Kizlar karar verdim anneme anlatacagim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu konuşmalar da garip değil mi yaa,? Sana ne çocuk düşünüyor mu? Gerçekse çok tuhaf?
yani benim babam yengeme tutup da hiçbir zaman "ee çocuk düşünüyor musunuz" demedi demez de saçma yani sanane kadının yatak odasından.ama konuşmanın gelişine de bağlı olabilir, mesea evin küçük çocukları üzerine konuşuluyorsa e darısı sizin başınızayla giden bir konuşmaysa böyle bir konu geçmiş de olabilir.konu sahibinin ağzından şöyle cımbızla aynı cümleleri almaktansa doğru düzgün iki akıcı konuşma duysak da taşlar yerine otursa herkesin kafasında her şey netleşecek.tam cümleler neydi , olaylar neydi bilmiyoruz ki.
çok alakasız bir örnek olacak ama:
mesela yemekteyizde bi yarışmacı ötekine "ben senin annen yaşındayım lütfen sesini yükseltme" dedi.o ufak yarışmacı gitti sinir krizi geçirdi "anneme küfür etti , annem hakkında nasıl böyle söyleeerrr kim oo" diye alakasız yıktı döktü tabakları.
yani Semracım nolur bize biraz olayları tam cümlelerle ve tam sıralamayla anlat gözünü seviyim.

Yani sizi unutmak ne mümkün ki hatırlayanlar diye giriş yapıyorsunuz. Gün aşırı aynı konuyu ısıtıp ısıtıp önümüze getiriyorsunuz. Boşanın dedik yok dediniz. Takip edin, delil toplayın dedik sabredemediniz. Her seferinde farklı başlık ile aynı cümleleri yazıyorsunuz.
Artık Bi karar verin ya bu deveyi güdersiniz ya bu diyardan gidersiniz.
Ek olarak her yeni konunuzda cem Yılmaz beyin o veciz esprisi gelir aklıma "hani bizdik marjinal".

Kizzzz semra hanımcım ya parayı yicün boynuzu takcün. Ya boşiycun huni giycun. Karar senin guzum . Ama mantıklı bi karar lütfen

Pazartesi bu cuma.
İki gün önceki konusunda aşk yok, aşk yok diyalogu vardı. Bu sefer onu yazmayıp çocuk yapma konusunu yazmış. Kaç kere konuştu bu adam yengeyle yahu?

Konu sahibiciğim, eşinizle gelininiz siz kayıt programı yükledikten sonra kaç kere konuştu?

Kadın neden takıntı yapmış olsun ki? Benim eşim abimin eşiyle ne diye çocuk muhabbeti yapıp dertleşiyor, ne münasebet? Konu sahibi haklı ama boşanmak için ne bekliyor, para çok mu değerli onurundan, gururundan?

Annen nasil bir kadin?
Ortaligi velveleye mi verir? Sakin mi kalir? Yoksa aa cok ayip deyip halı altina mi supurur bu mevzuyu?
Annen nasil bir tepki verir bu duruma semra?

Konu sahibi bir dahaki konuyu açmadan belki bu yazacaklarımı düşünür ve ona göre açarsın.
Senin konularında okuyanları tiye almak için mi açıyorsun yoksa ciddi misin emin değilim çünkü konuların aşağı yukarı artık ezberlenecek derecede bölüm halinde ilerliyor.
2. sıkıntı eğer bu olaylar 8 yıldır böyle ilerliyorsa normal birinin daha başında buna son vermesi lazımdı, olay böyle olunca acaba sen de düşündüklerinden emin değil misin, kafanda kuruyor musun hissi oluşuyor bende ve konunu ciddiye alamıyorum.

Tamam

Allah razi olsun

Olayınızı artık ezberledim dahala en ince ayrıntısına kadar anlatıyorsunuz sizin için üzüldüm çok yaralanmışsınız.Ama burda ki kimse çare olamaz size öle oturup parasını yicem demişsiniz ama belli ki işe yaramamış dahala takıyorsunuz ve bu gidişle takmaya devam edeceksiniz.Eşinizin yüzüne vurdunuz mu bu olayı ses kayıtlarını? Yapmadıysanız neyi bekliyorsunuz Eğer dediğiniz gibi ses kaydı varsa kimse size iftira atıyor diyemez.Eğer derlerse birde o bayanın eşine dinleteyim bakalım o ne diyecek diyin.

konuşma esnasında e ne yapıyorsundan sonra esim kiza soruyor sen Ne yapıyorsun diye, kiz da evdeyim dışarıdayım iyiyim işte, ama mutsuz yani sesinden belli, esim de birtane daha çocuk diye tutturdu kaçamıyorumdaa diyor, esimde bozuk atıyor niye istemiyorsun diye diyor, hani sen istiyormu diye sormuştun ya evet istiyir ama ben istemiyorum diyor esime, esimde bozuk bir sesle Hımmm diyor

Neden herkes 8 yila takmis. Konu sahibi daha once acikladi bu durumu. 8 yil diye bir sey yok, evlilikleri 8 yil dendi diye hatirliyorum. Yani olay sekiz yildir degil. Soyledi bunlari. Ne zaman basladigini bilmiyor ama bir iki aydir ya da bir kac aydir farkinda imis. Ancak o da kuruntu oldugu icin ilk basta olmaz ya olur mu oyle sey diyip once toz konduramamis. Ancak esinin hareketlerinden suphelenmis. Elinde kanit olmadigi icin de gozlemlemeye baslamis. Hala 8 yil 8 yil denip duruyor.

evet konu sahibinin anlattıklarının bin beterini mügede izliyoruz ne yazık ki neler var.ama el insaf 8 sene yahu, 8 senedir hiç bir kanıt yok ortada sadece kafada senaryolar var.1000 çeşit soru soruldu dalga geçer gibi aradan 1-2 seçmece alakasız cevaplar veriyor.bir geliyo sarhoşum diye konu açıp sözde sarhoşluktan yazamazken yarım saat geçmeden 2. devam konusu açıp gayet ayıp kafa noktası virgülüne dikkat ederek yazıyor.e haliyle artık burda da ciddiye alınmıyor eğer gerçek kişiyse.boşan diyosun yok, onu yap diyosun yok bunu yap diyosun tm yazıyo ertesi gün dalga geçer gibi her şey sil baştan.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…