• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar kahve içsem yorumlayıp banada yorumlatmak isteyen variskambil katina biliyorum

sakın ama sakın o arkadaşlardan uzak dur ağzına pay asla verme onlar onun arkadaşı ona laf taşıyorlar sakın bak onu takip ettiğini beklediğini sakın söyleme

söylemedim sakin ol:))) biliyorum yetiştiriyolar herşeyi..kız zaman çıkmadı mı ne zzaman telefon haberlerim ondan mı:)
iskambilde baksana bana:))

sen merissu musun?

nedense bende aynı kokuyu aldm :) o olaydan sonra bir daha girememesi ve bu üyeliğin yeni alınması. ayrıca hitap biçimi :) bir de sanki onu tanıyormuş gbi kendisi. insan bir o kim felan der inkar etmeden önce :)

Son düzenleme:
onun hayatında başka biri varmı? pişman mı? benim hayatıma ne zaman biri girecek? bu üçüne bakamazsan canın hangisine bakmak istersen ona bak canım. ben sarışınım o da kumral ayrıyız

sorunu yaz cnm soruyla bakıyorum genel olarak zatne baktım tarotta

onun adına bir fal içmiştim onada bakarmısın bende sana katina bakayım genel ve aşk

ya burda sadece faldan anlayanlarmı birbirine bakıyor..kızlar anlamadım ben şimdi banada bakarmısınız ya:((ama ben bilmiyorum karşılığında bişey bakamam...

yok artık :1: ya bu fal baktırmada ne entrikalar dönüyormuş :1: şaşırdım geçen günkü olayda :1:

sen merissu musun?

nedense bende aynı kokuyu aldm :) o olaydan sonra bir daha girememesi ve bu üyeliğin yeni alınması. ayrıca hitap biçimi :) bir de sanki onu tanıyormuş gbi kendisi. insan bir o kim felan der inkar etmeden önce :)

onun hayatında başka biri varmı? pişman mı? benim hayatıma ne zaman biri girecek? bu üçüne bakamazsan canın hangisine bakmak istersen ona bak canım. ben sarışınım o da kumral ayrıyız

kupa yedilisi çıktı sana buda suan onun ciddi bir ilişki ve dönmek gibi birşey olmadığına işarettir şuan bir dönüş yok en azından şu dönemde kendi içinde sorgulamaları var ama bana sorarsan rahat bırak biraz söyle bir 3 yada 4 ay kadarcık sen gitme o gelsin

canım zaten barışmak için mesaj atıp arayıp arayıp duruyor.ona dönmek gibi bir düşüncem yokta gerçekten derdi ne onu merak ediyorum sadece

kupa yedilisi çıktı sana buda suan onun ciddi bir ilişki ve dönmek gibi birşey olmadığına işarettir şuan bir dönüş yok en azından şu dönemde kendi içinde sorgulamaları var ama bana sorarsan rahat bırak biraz söyle bir 3 yada 4 ay kadarcık sen gitme o gelsin

senin baktığın tarotta tutanlar babamla ilgili var onun dışında aldatılmak yok sadece ailevi durumlarımız var onunla ilgili o kadar ondan dolayı ayrıyız

senin burda amacın fal baktırmak mı yoksa insanları kışkırtmak mı bunu üst yönetimle konuşucam gerekli işlemleride yaptım zaten lütfen sayfamda mutahttap olmayın daha fazla

sevgilin sanki 2 kişi arasında kalmış ve ikiside kendine çok yakın geliyo hani biri daha ilerde değil kafasında.
maddi bir rahatlaması olucak.
şu anda ortamı çok karışık sanki.
sevgiline saçı toplu bir bayandan gelicek çok büyük bir haber var ama bu kötü bir haber ne yazıkki.
bu adamın kafası çok karışık ve karıştıranda bir sürü insan var.
çok kısmetli bir döneme giricek ama kısa bir süre bu adam.
küçük küçük çok fazla haberi olucak ve hepside çok güzel temiz haberler.
bide geçmişten gelicek bir haberi var sanki bunun.kız arkadaş vs durumu yani geçmişteki.
bu kadar canım benden..
başka bilgi vermem gerekiyo mu katina için?
bide kızıl saçlıyım ben eski sevgilim kahverengi.akrep burcuyum oda koç canım.

sorunu yazacakmısın zaman kavramı olmadan

senin burda amacın fal baktırmak mı yoksa insanları kışkırtmak mı bunu üst yönetimle konuşucam gerekli işlemleride yaptım zaten lütfen sayfamda mutahttap olmayın daha fazla

aaa sen şimdi niye bu kadar kızdın bebeğim relax ol :) ben güvendiğim insanlara fal baktırıyorum zaten sıkıntı yok o konuda rahat ol.

Son düzenleme:
Back
X