ya cnm aynen bnmde karnm buyumedı bakıorumda 2 bucuk kg bebek bu karının neressnde dıorum dr um normal dıo ama ben bazen korkuorum karnıma bakınca acaba bebegm gelışemıomu dıe ne bılım ilk olunca bıde ınsan baya korkuo iştee....keşke karnını gorebılsem senın banada moral olurdu
nasıl anlatsam karnımı :))) şimdi 8 aylık gibiyim yani 7 ayım yeni bitmiş gibi... ama 38.haftadayım... görenler inanmıyo doğuma az vaktim var diyince :)) bebeiş ii çok şşükür 1 hafta önceki kontrolde 3 kg idi. şimdi salıya gidicezz bakalım ne kdr oldu
nasıl anlatsam karnımı :))) şimdi 8 aylık gibiyim yani 7 ayım yeni bitmiş gibi... ama 38.haftadayım... görenler inanmıyo doğuma az vaktim var diyince :)) bebeiş ii çok şşükür 1 hafta önceki kontrolde 3 kg idi. şimdi salıya gidicezz bakalım ne kdr oldu
bakalım bnm kızım kac kg oldu bende çarşamba gıdıcem kontrole aynen bnmde ole 7 aylk falan gıbı halbukı kac hafta kaldı doguma :)) boyum uzun bnm acaba ondan mıdır ? Ay ıyı olsunda bnm karnm kucuk olsun sankı cokmu ıı buyuk olması ozamanda ndn buyuk derdık :)
Merhaba kızlar bende 13 haftalık hamileyim 5 aylık gibi şişirdi kerata.herhalde iç karnımız yağlarla dolu diye düşünüyorum bebek oraya gelincede bebek kendine yer bulamıyor :) hamilelikten önce dümdüzdü karıncağızım napalım.