• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar karşılıklı dertleşmek isteyeniniz var mı ?

jennyjenny

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2013
136
7
38
...........................

Son düzenleme:
Buraya da yazabilirsin sıkıntılarını bir çok farklı görüş alıp kafanda daha iyi şekillendirebilirsin.

daha açıklayıcı bişeyler yazsan :)
erkek olunca konu akla herşey geliyo :)

Aslında çok geniş bir zamanı kapsayan problemler var ama ben en son olandan bahsedeym.Erkek arkadaşımn uzun bir süredir işle ilgili borç,harcı var . Bizimde kısa bi süre önce cenazemz vardı .1 aydır uzun bir süredir yüzyüze görüşemedik hiç.O süre zarfında zar zor olsada bi şekilde birbirmzden haber alıyorduk ama benden gittikçe uzaklaşmaya başladı.3, 4 gün boyunca hiç birbirimizi arayıp sormadğmz zamanlar oldu.Konuşmak istedğm zamanlarda da mesaj atardım cvp gelmezdi arardım ben seni sonra ararım deyip dönmemeye başladı.(Arada aradığı olmuyor değildi ama) İkimzdinde moreli bozukken tam tersine daha yakın olup destek olmamız gerekirken biz uzaklaştık resmen . En son konuştğumzda "birbirmzle konuşursak kafamızın dağılablcğini söyledim ama cevap olarak "yanlış anlama ama artık kafam dağılmıyor" dedi .Hayliyle bu durumda üzdü beni. Ona yetmiyormuş gibi hissediyorum. Sonrasında " işlerini halledene kadar bir süre görüşmeyelim o zamanc, en azından ikimizde birbirimzle konuşma yükümlülüğü altında hissetmyz" dedim kabul etti. Korkum şu; zaten yeterince uzaklaşmışken bu süre zarfında ya daha çok koparsak bırbırımzden.( V e bir de eski sevgili derdimiz de var hala sevgilime mesaj atmaya devam eden ) Ne yapacağımı şaşırdım.Siz böyle durumlarda ne yapıyorsunz

Aslında çok geniş bir zamanı kapsayan problemler var ama ben en son olandan bahsedeym.Erkek arkadaşımn uzun bir süredir işle ilgili borç,harcı var . Bizimde kısa bi süre önce cenazemz vardı .1 aydır uzun bir süredir yüzyüze görüşemedik hiç.O süre zarfında zar zor olsada bi şekilde birbirmzden haber alıyorduk ama benden gittikçe uzaklaşmaya başladı.3, 4 gün boyunca hiç birbirimizi arayıp sormadğmz zamanlar oldu.Konuşmak istedğm zamanlarda da mesaj atardım cvp gelmezdi arardım ben seni sonra ararım deyip dönmemeye başladı.(Arada aradığı olmuyor değildi ama) İkimzdinde moreli bozukken tam tersine daha yakın olup destek olmamız gerekirken biz uzaklaştık resmen . En son konuştğumzda "birbirmzle konuşursak kafamızın dağılablcğini söyledim ama cevap olarak "yanlış anlama ama artık kafam dağılmıyor" dedi .Hayliyle bu durumda üzdü beni. Ona yetmiyormuş gibi hissediyorum. Sonrasında " işlerini halledene kadar bir süre görüşmeyelim o zamanc, en azından ikimizde birbirimzle konuşma yükümlülüğü altında hissetmyz" dedim kabul etti. Korkum şu; zaten yeterince uzaklaşmışken bu süre zarfında ya daha çok koparsak bırbırımzden.( V e bir de eski sevgili derdimiz de var hala sevgilime mesaj atmaya devam eden ) Ne yapacağımı şaşırdım.Siz böyle durumlarda ne yapıyorsunz
siz de de var hata.
siz neden bi süre konuşmayalım diye teklifte bulundunuz ki.
açıkçası ben sizin de bu ilişkiden sıkıldıgınızı hissettim.
gerçektem seviyor musunuz onu???
ölmüş bi aşk zor dirilir

