kizlar bir sorum var, yurtdisinda yasayinca ve annem ve babama da calisinca bir yolunu bulup izin alip gelip en az 1 ay falan destek olmak istiyorlar. Ydisi olunca gelince biraz kalip destek olayim diyor, kayinvalidemlerde sirayla gelelim diyorlar sonucta ev kalabalik iyi olmaz. Neyse sorum su ki simdi annemler gelip 1-1.5 ay kalmasi normal degil mi? Yani kv ler boylece geldiginde bebek 1.5 aylik gibi olcak yani anormal bi durum degil demi?
Annemler de sirayla gelinecek diye azcik kalip gitmesi de icime sinmez
benim annem ogretmen olunca yil ici izin almasi zor diye sanirim kafasinda anca 1 hafta gelir diye dusundu.( kisa surede gelmek nerden bilecek dogum hangi gun nasil denk gelecek?) gecen annem halletcek izini yoksa uzun sure gelemez dedim. uzun sure deyince sakayla biz de yasgunune geliriz ozaman bebegin dedi. Ben de taktim kafaya. esim de diyor takilcak bir sey yok ciddi anlamda dememistir diyor daha hic bir sey net degil diyor.
yok mu fikri olup destek olacak?
Annemler de sirayla gelinecek diye azcik kalip gitmesi de icime sinmez
benim annem ogretmen olunca yil ici izin almasi zor diye sanirim kafasinda anca 1 hafta gelir diye dusundu.( kisa surede gelmek nerden bilecek dogum hangi gun nasil denk gelecek?) gecen annem halletcek izini yoksa uzun sure gelemez dedim. uzun sure deyince sakayla biz de yasgunune geliriz ozaman bebegin dedi. Ben de taktim kafaya. esim de diyor takilcak bir sey yok ciddi anlamda dememistir diyor daha hic bir sey net degil diyor.
yok mu fikri olup destek olacak?