkadaşlar kendinizi... Tatlı hamurişi yemeyin ama babağinizin beslenmesine yardımcı gıdalardan da kilo almamak için yememezlik etmeyin...

walla ben 18 haftada 5,5 kilo aldım. Doktorum da gayet iyi gidiyosun dedi... a.s 1-2 kilo için üzülen arkadaşlara gerçekten anlam veremiyorum... Sonuçta hamileyiz ve tabi ki kilo alacağız. Sıkmayın arkadaşlar kendinizi... Tatlı hamurişi yemeyin ama bebeğinizin beslenmesine yardımcı gıdalardan da kilo almamak için yememezlik etmeyinklava:

kızlar dünkü kontrolde hamileliğimin başından beri iki kilo aldığımı öğrendim
dr.um iyi gidiyorsun dedi
asıl bundan sonra alacakmışız bebeğim sağlıklı olsunda gerisi bir şekilde hallolur

ben de 50 kilo ile hamile kalmıştım dün 53 olmuşum
ilk ay kilo almamıştım
2. ay 1 kilo
3. ay 2 kilo almışım yani

kizlar ben 49 kiloyla hamile kaldim boyum 1.60
9 ayda 15 kilo aldim 64 dogum yaptim simdi 53 kiloya dustum
darisi dogumdan sonra basiniza

eeeeeeee senin hiç kalmamış ki haci umarım bizde öle bişe oluruz

ben 74 kilo ile hamile kaldım . şu an 69 kiloyum. hamileliğin ilk 3 ayının içinde 3 haftada 12 kilo vermiştim . şimdi yemeğe başlayınca kilo da almaya başladım.bakalım kaç kilo ile tamamlayacağım.

Son düzenleme:
bende 66 kilo oldum yaaaa 3 kilo aldım toplamda
keşke hamiş olmadan kilo verebilseydim

ben 49.7 ile hamile kaldım şu an 54 kiloyum..:1rolleyes:

Ben 50 kiloya hiç varmamıştım daha önceleri hep zayıftım ne kadar yesemde ama bebişim sayesinde 50 yi aştık bakalım en son kaç olucaz:dance::dance:

kıslar ben şu ana kadar 3 kilo almışım 51 kilo olmuşum daha 3 kilo alma hakkım varmış ondan sonra dr vitamin hapı vermeyecekmiş bana öyle dedi hala rahatlıkla yiyebilirim yani

ben 59 la hamile kaldım şimdi 13+2 şimdi ve ben 58 kiloyum ama karnım çıktı tabi sanki kilo alacagıma zayıflıyorum hala gerçi bizim ailemizde kimse çok kilo almıyor ve doğumdan sonra hemen eski hallerine dönüyorlar umarım bende öyle olurum

Nasıl başarıyorsunuz ya 1-2 kilo ya da hiç almamayı????
Ben 52ydim 59 oldum. Nasıl olduğunu anlamıyorum. Çok yemiyorum, farklı beslenmiyorum. Bu sabah tartıldım 7 kilo nasıl olur ya. O kadar şaşırıyorum ki. Birşey soracam kızlar ya. Ben çok fazla su içiyorum. Şu vücutta su tutması öle bişey mi?. Günde 4 litre falan içiyorum ben. Bazen daha fazla. Azaltıyım yemeği diyorum ama fazla yemiyom ki yaaa. Napacam ben anlamadım ki. (((((((

canım sakın öyle bişey yapma bol bol su iç hem çatlamayı önler hemde bebeğe çok yararlı bende günde 3-4 litre falan içiyorum mutlaka.benim bünyem normalde de hiç kilo alamayan bi bünye zaten hep aynı kilodayım aylardır.iştahım da aynı hatta biraz iştahsızlaştım bile denebilir.belki ondan kilo almıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…