Kızlar kafam çok karışık

Kadın bankacı arkadaşı da kadına mı asılıyormuş

Bu da soru mu? Tabiki doğruyu söylemiyor. Hep bi arkadaş için yazmış olurlar zaten hep.. Geçsin o yalanı.
O notu arkadaşı için yazmış olsaydı aranızda güvensizlik olmaması için arkadaşına gönderdikten sonra notlardan silerdi. Bana o notu unutmuş ve o kadınla aralarında birşey var gibi geldi.Keşke 3 aylık evliliğinizde hemen hamile kalmasaydınız, zira eşiniz hiç güvenilir biri değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pusuya yatip izlemeli, caktirmadan kontrol etmelisiniz. Eger aldatiyorsa akillica hareket ederek yakalayabilirsiniz.

inanmış gibi yap ama peşini bırakma bence yalan söylüyor hep zaten bi arkadaşları halt yer kendileri masum olur.

( kizlar sizce dogrumu soyluyor mesajiniza cevap )yok canım baya yalan söylüyor....

Evet hamileyim. Normalde eşimin şuana kadar hiç yalanına denk gelmedim kızacağım bişey bile olsa direk söyler

Burda gördüğüm aldatılan kadınların hepsinin ortak özelliği Kocalarının onları çok çok seviyor oluşlarından emin olmaları çok ilginç...
O da birşey mi kız, oran veren bile var lsfkjsjf %99 seviyor beni....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…