- 19 Ocak 2020
- 58
- 20
- 3
- 30
- Konu Sahibi Sevda353535
-
Bugün gittik canım diğer testlerimi yaptım ama bu test için çok geç randevu verdiler 6 ay sonraUniversiteler yapiyor diye biliyorum.
Aa yogunmus demekki.Bugün gittik canım diğer testlerimi yaptım ama bu test için çok geç randevu verdiler 6 ay sonra
Evet canım ama öncelikle kadın Doğuma gitmen gerekicek sana bi form vericekler.o şekilde bakıyorlar yoksa bakmazlar.Aa yogunmus demekki.
Genetigi filan kansa bakiyorlar dimi?
Kadinda erkekte.
Biz de dusunuyoruz da vermeyi
Bakalim denicez. Tsk ederim.Evet canım ama öncelikle kadın Doğuma gitmen gerekicek sana bi form vericekler.o şekilde bakıyorlar yoksa bakmazlar.
Rica ederim.Bakalim denicez. Tsk ederim.
Rabbim gonlunuze gore versinRica ederim.
Amin çok zor bir şüreç .RAbbim hepimize nasip etsin güzel sonuçlar alırız.Rabbim gonlunuze gore versin
Tez vakitte insallah
Tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım düşük yaptım.Eşimle benim genetiğime bakacaklar bir dahaki Bebek’te aynı sorunu yaşamamak için ben de kan pırtılaşması var mı eşimle benim kromozomlarımı bakıyorlarTam olarak ne testi bu . Neden yapılıyor bu test?
MerhabalarÖzel hastanelerde çok pahalı devlet hastaneleri yapmıyormuş bu testi. İzmir’de oturup yaptıran varmı ?
Ya gebelik kayiplarinda yapiliyorTam olarak ne testi bu . Neden yapılıyor bu test?
Hangi hastane bu 6 ay sonra. Tepecik hastanesinde yaptırdım ben pıhtılaşma ve genetik testini 2 ay dedilerTüp bebek tedavisi ile hamile kaldım düşük yaptım.Eşimle benim genetiğime bakacaklar bir dahaki Bebek’te aynı sorunu yaşamamak için ben de kan pırtılaşması var mı eşimle benim kromozomlarımı bakıyorlar
Geçmiş olsub canım kan pırtılaşmasını Ege üniversitende yaptırdık ücret vermedik.karyotip testini tepecik Araştırma Bornova şubesinde yaptırdık ücretsizmiş orda yaptırdık sonuçlar 2 ayı bulurmuş.özel 15 günde çıkartıyormuş ama çok para zaten tüp bebek tedavisine 20.000 para gitmiştir.Merhabalar
Bende İzmir deyim. Karyotip testini Talatpaşa laboratuvarında 600 TL ye yaptırdık ama dün çok pişman oldum.Pıhtılaşma testide yaptırmak istedim 4000 TL üstü fiyat gelince dün Celal Bayar üniversitesi hastanesine gittim. Karyotip testide yapıyorlar , ne sıra vardı ne randevu almak gerekiyordu. Giriş çıkışımın arasında 10 dk var siz düşünün. Doktorda söyledi karyotipte yapıyoruz keşke özelde para vermeseydiniz dedi. Bir sorun isterseniz tıbbı genetik bölümüne , hastanenin 444 lü numarasından arayıp tıbbı genetik bölümüne bağlanabiliyorsunuz. Yalnız ben testi belki yapmak istemezler diye 3 düşüğüm var dedim aklınızda bulunsun
Aynen bende orda yaptırdım ücretsiz oyle 6 ay da degil 2 ay dediler. Iyi bari canım boşuna para vermeGeçmiş olsub canım kan pırtılaşmasını Ege üniversitende yaptırdık ücret vermedik.karyotip testini tepecik Araştırma Bornova şubesinde yaptırdık ücretsizmiş orda yaptırdık sonuçlar 2 ayı bulurmuş.özel 15 günde çıkartıyormuş ama çok para zaten tüp bebek tedavisine 20.000 para gitmiştir.
Ege Üniversitesi dedi canım.kartotip testini tepecikte yaptım ücretsiz özelde çok pahalı.Hangi hastane bu 6 ay sonra. Tepecik hastanesinde yaptırdım ben pıhtılaşma ve genetik testini 2 ay dediler
Acaba daha erken çıkar mıAynen bende orda yaptırdım ücretsiz oyle 6 ay da degil 2 ay dediler. Iyi bari canım boşuna para verme
2 ayı bulur dediler benim 1 ay oldu bekliyorum bakalım.Acaba daha erken çıkar mı
Hayırlı sonuçlar olur ins.senin tüp bebek mi2 ayı bulur dediler benim 1 ay oldu bekliyorum bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?