canım kardeşim erkekler hiç bir zaman bizim kadar dygusal değildir.işlerinin yolunda gitmemesi borcu olması bir erkek için en kötü şeydir.daha yeni bir arkadaşımın başına geldi.sen maddiyatı dert etmem desen de bu bir erkeğe çook ağır geliyor.sıkmadan bunaltmadan ara ara görüş.hatta arkadaşım nişanlanma planları yaparken çocuk ayrıldı.ben durumumu düzeltemiyorum.seni kaç yıl daha oyalayabilirim diye gurur yapmış.bir erkek arkadaşım da çok sevdiği kızdan ayrıldı iş bulamadım diye.sonra çok pişman oldu ama kız kabul etmedi.diyeceğim o ki kişisel algılama destek ol.çok fazla üstüne gitme ararsa destekle yardımcı ol.inşallah her şeyi yoluna koyar aranız düzelir.eski kız arkadaş olayına gelince..istese onunla beraber olurdu ama seni seçmiş.bence onu dert etme. ama bilmediğimiz başka sorunlar var mı?

siz de de var hata.
siz neden bi süre konuşmayalım diye teklifte bulundunuz ki.
açıkçası ben sizin de bu ilişkiden sıkıldıgınızı hissettim.
gerçektem seviyor musunuz onu???
ölmüş bi aşk zor dirilir

Teklif de bulundum çünkü devamlı ondan haber bekliyor olmak hem vaktimi alıyor hem de beynimi yoruyordu.Ben iyi olması için çabalarken , onun kayıtsız kalması üzüyor beni.Kendi kabuğuna çekiliyor devamlı.Bu durumda daha ne kadar onunla konuşmak için irdeleyebilirim ki ?

canım kardeşim erkekler hiç bir zaman bizim kadar dygusal değildir.işlerinin yolunda gitmemesi borcu olması bir erkek için en kötü şeydir.daha yeni bir arkadaşımın başına geldi.sen maddiyatı dert etmem desen de bu bir erkeğe çook ağır geliyor.sıkmadan bunaltmadan ara ara görüş.hatta arkadaşım nişanlanma planları yaparken çocuk ayrıldı.ben durumumu düzeltemiyorum.seni kaç yıl daha oyalayabilirim diye gurur yapmış.bir erkek arkadaşım da çok sevdiği kızdan ayrıldı iş bulamadım diye.sonra çok pişman oldu ama kız kabul etmedi.diyeceğim o ki kişisel algılama destek ol.çok fazla üstüne gitme ararsa destekle yardımcı ol.inşallah her şeyi yoluna koyar aranız düzelir.eski kız arkadaş olayına gelince..istese onunla beraber olurdu ama seni seçmiş.bence onu dert etme. ama bilmediğimiz başka sorunlar var mı?

Onunla konuşmayı o kadar özledim ki dediğim gibi bütün gün konuşamadğmız zamanlar da oldu .Sadece iyi olduğunu bilmek yetiyordu , üstüne gitmemeye çalıştım ama sonunda karşındaki onca zaman kayıtsız kalınca kişisel algılıyorsun . (Şu an tamamıyla zıt iki karakter söz konusu ondan en ufak şeyler bile tartışmaya sebep oluyor ,sorun bol kısaca- Ama en dokunanı bana karşı dürüst olmayıp yalan söylediği zamandı - Hala da sırf o sebepten her şeyde acaba doğru mu söylüyor acaba gercekten beni seviyor mu diye sorguluyor oldum )

beyaz yalanlardansa hepimiz söylüyoruz.ama ciddi bir konuda yalan söylüyorsa bırak gitsin inceldiği yerden kopsun.seninkisi sevgi değil bağımlılık.ya biz kızlar neden bu kadar önemsiyoruz bizi rahatça üzen erkekleri.odağını onun üzerinden çek.kendine çekidüzen ver bir meşgale ile uğraş.dünya birtane adamın etrafında dönmüyor canım benim.bu kadar aciz olmayalım.ben de yaptım benzer hatalar.ayaklarını dimdik yere bas.sen güçlü bakımlı özgüven sahibi olduğun zaman böyle kimsenin peşinde pervane olman gerekmez sana pervane olurlar.senin derdin burada anlattığından fazla bence bitanem.hayatının engüzel yıllarını heba etme.

tatlım acık konusucam alınmaca gücenmece yok bitmiş ölmüş bi ilişkiden bahsediyoruz burda sen her ne kadar ona asığım özlüyorum falan desen de alışkanlıkla karıstırıyosun hiç uğrasma derim ben kopacagı yerden kopsun biraz ara olarakda görebilirsin kesin geçmişten de bu senin kararın ben bırak unut derim zor geliyo şimdi sana ama tecrübe konusuyo diyelim he....

Back
X