Kızlar karyotip testi yapan varmı

Sevda353535

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2020
58
20
3
30
Özel hastanelerde çok pahalı devlet hastaneleri yapmıyormuş bu testi. İzmir’de oturup yaptıran varmı ?

Özel hastanelerde çok pahalı devlet hastaneleri yapmıyormuş bu testi. İzmir’de oturup yaptıran varmı ?
Merhabalar
Bende İzmir deyim. Karyotip testini Talatpaşa laboratuvarında 600 TL ye yaptırdık ama dün çok pişman oldum.Pıhtılaşma testide yaptırmak istedim 4000 TL üstü fiyat gelince dün Celal Bayar üniversitesi hastanesine gittim. Karyotip testide yapıyorlar , ne sıra vardı ne randevu almak gerekiyordu. Giriş çıkışımın arasında 10 dk var siz düşünün. Doktorda söyledi karyotipte yapıyoruz keşke özelde para vermeseydiniz dedi. Bir sorun isterseniz tıbbı genetik bölümüne , hastanenin 444 lü numarasından arayıp tıbbı genetik bölümüne bağlanabiliyorsunuz. Yalnız ben testi belki yapmak istemezler diye 3 düşüğüm var dedim aklınızda bulunsun

Hangi hastane bu 6 ay sonra. Tepecik hastanesinde yaptırdım ben pıhtılaşma ve genetik testini 2 ay dediler

Geçmiş olsub canım kan pırtılaşmasını Ege üniversitende yaptırdık ücret vermedik.karyotip testini tepecik Araştırma Bornova şubesinde yaptırdık ücretsizmiş orda yaptırdık sonuçlar 2 ayı bulurmuş.özel 15 günde çıkartıyormuş ama çok para zaten tüp bebek tedavisine 20.000 para gitmiştir.

Aynen bende orda yaptırdım ücretsiz oyle 6 ay da degil 2 ay dediler. Iyi bari canım boşuna para verme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…