Kızlar, kaç kiloyduk, kaç kilo olduk?????

Ne bileyim ya, çok moralim bozuluyo böyle sizin gibi kilo almayanları ya da az kilo alanları görünce.(((
Tabi size maşallah kızlar, yanlış anlaşılmasın :)))))
Şişko durmuyorum ama, sonuçta tam 7 kilo. Bu gidişle 20den aşağı kurtulamayacağım galiba.((

belki senin bebiş tombiştir ebukacım bozma moralini.eğer kilo alsaydım bile moralimi bozmazdım çünkü hamile kalmak için ölücek kadınlar var ama bebek sahibi olamıyorlar.oyüzden kilo sorundan bile değil canım.sen rahat ol anne olmak kolay değil.ilk fedakarlığımızı bedenimizden yapıcaz gerekirse

Ebuka üzülme canım, başta hızlı başlayanlar sonra yavaş kilo alıyorlarmış. Teselli eder belki bu seni :)) Ayrıca dediğin gibi hiiiiç de tontiş falan değilsin...

ebukacım ben de 7 kilo aldim ve daha 19 haftalıgız. Uzulme, sadece bebegini saglikla dunyaya getirmek için dua et. Kilo almak hikaye...

Oooooo kimler gelmiş kimler gelmiş. Hep özletiyorsun Sakura'cım kendini.... İyi misin? Genele bizi rahatlatıcı bir şeyler yaz da yine içimiz rahat etsin...

sakura nerelerdeydin ya bi görünüp bi kayboluyosun merak ettirdin kendini

Çok saolun kızlar, birazcık rahatladım valla. İyi ki varsınız. Eşimin bile söylemesi bu kadar etkili olmuyo inanın :)))))

Bende 57 ile başlamıştım7 kilo aldım 64 kiloyum şimdi çokda takmıyorum kilo mevzusunu kendime güveniyorum 57 kiloya geri döneceğimyerimseniben

Sevgili Julianne ve Ata,
Cok tesekkur ederim. Yeni evime tasindim ama internetimi bir turlu yaptıramıyorum. Esimin ustune kayıtlı oldugundan ve esim de yurtdısında oldugundan adsl'i yeni adrese almak zor olacak anlasılan. Zaten yatak istirahatine devam ediyorum. Su anda kuzenimle kalıyorum. Surekli yatıyorum ve gunde sadece 15 dakikalık bir yuruyus iznim var. Simdilik yatmaya alıstım, yattıkca sıkılıyor ve şişiyorum ama ne yapalım. Kaderrrrrrr.
Sizlerde ne haberler var, gerci sabahtan beri okuyorum, elimden geldigince takip etmeye calısıyorum ama dediginiz gibi bayagı geriden takip ediyorum.
Hepinize sevgiler

canım bizim de bildiğin gibi aynı gidiyo dışarı pek çıkmıyorum sıcaklardan klima da terslik işte bozuldu patlıyorum resmen.allahtan bugün tamirciler gelicek.

sakura buarada senin bebişler ayrı yumurta ikizi dimi?

Vallahi canım her şey yolunda gibi görünüyor. Neredeyse hepimizin cinsiyeti belli oldu. Benim kızım olacakmış. Nazlımelek bu hafta gidecekti hastaneye, onunkiler daha belli değil. Biz onların da iki erkek olduğunu tahmin ediyoruz :) Dark ilk beşiğimizi aldı. Fotoğraflarını ekledi, çok şeker, ciciler konusunda var. Beklemek, sekreter, onların tahlilleri iyi çıktı. Şu an hiçbir test beklemiyoruz, sanırım yani... Kimimiz denize gitme hazırlığı yapıyor. Sıcaklarla boğuşuyoruz, ayaklarımız çok şişiyor, iştahımız çok açık (atatanem hariç, o hiç yemiyoooo) böyle canım. Her şey yolunda yani...

Ebukacım ben de varım! Bu sabah itibatiyle tam 6,5 kilo almışım! Ve inan bu kadar az yemeye bu kadar kilo nasıl alıyorum anlamadım. Hamile kalmadan önce bu kadar dikkat etmezdim, ve 168 boya 55 kiloydum... Şimdi 61,5 oldum. Dün ölçtüm kalça ve göğüsten 10'ar cm genişlemişim... Yalnız bi yerlerde okumuştum: Fazla yemeden çok kilo alanlar daha çok su tutuyomuş ve hamilelik sonrasında kiloları daha hızlı veriyolarmış... İnşallah bizim de öyle olur...

Atacım sıcaklarda sakın dısarı cıkma bak dikkat et kendine.
Benim bebekler ayrı yumurta ikizleri. (mikro tedavisi ile oldukları için)

Julicigim,
haberler için tesekkur ederim. Demek kızın olacak ne guzel. Kızlar annelere yapısıklardır hiç ayrılmazlar Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin sekerim. Sen tatile gitmiyo musun?

