Kızlar kararsızım yardım lütfen :(

Lvbglm

Esma kılıç
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2017
173
30
13
babalar günü geldi :( kendı babam vefat etti kayınpederimi de severim sağolsun. Anlamlı hediye vermek isterim fikirleriniz nelerdir eltim yardımcı olmuyor kendınınkı gizliymiş :KK12:

babalar günü geldi :KK43: kendı babam vefat etti kayınpederimi de severim sağolsun. Anlamlı hediye vermek isterim fikirleriniz nelerdir eltim yardımcı olmuyor kendınınkı gizliymiş :KK12:
Esin kp'nin neler sevdigini daha iyi bilir. Ona danis eltiden daha iyi bir bilir kisi olur. Isine yarayacak ozel degil gunluk bir sey olmali bence. Erkeklerin hediyeye bakis acisi bize gore farkli.

Esin kp'nin neler sevdigini daha iyi bilir. Ona danis eltiden daha iyi bir bilir kisi olur. Isine yarayacak ozel degil gunluk bir sey olmali bence. Erkeklerin hediyeye bakis acisi bize gore farkli.
Emekli kendı halinde takılan biri aklımda ayakkabı vardı aslında

Neyle meşgulse ona uygun bir şey olabilir. Ya da riske girmeden bir kıyafet de iş görür. Zaten bana kalırsa düşünüp bir çöp alsanız bile mutlu olur. :)

Kullanabileceği bir şey alın mutlaka.
Şimdi yaz dışarıda giyebileği rahat bir terlik, ince bir tişort, ya da ince keten pantolon alabilisiniz.
Benim aklıma gelenler bunlar..
Eltinize de sormayın canım sanki kim bilir ne gizmiymiş pehh..

Kullanabileceği bir şey alın mutlaka.
Şimdi yaz dışarıda giyebileği rahat bir terlik, ince bir tişort, ya da ince keten pantolon alabilisiniz.
Benim aklıma gelenler bunlar..
Eltinize de sormayın canım sanki kim bilir ne gizmiymiş pehh..
Süprizi bozulmasın dedi payımızı aldık sanki gidip yetiştiricez

Şeker gibi bir adam eminim ki tişört bile alsam sevinir
Genelde yaşlı insanlar komplekssiz olur zaten. Bence şöyle bir gözlemlediğinizde en çok neyle haşır neşirse ona uygun bir şey alın. Hem rahat ettirecek hem ihtiyac görecek... En olmadı bir gömlek, bir pantolon belki dediğiniz gibi ayakkabı alır geçersiniz.

Genelde yaşlı insanlar komplekssiz olur zaten. Bence şöyle bir gözlemlediğinizde en çok neyle haşır neşirse ona uygun bir şey alın. Hem rahat ettirecek hem ihtiyac görecek... En olmadı bir gömlek, bir pantolon belki dediğiniz gibi ayakkabı alır geçersiniz.
Tesekkur ederim canım

Bi slayt yapıp birde guzel bi kıyafet alirsan tamamdır.
Eltine ne aldın diye neden soruyorsun? O neden sen sorunca gizliyor? Çok komik geldi bana kayınpederin yerinde olmak vardı yarış varmı azıcık aranizda? :işsiz:

Bi slayt yapıp birde guzel bi kıyafet alirsan tamamdır.
Eltine ne aldın diye neden soruyorsun? O neden sen sorunca gizliyor? Çok komik geldi bana kayınpederin yerinde olmak vardı yarış varmı azıcık aranizda? :işsiz:
Benım acımdan yok ben hep birlikte yapma taraftarıydım. Ama o yapıyor

Bence mektup yazin onu sevdiginizi baba yerine koydugunuzu falan anlatan.bence alacaginiz en degerli hediyeden daha degerlidir

O değilde yardımcı olmak için fikir düşünürken, ben de babasını ve kayınpederini kaybetmiş biri olarak hayatımda hiç babalar günü hediyesi alamadığımı farkettim :cry:

Back
X