kızlar kanamam olduu bi bakarmısınızzz :(((

egeliii

biri cadı biri sıpa :))
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2008
1.192
2
116
Diğer
kızlar bu sabah tuvalaete çıktığımda kan geldiğini gördüm az ve kırmızı renktii,,hastanemi radığımda normal olduğunu söledi ve proluton iğne yaptırmamı söledii,, az önce onuda yaptırdımmm ama yinede tedirginim...biliosunuz 6 haftalık ikizlerime hamileyim aranızda böle bişi yaşayan varmı,,cevaplarınızı bekliorum,,lütfen rahatlatın beniii .....

mrb.canım benımde aynı şekilde 8 haftalıkken olmuştu çok az açık kırmızı progesteron iğnesine geri dönmüştüm plasenta tam olarak 3.ayda yapışır o yüzden 3.aydan sonra düşük riski azalıyormuş tek bebeğiminki aşadaydı o yüzden olmuş yatak istirati verdi dr.um 16 gün yattım sonra kontrole gttim şimdi iyiyim çok şükür genelde yat bence ama dr.unla görüştüysen kafana takma derim kontrole gitmene nekadar kaldı ayrıca rh uyumsuzluğu varsada onuda hatırlat bana kan uyuşmazlığı iğneside verilmişti. Buarada hemşeri sayılırız bir memleketimde Balıkesirdir edremiti çok severım öğrenciliğim oralarda geçmişti)) bebişlere kendine iii bak....

kontrole gitmeme 10 gün kaldı canım,,banada dinlen dediler..düşük riskinin olduğunu biliyorum ama kan korkuttu iştee

peki senin durumun ne şuanda bebeğinde iidir inşallahh ??

canım yat dinlen yerinden kalkma. iğneni yaptırdıysan şu anda sırtüstü yatman en doğrusu merak etme bebişlerine allahın izni ile bir şey olmayacak. kendini iyi hissettiğinde git bir dr a en azından ultrasondan bakar için rahatlar seninde. şu üç ay dikkat et kendine fazla yorulma aralık annesi olacaksın anladığım kadarıyla aralık annelerine topiğine katılmadıysan bekleriz.

geçmiş olsun canım inş geçer gider..bebişlerinle sağlıklı hayırlı hamilelikler diliyorum

cnm canını hiç sıkma yat dinlen dua et
bizde dua edelim senin için iğnenide olduysan korkma
allahın izniyle bebişlerine bişeycik olmaz

bozma moralini canım. bebişlerin seninle kalacak inşallah. hiç bir iş felan yapma yat dinlen.çogul olduğu için ilk 3 ayda az bi kanama olması normalmiş.

canım benimde 6 haftalıkken kanamam olmuştu bende çok korkmuştum hemem soluğu dr um yanında aldım tabi ağlaya ağlaya ultrasonda baktı ve herşeyin normal olduğu söyledi.hastanede progynex iğne vurdular ve eve gelene kadar kanamam geçmişti.içini ferah tut, bol bol su iç bunu sakın ihmal etme ve dinlen :1hug:

beray gelincik canann çoooooooooook teşşekkürler kızlarrr çok sağolun

allah hepinizden razı olsun...

canım dikkat et kendine korkma rahat ol yat dinlen kalkma yerinden inşallah durur kanaman

çok kafana takma cnm düşünme olurmu her hamılelıkte boyle kanama olur sen yat dınnen bıraz da naz yap herşen ayağına gelsın keyfını çıkar yanııııyerimseniben

allahın ıznıyle bebeklerını kucağına alıcaksın inşallah bak burda kaç kışi teyze olucaz dımıııııı
kanaman geçse bile anı hareketlersen kaçın 3 ay dediğim gıbı dıkkat et hıcbırsey bebeklerınden önemlı değil
gerçi dr un sana solemıstır ama sıcaksuyla duş alma banyoda fazla kalma yere fazla eğilme cnmmmmm bebişlerinide senıde öptüm canımmmm

canım ben 4. haftadan beri kanamalı gebelik yasıyorum 8. haftada o kadar oldu ki 17 gun hastanede yattım sakın telaslanma yat guzelce dua et ben hala yatıyorum kanama kesilmesede kahverengiye donebilir benim suan oyle korkma biliyorum cok korkutucu bırakmaz onlar annelerini ama yat tamam mı

egeliiiiiiiiiiiiiiiiii

sakin endiselenme. tup bebek yaptiran kadinlarda bu tip kanamalara sikca rastlaniyormus. bende de oldu gecen gun, korktum yine bi sey mi var diye, doktorumu aradim, normal dedi. ara ara boyle kiisa kanamalarin olur dedi. bir daha gorursen panik yapma dedi. korkulacak tek durum su:

siddetli sanciyla beraber adet kanamasi gibi kesintisiz kanama olmasi. boyle olmadigi surece hersey normal.

hadi ziplayalim

hihoyyythihoyyythihoyyyt

canım merhaba bende ikiz anne adayıyım benimde kanamalarım oldu hemde öyle az falan değil wcde her yer kan gölü olmuştu dr da aldım soluğu ikiz olduğu için riskli gebelik dedi istirahat verdi progestan kapsül kullanıyorum hala hastaneye yatmak istemedim evde 4 gün yattım herşey normaldi rahim ağzı kapalı bebekler sağlıklı düşük tehliken yok şuan dedi sonunda kahverengi lekelenmeye döndü 1-2 gün öyle sürdü allahıma binlerce şükürki şu an derdim kalmadı çok korkuyosundur biliyorum ama rahat ol biraz drun normwal diyosa güven ileride daha ne sıkıntılar yaşıcaksın ne stresler yaşıcaksın her haftanın kendine göre sıkıntısı artıyo heleki ikizlerde allah kolaylık sağlık meleklerinede uzun ömürler versin canım

kızlarrrrrrr canlarımmmm hepinize ayrı ayrııı teşşwkkürlerrrr çooooooook sağolun,,iiki varsınız diorumm allah hepinizden razı olsun,,allah hepinizin gönlüne göre versin... :)))

dr umla bida görüştüm korkmamamı ve normal olduğunu söledi,,yatıcakmışım,,yatiorum zaten :)))

inş kısa sürede geçerrr ve bebişlerim benimle kalırrr allahın izniyleeee.... :CüvCüv:

geçmiş olsun egelii , böyle kanamalar için normal olduğunu derler , camım dinlen ve endişe yapma ... hayırlı hamilelik diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…