2 kat veya fazla ckması normal benmde öyle cıktıydıMerhabalar kızlar ilk b hgc 25 kasımda 14.32 ikinci27 kasımda 39.4 sonuncuyuda 29 kasımda 143.5 çıktı sanki hızımı çıktı geçen sene bebeğimi doğumda kaybettim bu seferde hamileliğim ile ilgili sorun çıkarsa çok üzüleceğim bugün 2 buçukta randevum var ama sizdende iyi şeyler duymak moralimi düzeltecek birde idrar testinde Maya çok yüksek çıktı büyük ihtimal mantar var bebeğe zarar veririm acaba
Benim adet tarihim 24 üydü ovülasyon testi yapmıştım geçen ay geç yumurtladım geç döllenme ile oldu sanırım adet günümde çok silik idrarda gördüm ertesi gün kanda 14 lerde çıktı2 kat veya fazla ckması normal benmde öyle cıktıydı
Acaba adete kac kala ilk tahlilo verdiniz
Teşekkür ederim canımGayet normal canım
Bende gec döllenme oldu ilk gebeliğim bu ay test yaptm yine gec yumurtladm normalde dün adetim ama 20 si yumurtlama oldu dün sağlık sorunum var diye doktora gitdim hcg yaptı 3.9 cktı şüpheli yani yarn kan vercem adetim büyük ihtimal 5 aralığa atdıBenim adet tarihim 24 üydü ovülasyon testi yapmıştım geçen ay geç yumurtladım geç döllenme ile oldu sanırım adet günümde çok silik idrarda gördüm ertesi gün kanda 14 lerde çıktı
Yükselme ihtimali var testin pozitif çıktı mı peki silik falan yaptın mı hicBende gec döllenme oldu ilk gebeliğim bu ay test yaptm yine gec yumurtladm normalde dün adetim ama 20 si yumurtlama oldu dün sağlık sorunum var diye doktora gitdim hcg yaptı 3.9 cktı şüpheli yani yarn kan vercem adetim büyük ihtimal 5 aralığa atdı
Hayırlısı inşallah gelir bence yükselir bu değerBende gec döllenme oldu ilk gebeliğim bu ay test yaptm yine gec yumurtladm normalde dün adetim ama 20 si yumurtlama oldu dün sağlık sorunum var diye doktora gitdim hcg yaptı 3.9 cktı şüpheli yani yarn kan vercem adetim büyük ihtimal 5 aralığa atdı
Atayım ağzından bal damlıyo canmmYükselme ihtimali var testin pozitif çıktı mı peki silik falan yaptın mı hic
Ayy ağzından bal damlıyoo umarımm☺Haber ederim yarın sabah kan vercemHayırlısı inşallah gelir bence yükselir bu değer
Benimde kafam karıştı ilk defa gecikme yaşıyorum geç yumurtlama gördüm 15,i pik 16 değerlendirme testim pazar akşamı negatiftiAtayım
Acık olan kan verdiğim günün
Diğeri bu günün yumurtlamadanmı saymam lazm catlamadanmı 20 pikti 21 catlama adet tarihim oynadı kafam karıştı umarım sağlıklıdır
Yumurtlamalar kafa karlştırıyo offBenimde kafam karıştı ilk defa gecikme yaşıyorum geç yumurtlama gördüm 15,i pik 16 değerlendirme testim pazar akşamı negatifti
Hadi İnşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz hayırlısı artık bugün bir gideyim Dr a ne diyecekAyy ağzından bal damlıyoo umarımm☺Haber ederim yarın sabah kan vercem
Sizinde gayet güzel ilerliyo İnşallah 1 haftaya kese görmeye gidersiniz
Hbr et xcanm sende güzel haberlerle gelHadi İnşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz hayırlısı artık bugün bir gideyim Dr a ne diyecek
14 günden sonra idrarda çıkıyormuş yarın tekrar yap benceBenimde kafam karıştı ilk defa gecikme yaşıyorum geç yumurtlama gördüm 15,i pik 16 değerlendirme testim pazar akşamı negatifti
Direk kan verecem14 günden sonra idrarda çıkıyormuş yarın tekrar yap bence
İnşallah canım sizinde güzel haberlerinizi bekliyorumHbr et xcanm sende güzel haberlerle gel
En güzeli küçükte olsa net çıkıyorDirek kan verecem
Bencede O cizgiler sinir ediyo insanıDirek kan verecem
En güzeli küçükte olsa net çıkıyor
Aynen o topa giremem afedersin stresten iseyemedim test yapacağım günBencede O cizgiler sinir ediyo insanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?