- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.526
- 548
- 27
- Konu Sahibi Melikee Dur
Yani adam sizi aldatıyorsa direk söylemez ama değil mi?Evet hamileyim. Normalde eşimin şuana kadar hiç yalanına denk gelmedim kızacağım bişey bile olsa direk söyler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani adam sizi aldatıyorsa direk söylemez ama değil mi?Evet hamileyim. Normalde eşimin şuana kadar hiç yalanına denk gelmedim kızacağım bişey bile olsa direk söyler
Kızlar 3 aylık evliyim. Eşimle severek evlendik evliliğimin ilk yılları
+1Bu da soru mu? Tabiki doğruyu söylemiyor. Hep bi arkadaş için yazmış olurlar zaten hep.. Geçsin o yalanı.
O notu arkadaşı için yazmış olsaydı aranızda güvensizlik olmaması için arkadaşına gönderdikten sonra notlardan silerdi. Bana o notu unutmuş ve o kadınla aralarında birşey var gibi geldi.Keşke 3 aylık evliliğinizde hemen hamile kalmasaydınız, zira eşiniz hiç güvenilir biri değil.
Ben zaten anlamadım, mantık kuramadım hiç bişeyde, iltifatı worde mi kaydetmiş, krediyi whatsapp tan mi çekmiş?pandemiden dolayi artik krediler de mi telefondan cekiliyor ve facetime yapiliyor? ne alaka ay ben bu kadar geri kalmis olamam herhalde turkiyeden. ciddi mi yani jdkdhdkdhdkdh
iltifat icin trick verecekse direkt whatsapptan yazsaydi arkadasina “al boyle soyle” diyerek, notlara kaydetmek ne alaka ya offf adam aldatiyor bu kesin de bu kadar salak olmasina asiri kuruldum yani bu sifir zeka gerektiren senaryo ne biliyim abi sinirlerimi bozdu niye bu kadar safsiniz
Ben zaten anlamadım, mantık kuramadım hiç bişeyde, iltifatı worde mi kaydetmiş, krediyi whatsapp tan mi çekmiş?
İşte ama beni sevdiğinden eminim tarzı bir şey görünce ben hiç bişey yazmıyorum ne yazsak boş çünkü boynuzları arşa değsin banane diyorum uğraşmaya değmez vallaBurda gördüğüm aldatılan kadınların hepsinin ortak özelliği Kocalarının onları çok çok seviyor oluşlarından emin olmaları çok ilginç...