kızlar karnım neden bu kadar büyük olabilir

elif32

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2008
194
2
118
48
Diğer
kızlar benim karnım çok büyük duruyo 29 haftalık hamileyim ama sanki dokuz aylık gibi oldum geçen hastaneye gittiğimde görevli bana sezeryan için günmü almaya geldiniz dedi
,kıyafet bakmaya gittiğimde daha büyük sanıyorlar,birden büyüdü bundan iki ay önce nerdeyse hiç belli olmuyordu diyebilirim,sizce bu normalmi sebebi ne olabilir

pek bilgili değilim bu konuda ama etrafımdaki hamilelerden duyup gözlemlediğim kadarıyla iç karnın dardır diye düşündüm

benimde karnim buyuktu canm..
kendim zayiftim sadece karnim vardi ve one sivriydi..
asiri derece sivri ve buyuktu..
40+4 de doktorum artik dogurtcam seni uzuluyorum karnin cok buyuk diyip normal dogumla dogurttu..
ama ben cook memnundum..suyum fazlasiyla vardi...

canım bu gayet normal bi durum, her kadın bir olmuyo bu konuda, ablamda bende şu an 38. haftamızdayız, onun karnı küçücük benim ki kocaman, böyle farklılıklar olması normal, dert etme bunu kendine

Canım hiç üzülme. Ben de aynı durumdayım benimki de yaklaşık 11 haftalık ama gören 4-5 aylık zannediyor..Ben de taktım en başta ama salladım artık, ikimiz de sağlıklı olalım da şişerse şişsin..

Canım benimde ilk aylardan itibaren karnım hep vardı , etrafındakilerin sözlerini takma , bana hala ikiz olmadığına eminmisin fala ndiyorlar artık gülüp geçiyorum ... yapacak bişey yok bünye meselesi , kafaya takıalcak bişeyde değil bence boşver .

banada öyle diyolar , 4 aylıkmı daha bellli olmadımı cinsiyeti diyolar bedne 3 aylık diyorum

benimde hamileliğimi öğrendiğim 1.5 aylıktan itibaren kocaman bir karmın var
şu anda da büyük ve kendimi 9 aylık düşünemiyorum o kadar yani

ama hep ne güzel dedim hamileliğimi ilk günlerden beri yaşayabiliyorum
ne güzel ben sağlıklıyım mucize oğlum sağlıklı gerisi önemsiz

elifciğim benım karnımda çok büyüktü görenler ikiz mı dıyordu doktorum bıle karnıma sasırıyordu ama bunlar önemsiz
önemli olan bebegının sağlıklı olması bunları kafana hiç takma canım
kolay dogumlar

Merhaba kızlar bende 13 haftalık hamileyim 5 aylık gibi şişirdi kerata.herhalde iç karnımız yağlarla dolu diye düşünüyorum bebek oraya gelincede bebek kendine yer bulamıyor :) hamilelikten önce dümdüzdü karıncağızım napalım.

Benimde bir karnım var ki sormayın :) Kendim bile şaşırıyorum:))

benim de öyle canım kilo alımın normalse takma kafana.

suyun fazla olabilir canım ondan oluyo genelde benimde başta suyum fazlaydı karnım haftasına göre epeyce büyüktü şimdi suyum da normale döndü karnımda :))

benimde karnım çok büyümedi hiç doğuracak gibi değilim :) iç karınla ilgili dedi doktorum suyum vs herşey normalmiş..

benimde karnım çok büyümedi hiç doğuracak gibi değilim :) iç karınla ilgili dedi doktorum suyum vs herşey normalmiş..

ya cnm aynen bnmde karnm buyumedı bakıorumda 2 bucuk kg bebek bu karının neressnde dıorum dr um normal dıo ama ben bazen korkuorum karnıma bakınca acaba bebegm gelışemıomu dıe ne bılım ilk olunca bıde ınsan baya korkuo iştee....keşke karnını gorebılsem senın banada moral olurdu

canim seker tahlili yaptirdinmi banada öyle diyolardi hep kocaman karnim oluyordu herkez ikiz saniyordu meger sekerden öyle oluyormus

canım bu gayet normal bi durum, her kadın bir olmuyo bu konuda, ablamda bende şu an 38. haftamızdayız, onun karnı küçücük benim ki kocaman, böyle farklılıklar olması normal, dert etme bunu kendine

nasıl da denk gelmiş öyle ablanla aynı haftalık hamilesiniz şaşırdım:)
ALLAH sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin konu sahibini de tabii ki AMİN:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…