Atacım sıcaklarda sakın dısarı cıkma bak dikkat et kendine.
Benim bebekler ayrı yumurta ikizleri. (mikro tedavisi ile oldukları için)

canım ilk mikroda tuttumu?benim yengem şimdi 3. aşılamayı yaptırıyo.eğer olmazsa mikroya geçilicek.tutma ihtimali yüksekmi?çünkü ne abimde ne yengemde hiç problem yok ama olmadı bitürlü:uhm:

Sakuracım böyle yatarak zor tabi ama sen de sırf bebişlerinlesin ne güsel!!!!
Tüm hareketlerini sonuna kadar hissediyosun....:)))) Allah yardımcın olsun canımcım.
Elmalı turtacım sana katılıyorum. Aynen benim minnoş da 250 gr ve de 7 kilo annesine hediye :))))))
Ben de vereceğime inanıyorum ama her gören soruyo kaç kilo aldın diye. Söyleyince de bin tane laf söylüyolar. Herkes ne çok yöntem biliyomuş. Sinir oluyorum.

kızlar kilolarınızı dert etmeyin..bakın uzmanlar ne diyor:

"Fazla kalorili yiyecekler yemiyorum, ama yine de kilo alıyorum!" Çoğu anne adayının içinden geçen bir cümledir bu. Gerçekte neler oluyor? Gebelikte kilo artar. Artmalıdır, başka şekilde sağlıklı bir bebeğin doğması mümkün değildir. Gebelikte "bebeğim yeterince kilo alsın, ancak ben bebeğimin aldığı kadar kilo alayım, fazlasını almayayım." düşüncesi güzel olmakla beraber gerçekleşmesi pek mümkün değildir. Miyadına gelindiğinde anne adaylarının çoğu (aşırı yağlı ve karbonhidratlı yiyeceklerden uzak dursalar bile ) ekstradan ortalama 4.5 kilogramlık bir yağ deposu oluştururlar. Bu yağ deposunun var olma amacı doğanın sizin bebeğinizi doğum sonrasında oluşabilecek muhtemel bir kıtlık durumuna karşı koruma çabasıdır. Ne kadar düşük kalorili beslenseniz de bedeniniz bu yağ deposunu oluşturacaktır.
............

Tartıya çıktığınızda gördüğünüz rakamın önemli bir kısmı vücudunuzun sıvı tutma eğilimini yansıtmaktadır. Bazı anne adaylarında sıvı tutma eğilimi daha fazla olduğundan bu anne adayları beklediklerinden daha fazla kilo alırlar. Doğum sonrasında daha kolay verilen bu "kilolar" anne adaylarında kendini bu haftalarda bile, özellikle ayak bileklerinde ortaya çıkan şişlikler ("ödem") şeklinde gösterirler. Bu şişlikler özellikle akşama doğru artar ve ödem eğilimi olan anne adaylarında en belirgin özellik sabah-akşam tartısının çok belirgin farklılıklar göstermesidir. Böyle bir durum söz konusuysa doktorunuza durumu mutlaka iletin. Genellikle daha ileri haftalarda ortaya çıkan ödemler bazı durumlarda preeklampsi ("preeklampsi" telaffuz etmesi güç ancak her anne adayının sözlüğüne yerleştirmesi önemli bir kelimedir. Gebelikte tansiyon yükselmesi, idrarda protein kaybı ile seyreden bu tümüyle gebeliğe özgü normaldışı durum hakkında ilerleyen haftalarda daha çok bilgi sahibi olacaksınız) habercisi olabilmelerine karşın tansiyon ölçümünüz normal olduğu ve idrarınızda protein kaybı olmadığı sürece bunu tamamen bir "bünye meselesi" olarak kabul edebilirsiniz.

Julicigim,
haberler için tesekkur ederim. Demek kızın olacak ne guzel. Kızlar annelere yapısıklardır hiç ayrılmazlar Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin sekerim. Sen tatile gitmiyo musun?

Canım benim senin kuzucuklar da inşallah sığamayacaklar annelerinin kucağına :) Nazlı da söylüyor. Bari hiç olmazsa biri kız olsaydı diyor :) Ben de düşündükçe kızım olduğu için çok mutlu oluyorum... Ben bu haftasonu üç günlük Antalya'ya gideceğim canım. Çok da sıcak olur o yüzden fazla kalmayacağım. 15 gün sonra da İzmir'e gideceğim ama deniz tatili değil, dağ tatili. Eşin gelebildi mi Sakura... Görüşebildiniz mi canım. Kanama başladığı zaman tam onun yanına gidecektin sanırım.

Atacım, Canım ilk mikro olumsuzdu. hemen ardından bir gebelik gecirdim ve kalbi durdu miniğimizin. Sonra ikinci mikroyu yaptık ve sukurler olsun ki basardık. Asılamada oranlar maalesef daha dusuk. Ama sebebi bilinmeyen infertilitede once 3 kez asılama yapmak prensip haline gelmiş. Sayet 3 asılamadan sonuc alınamazsa tup bebek veya mikro denenecektir herhalde. Allah yardımcıları olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…