Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler kızlar karar veremiyorum yardım eder misiniz ?

puffiness

ben böyle değildim
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2011
1.596
2
108
İstanbul
merhaba kızlar. hepinize iyi akşamlar. kuzenimin nikahı kınası ve düğünü için 3 elbise aldım. hangisini nerede giyeceğime bi türlü karar veremiyorum yardımcı olur musunuz. resimleri ekliyor ve yorumlarınızı bekliyorum.

$Fotoğraf2029.webp $Fotoğraf2032.webp $Fotoğraf2033.webp $Fotoğraf2035.webp $Fotoğraf2036.webp $Fotoğraf2037.webp

nikah gündüzdür muhtemelen çiçekli olan dolgu topuklu ayakkabı ile hiç olur. düz yeşil kına. diğeri düğün. siyahlı olan daha ağır olduğu için düğüne yakışır gibime geldii:34:

nikah gündüzdür muhtemelen çiçekli olan dolgu topuklu ayakkabı ile hiç olur. düz yeşil kına. diğeri düğün. siyahlı olan daha ağır olduğu için düğüne yakışır gibime geldii:34:

teşekkür ederim canımm. evet çiçekli olanı bende nikahta giymeyi düşündüm. altına çiçekli dolgu topuklu ayakkabımda var. yada pembe topuklu ayakkabıylada kombinleyebilirim. düz yeşil olanı düğün için almıştım aslında ama 2 gündür acaba kınadamı giysem diye düşünüyordum. çünkü siyahlı olan vücuduma harika oturdu çok şık durdu ve kafam karıştı :)

ewet ewet düz yeşili kınada giy. öbürü şık ya düğüne uygun olurrrrr :66:

teşekkürler canımm. siyahlıyı düğünde giyicem karar verdim sayende :) siyah ayakkabı ve çantayla kombinliyicem ve de tam elbisemin renklerinde bileklik aldım dün onu da takarım. ama saçımı nasıl yaptıracağımı bilemiyorum henüz :)

Son düzenleme:
Evet bence de siyahliyi dügünde, tek renkli olanini kinada, diger cicekliyi de nikah da giymelsin.
Nikah da saclarini kivir kivir yaptir bence. Önüne dogru abartisiz ve dogal görünümle bu elbiseye cok güzel gider. Insallah saclarin uzundur :)
su resimdeki gibi güzel olur bak

http://thenewschronicle.com/wp-content/uploads/2009/11/taylor-swift-bmi.jpg

saçlarımı nikah için bende kıvırcık düşünmüştüm canım :) elbisemin sırt dekoltesi ve arkasında fiyonku olduğu için kıvırcık yaptırıp bir yana doğru bırakıcam sırt detayının gözükmesi için

o foto çok hoşmuş yaa :)) rica ederim canımm güle güle giyyy :)) siyah kombinin güzel olucak tahmin edebiliyorum :)) düğünde aşağıdan yan yada düz topuz güzel olabilr :34:

o foto çok hoşmuş yaa :)) rica ederim canımm güle güle giyyy :)) siyah kombinin güzel olucak tahmin edebiliyorum :)) düğünde aşağıdan yan yada düz topuz güzel olabilr :34:

kınada ense topuzu yaptırıcam canım başıma bi aksesuar takıcam muhteşem yüzyıldaki gibi :) düğünde çok abartı olur diye kınada takmaya karar verdim. düğündede elbisemin modeli ve boynum yüzüm falan iyice ortaya çıksın diye tepeden bi topuz yaptırmayı düşünüyorum

mrb puffiness,

ben de fikrimi söliym,
yeşil-siyahlı olan konusunda ben de aynı fikirdeyim,düğün için muhteşem olur..
ama diğer düz yeşil elbiseden o kadar çok gördümki hevesini kırmak istemem ama başka alternatifin varsa değiştir derim ben,bir de düğündeki de yeşilli o da yeşil sanki farklı bi renk olsa daha iyi olur
bu arada diğer renkli olan da çok hoş,nikah için iyi bir seçim:21:

:70:
mrb puffiness,

ben de fikrimi söliym,
yeşil-siyahlı olan konusunda ben de aynı fikirdeyim,düğün için muhteşem olur..
ama diğer düz yeşil elbiseden o kadar çok gördümki hevesini kırmak istemem ama başka alternatifin varsa değiştir derim ben,bir de düğündeki de yeşilli o da yeşil sanki farklı bi renk olsa daha iyi olur
bu arada diğer renkli olan da çok hoş,nikah için iyi bir seçim:21:

evet canım yeşil elbise konusunda haklısın. ama o elbiseyi nerdeyse kışın aldım bu kadar her yerde yoktu daha. siyahlı olanıda alınca dedim yeşilin modelinden giyen çok olur yeşili kınada giyiyim siyahlıyı düğünde giyerim. haftalardır her yere baktım ama bi elbise beğenemedim. düğün bu hafta sonu o yüzden artık değiştirme şansım yok :( siyahlının üstü pembeliside vardı ama o kadar hoş durmuyordu o yüzden onu aldım. gözlerimde renkli benim o yüzden hoş durur diye aldım :)
çiçekli elbiseyide daha kışın görmüştüm pahalı geldi zaman. geçenlerde tesadüf gittim bi baktım %50 indirime girmiş hemen aldm :)
yorumun için teşekkür ediyorum canımm. :69:

bu ne kızz bütün elbiseler yeşil bari birini değişik renk alaydın:9:
benim pembe renge düşkünlüğüm gibi senin de yeşile bir zaafın var sanırım:1:

bu ne kızz bütün elbiseler yeşil bari birini değişik renk alaydın:9:
benim pembe renge düşkünlüğüm gibi senin de yeşile bir zaafın var sanırım:1:

Pembeyi de cok severim ama mint yesili de cok guzel yaa :52: siyahli yesilli olanin pembelisini alicaktim ama bedeni yoktu mecbur yesili aldim :1:

Back
X