Kızlar kafam çok karışık

Bence de doğruyu söylemiyor
Delil ispat olmadan erkekler hep inkar eder
Bu yüzden takip edip delil toplayın

Aldattığını farz edersek inşallah öyle bir şey olmaz
Ne yapmayı düşünüyorsunuz?

Erkekler bu kadar aptalca salakça ve gerizekalıca bahanelere, karşısındaki kadının inanacağını düşünüyor...Beyin bu kadar demekki

Bu da soru mu? Tabiki doğruyu söylemiyor. Hep bi arkadaş için yazmış olurlar zaten hep.. Geçsin o yalanı.
O notu arkadaşı için yazmış olsaydı aranızda güvensizlik olmaması için arkadaşına gönderdikten sonra notlardan silerdi. Bana o notu unutmuş ve o kadınla aralarında birşey var gibi geldi.Keşke 3 aylık evliliğinizde hemen hamile kalmasaydınız, zira eşiniz hiç güvenilir biri değil.
+1

Bana pek inandırıcı gelmedi.

Eşinizin ekran görüntüsü ile ilgili açıklaması anlamlı değil.

Eşinizin kredi çekerken görüştüğü kadından arkadaşının da hoşlanıyor olması nasıl bir tesadüf?

Eşinize ekran görüntüsünü sorduğunuzda size bu olayı neden anlatmamış? Anlatsaydı daha inandırıcı olabilirdi.

Bu koşullarda ben inanmazdım, beni sevdiğini de düşünmezdim.

Sanırım evliliğinizin ilk döneminde yaşamışsınız bunu. İçinizde bu kuşku varken çocuk sahibi olmak neden?

resim olayi sahsen bana mantikli geldi, ben de yapabilirdim.

ama iltifattan anlar diye iltifat yazmak falan kismi cok sacmalastiriyor olayi,
ne bunlar ergen mi yani,
dogruysa bile cok sacma bir sey yapilan.
bir de bu durum ilk senaryo ile uyusmuyyor. Yani kadini hic tanimiyorum diye ekran goruntusu aliyorsun, ama arkadasin kadini iyi taniyor hatta yuruyor. Bu kisim dogru ise ilk kisim yalan, ilk kisim dogru ise bu kisim yalan bariz.

bir de kredi cekeceginiz zaman banka calisanini secebliyor musunuz?
Hani arkadasi bunu onermis falan durumu icin soyluyorum, hele de online calisilirken ???

düğün için çekilen bir kredi var mı

bu kredinin ödemesi var mı

kız gerçekten bankada mı çalışıyor

evet adam bankacı ile tanışmış, hatta bankacıya kıyak olsun, prim alsın, müşteri kazansın diye arkadaşına da git X bankasında Y hanım var yardımcı olur demiş olma ihtimali var

ama sonra ona iltifatlar içeren not makul değil

yani notlarda bu tarz bir şey yazmak da saklamak da normal değil

arkadaşına atmış olurdu ya da kadına atmış olurdu neden hala notlarda

E kocanız sizi çok seviyorsa ,bunu biliyorsanız, bu kadar eminseniz takılmayın böyle şeylere belki sevgisi fazladır adamın başkalarına da pay etmiştir. Bu şey çabası herhalde adama sallayın ama ben sonucunda hicbir şey yapmayacağım için fazla da sallamayın. Anlatılana bakıyorsun adamlar bal petek , yaptıklarına bakıyorsun sonra da , amaan neyse 🤪

Küçücük çocuk bile inanmaz böyle bir yalana. Allah aşkına artık şu erkeklerin sizi aptal yerine koymasına izin vermeyin. Bariz bir şekilde aldatılıyorsunuz. Hala ne sevgisinden bahsediyorsunuz acaba :işsiz:

pandemiden dolayi artik krediler de mi telefondan cekiliyor ve facetime yapiliyor? ne alaka ay ben bu kadar geri kalmis olamam herhalde turkiyeden. ciddi mi yani jdkdhdkdhdkdh

iltifat icin trick verecekse direkt whatsapptan yazsaydi arkadasina “al boyle soyle” diyerek, notlara kaydetmek ne alaka ya offf adam aldatiyor bu kesin de bu kadar salak olmasina asiri kuruldum yani bu sifir zeka gerektiren senaryo ne biliyim abi sinirlerimi bozdu niye bu kadar safsiniz

pandemiden dolayi artik krediler de mi telefondan cekiliyor ve facetime yapiliyor? ne alaka ay ben bu kadar geri kalmis olamam herhalde turkiyeden. ciddi mi yani jdkdhdkdhdkdh

iltifat icin trick verecekse direkt whatsapptan yazsaydi arkadasina “al boyle soyle” diyerek, notlara kaydetmek ne alaka ya offf adam aldatiyor bu kesin de bu kadar salak olmasina asiri kuruldum yani bu sifir zeka gerektiren senaryo ne biliyim abi sinirlerimi bozdu niye bu kadar safsiniz
Ben zaten anlamadım, mantık kuramadım hiç bişeyde, iltifatı worde mi kaydetmiş, krediyi whatsapp tan mi çekmiş?

Ben zaten anlamadım, mantık kuramadım hiç bişeyde, iltifatı worde mi kaydetmiş, krediyi whatsapp tan mi çekmiş?

eger ben de dogru anladiysam krediyi whatsapptan cekmis evet fjkfhdkddjmdhd lutfen biri aydinlatabilir mi ya artik turkiyede kredi cekmek icin bankaya gidilmiyor insanlar birbiriyle goruntulu mu konusuyor?

Burda gördüğüm aldatılan kadınların hepsinin ortak özelliği Kocalarının onları çok çok seviyor oluşlarından emin olmaları çok ilginç...
İşte ama beni sevdiğinden eminim tarzı bir şey görünce ben hiç bişey yazmıyorum ne yazsak boş çünkü boynuzları arşa değsin banane diyorum uğraşmaya değmez valla

Gözünüzü acik tutun, konuyu kapatmis gibi yapin ve takip etmeye devam edin. Nedense bu tarz seylerde hep bi arkadas icin yaziliyor...

Back
X