sağol canımmm çoooook teşekkürlerr :)))
geçiçek inş bunlar...
canım benimde azar azar oluyodu.12. haftada kasık ağrısıyla 1-2 bardak dolusu kan geldi.proluton vuruldum.hiç bi şey olmadı. ikizlerde normalmiş.sakın moralini bozma..bende bir tanede boş kese var o da yapıyormuş.10. haftada boş kese anlaşıldı. şimdi 23. haftadayım..çok şükür bi problem yok.hiç kafana takma.kendini üzme.
egelimmm canim sen demezmiydin icinizi rahat tutun bnede sana diyorumki icini rahat tut allahin izniyle hersey yoluna gircek ama sana tavsiyem sadece dr dediklerine uy ve dinlen relaxs ol yanii gecmis olsun balimmm sen bizim moral veren birtanecik arkadasimizsin ayri dr hep sunu der ped dolana kadarda kan gelse korkma sakin ol direk dr irtibata gec yani pakip yok seker bana da dua et cuma gunu test yapacakmisim:CüvCüv::CüvCüv:
kıs egelım nasıl oldun bebekım ıyımısın
nasıl oldun tatlım içini ferah tut bencede kontrole gidene kadarda yat dınlen bence ama birara yorulmadan gidip ultrasonla baktır bencede için rahatlar bende merak edınce ara sıra gidiyorum kendı dr.1 ay kontrolu beklıyemıyorum bazen Kendıne bebişere çook iiibak
insallah bende o serefe layik olurum allahima yalvariyorum egelim ama test gunune kadar umudumu yitirmeyecegimmm ins dualarimiz kabul olur ama siz annelerin dularina ihtiyacim var:CüvCüv::CüvCüv:tatlımm benimmmmm çoook sağolll :))) iiki varsınız yaaa :)))
allaha şükür şuan iim ve kan da gelmediii inş da gelmezzz :))))
bu arada cuma değerin yükselicek içime öle doğuyoooo )))
dularım seninleee
sende inan... :CüvCüv:
egeli öncelikle geçmis olsun diyorum canim.ama kesinlikle moralini yüksek tut.tüm tüp bebek yoluyla gebe kalanlarda olan bi durum yasiyosun.allah büyük canim.umutlu ol.bebeklerin seninle birakmazlar annelerini ..
Egelim canım geçmiş olsun.İnşallah tekrarlanmaz.
Benim doktorum genetik tanı testinde bende heterozigot taşıyıcılığı yani düşük yapma şansımın azcık yüksek olduğu için hamiş kaldığım andan 3 ay içinde clexone 4000 iğne verdi canım.Bir de progesteron iğnesini kesmedi.Günde 3 sefer 1 ampülden vuruluyorum canım.KIzlar hamiş kaldıktan sonra progesteron iğnesini kesiyormusunuz siz?
canım benım
ben gecen hafta bugun ınanılmaz bı kanama gecırdım
nası parcalar dusuyodu görsen aklın sasar
hemen eşimin arkadası doktora gıttık
ulturasona aldı bebek gayet ıyı nası sasırdık anlatamam ben kesın dustu dıyodum ıcımden
cunku normal bı kanama degıl
ıgnenın dozunu yukseltık
dınlendım
pazartesı gördük bebeşi kanama durmus ıcerde
bebiş iyi sorun yok
sakın panıkleme benım gıbı
ben yuz felçi gecırıyodum az daha doktorum nası kızdı
dıkkat et kendıne canım benım :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?