Kızlar Kaçıncı Haftadasınız kaç Kilo Aldınız?

canim bence ilaci kesmemelisin dr.kes demediyse bende hem elevit hemde demir vitamini kullniyorum 35 haftalik hamileyim ve 6 kilo aldim yediklerine biraz daha özen göstermelisin bence:)

25.haftaya girdim 62 kilo ile hamile kaldim,simdi 71 kiloyum...
ne kadar da dikkat etsem de nafile engel olamiyorum..

ben ultrasona göre 21 haftalığım ama son adet tarihime göre daha az çıkıyor şuana kadar 3,5 kilo aldım ama bebeğimin 18 gr fazlası var nasıl oluyor peki:) acaba üstüne adet görmüş olabilirmiyim

Son düzenleme:
ben ultrasona göre 21 haftalığım ama son adet tarihime göre daha az çıkıyor şuana kadar 3,5 kilo aldım ama bebeğimin 18 gr fazlası var nasıl oluyor peki:) acaba üstüne adet görmüş olabilirmiyim
canım benim oğlumda ultrasonda 10 gün erken gidiyor bu iyi bişeymiş bebeğin gelişimi olması gerekenden bile daha iyiymiş endişelenme.

bende 31 haftamdayım 61 ile başladım şuan 70 kiloyum benim kızımda ultrasonda 1hafta büyük gözüküor

bende 34.haftamı dolduracağım toplamda 6 kilo aldım herşeyide yiyip içiyorum ısıtladığım hiçbirşey yok.vitaminler,balık yağları,kan hapı hepsinden içtim sanırım birazda metabolizmayla alakalı kilo alımı.allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

kızlar bende 15+2 hamişim henüz kilo almadım hatta 1.5 kilo verdim dr. bu durumun şimdilik ii oldugunu söylüyor bakalım daha benim önümde öok uzun bir zaman var ne kadar alırım acaba ama hiçbir şeyden kısıtlama yapmıyorum canım ne istiyorsa yiyorum

tek sorun daha şimdiye kadar ilaç kullanamadım.....

27+2 yim 85 ile hamile kaldım şu an 88 kiloyum.duruyorum duruyorum birden 1 haftada 2 kilo alıyorum.10 gün yediklerime çeki düzen veriyorum 1 kilo falan veriyorum.sonra birden gene 1 haftada 2 kilo. aldım.başkada yediklerime dikkat edemedim.genede birçok insana göre çok değil aldığım.ama alt yapı çok sağlam 95 ten yukarı çıkmak istemiyorum.normal doğum istiyorum ya, ya nasip

11 haftalık hamileyim kızlar 2 kilo aldım 68 kilo ile hamile kaldım şuan 70 kiloyum inş her ay için 1 kilo alırım ve böle dewam eder diliyorum tabi :)

bende 12.haftadayım.62 idim 62,5 olmuşum yani yarım kilo almışım.dikkatli beslenmeye özen gösteriyorum.en önemlisi abur cubur yemiyorum.

30.haftamın içindeyim ve toplam aldığım kilo 8 kilo ve doktorum çok fazla buldu tamamen tuzsuz yemek yiyorum ve sadece kepek ekmek....hergün süt, yoğurt, yumurta ve bir avuç tuzsuz badem ceviz ve fındık önerdi.....aşırı kansız kalmışım şimdi serumla kan ve demir takviyesi yapılıyor 10 gün sürecek......o sekiz kilonun sadece 3 kilosu(plesenta bebek kordon bağı suyu falan) bebeğin gerisi senin dedi....bebeğimde 1 kilo 250 gr geldi ve 37 cm....

29+6 bugun kontroldeydim 49 ile hamile kaldım 64olmuşum bebeğimde 1440 gr olmuş anne oğul birazcık fazlamız var :)

9 haftalık hamileyim 57,5 la başladım 2 kilo vermişim şu an 55,5 kiloyum...

Son düzenleme:
21. haftanın içindeyim 17.haftaya kadar 5 kilo verdim şimdi almaya başladım galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…