Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Esin kp'nin neler sevdigini daha iyi bilir. Ona danis eltiden daha iyi bir bilir kisi olur. Isine yarayacak ozel degil gunluk bir sey olmali bence. Erkeklerin hediyeye bakis acisi bize gore farkli.babalar günü geldikendı babam vefat etti kayınpederimi de severim sağolsun. Anlamlı hediye vermek isterim fikirleriniz nelerdir eltim yardımcı olmuyor kendınınkı gizliymiş
![]()
Emekli kendı halinde takılan biri aklımda ayakkabı vardı aslındaEsin kp'nin neler sevdigini daha iyi bilir. Ona danis eltiden daha iyi bir bilir kisi olur. Isine yarayacak ozel degil gunluk bir sey olmali bence. Erkeklerin hediyeye bakis acisi bize gore farkli.
Şeker gibi bir adam eminim ki tişört bile alsam sevinirNeyle meşgulse ona uygun bir şey olabilir. Ya da riske girmeden bir kıyafet de iş görür. Zaten bana kalırsa düşünüp bir çöp alsanız bile mutlu olur. :)
Süprizi bozulmasın dedi payımızı aldık sanki gidip yetiştiricezKullanabileceği bir şey alın mutlaka.
Şimdi yaz dışarıda giyebileği rahat bir terlik, ince bir tişort, ya da ince keten pantolon alabilisiniz.
Benim aklıma gelenler bunlar..
Eltinize de sormayın canım sanki kim bilir ne gizmiymiş pehh..
Genelde yaşlı insanlar komplekssiz olur zaten. Bence şöyle bir gözlemlediğinizde en çok neyle haşır neşirse ona uygun bir şey alın. Hem rahat ettirecek hem ihtiyac görecek... En olmadı bir gömlek, bir pantolon belki dediğiniz gibi ayakkabı alır geçersiniz.Şeker gibi bir adam eminim ki tişört bile alsam sevinir
Tesekkur ederim canımGenelde yaşlı insanlar komplekssiz olur zaten. Bence şöyle bir gözlemlediğinizde en çok neyle haşır neşirse ona uygun bir şey alın. Hem rahat ettirecek hem ihtiyac görecek... En olmadı bir gömlek, bir pantolon belki dediğiniz gibi ayakkabı alır geçersiniz.
Benım acımdan yok ben hep birlikte yapma taraftarıydım. Ama o yapıyorBi slayt yapıp birde guzel bi kıyafet alirsan tamamdır.
Eltine ne aldın diye neden soruyorsun? O neden sen sorunca gizliyor? Çok komik geldi bana kayınpederin yerinde olmak vardı yarış varmı azıcık aranizda?![]()