• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar kayinvalidem kahvaltıya gelecek

Kizlar kahvaltıya kabul etmedim akşam çaya davet ettim bi çay bı de kuru pasta ikram ettim ama bebeğim yine durmadı huzursuzlandi yerde duran çocuğumu kucağına almak isteyenler oldu vermedim çünkü aglayacagini biliyorum ben gözünün önünden kayboldugum an mizmizlanmaya başladı hep çayın yanına başka şeyler ikram edemedim bunlar bile hazırkken zor ikram ettim eşim sağolsun yardım etti tabi milletin gözünde biraz kılıbık oldu ama yapacak bişey yok hayat müşterek
Yahu sen şu düşünce tarzını kendin değiştir önce. Kılıbık oldu ne demek? Adam çok normal bir şekilde evde iş yapınca kılıbık olmuyor. Kocalara kul köle hizmet etmek diye bir şey yok

Şu an bebeğiniz küçük olduğu için biraz takılmışsınız mevzuya ama kayınvalideniz her zaman bunu yapmıyorsa, kendi gelip kahvaltı hazırlıyorsa ve bundan gocunmuyorsa bu kadar kafaya takmayın. Hazır bir kaç parça şey alın, yanına da kahvaltılık, çay bitti gitti.
Hem çocuğu da gelenlere paslarsınız biraz nefes alırsınız.
Zaman geçip gittiğinde bu günlerde bu kadar stres yaptığınız için kendinize güleceksiniz. :)
Her zaman aynısını yapıyor kendi evinde herşeyi yapar benim evimde yapmaz benim yapmamı bekler

Her zaman aynısını yapıyor kendi evinde herşeyi yapar benim evimde yapmaz benim yapmamı bekler
Dogrusu aslında bu degıl mi
Herkes kendi evinde yapsın birbirinin dolabını karıştırmasın işine karısmasın

Bende kaynanama gıdınce ne dolabı acarım ne elime supurge alırım mesela

Aynı şeyi daha 3 gün önce yaşamış biri olarak sizi çok iyi anlıyorum. Kayınvalidem geçen kendi misafirlerini bana getirdi, değil 6 aylık bebek, 22 aylık bebeğimle bile burnumdan geldi ağırlamak. Paçamdan ayrılmadı, ağladı. Kayınvalideniz sürekli yapar mı aynı şeyi, benimki çok yapardı, ben artık o günden sonra bir daha misafirlerini ağırlamayacağımı konuştum. Eşiniz ne dedi mesela size hak verdi mi?

Aynı şeyi daha 3 gün önce yaşamış biri olarak sizi çok iyi anlıyorum. Kayınvalidem geçen kendi misafirlerini bana getirdi, değil 6 aylık bebek, 22 aylık bebeğimle bile burnumdan geldi ağırlamak. Paçamdan ayrılmadı, ağladı. Kayınvalideniz sürekli yapar mı aynı şeyi, benimki çok yapardı, ben artık o günden sonra bir daha misafirlerini ağırlamayacağımı konuştum. Eşiniz ne dedi mesela size hak verdi mi?
Eşim aşırı derece anneci annesinin kırılmasını istemez ben söyleyemem gelmesinler diyemem dedi kenara çekildi iyi ben derim dedim zorlanacagimi biliyorum dün akşam bile eşin olmasa çok zorlanacaktim kayinnam hicbisey eline sürmedi oturduğu gibi yerinden kalktı gitti ben yorgunum ben caliscam dedi bunu daha önceden de yaşadım cicugum durmuyor yine böyle misafir geldi akşam çayına ne çay demledi ne çay içti aslında kayinnam çayı sever caysiz yapamaz o gün kendisi yapacağını bildiği için hiç ses çıkarmadı işine gitti misafirler halletti çay işini

Dogrusu aslında bu degıl mi
Herkes kendi evinde yapsın birbirinin dolabını karıştırmasın işine karısmasın

Bende kaynanama gıdınce ne dolabı acarım ne elime supurge alırım mesela
Doğrusu bu evet ama çocuk durmayinca muhtaç oluyoruz çocuk yokken jendi işimi kendim yapıyordum ztn ona muhtaç degildim

Eşim aşırı derece anneci annesinin kırılmasını istemez ben söyleyemem gelmesinler diyemem dedi kenara çekildi iyi ben derim dedim zorlanacagimi biliyorum dün akşam bile eşin olmasa çok zorlanacaktim kayinnam hicbisey eline sürmedi oturduğu gibi yerinden kalktı gitti ben yorgunum ben caliscam dedi bunu daha önceden de yaşadım cicugum durmuyor yine böyle misafir geldi akşam çayına ne çay demledi ne çay içti aslında kayinnam çayı sever caysiz yapamaz o gün kendisi yapacağını bildiği için hiç ses çıkarmadı işine gitti misafirler halletti çay işini
Kaynanalarımız aynı kişi mi acaba 😄 bu kadar olur

Merhaba kızlar 6 aylık kızım var sabahları doğru düzgün kahvaltı yapamıyorum bunu kayinnamda biliyor bildiği halde oğlunu aramış şu şu kahvaltıya gelcez geline diye ben eşimden öğreniyorum annem kahvaltıya gelcekmis dedi bende iyi kendi hazırlar dedim eşim de tmm dedi tamam hazırlar ama şu nerde bu nerde diye sürekli soruyor ve çok dağınık pis çalışıyor o gitti mı ben temizlik yapcam buna kızım müsade etmiyor uyudugunda yap diyeceksiniz ama memede uyuyo yanından kalkttim mi uyanıyor biz uyumaya gittik mi en fazla 1saat çıkamıyoruz gelenlere ayıp olmaz mi ben bunu güzel dille nasıl diyebilirim eşim evde yok çalışıyor bu arada
Bebekli olmanı geçtim, herşeyden önce evin hanımı sensin seni araması gerekirdi orası sadece oğlunun evi değil ki..bence bunu eşine söylemelisin. Evin kadını benim sen değilsin beni araması gerekir bi kaç gün önceden bende ona göre ayarlarım kendimi dersin. Çünkü bu böyle olmalı.

Aynı durumları yaşıyoruz anladigima göre iyiliğine iyi ama bana her yaptığı yapmacık geliyor sevemedim bi türlü ama katlanmak zorundayim eşim için
Benim kvdem misafir sevmez hiç, kendi akrabaları bu huyunu bildiğinden kimse evine de gitmez, bana gelirler bende toplanırlar. Çok sinir oluyorum bu duruma yoruldum artık. Başlarda sorun etmiyordum ama bu durum çok can sıkıcı olmaya başladı. Bu yaz müsait olmadığım bir zaman yine misafir getirdi, hiç ilgilenmedim siz oturun benim işim var dedim biraz oturdular kalktı gittiler. Hiç yolcu bile etmedim. Anlatınca kırıcı gibi geliyorda haketmişti. Eşimin hatrı dedim bende sizin gibi ama o da bi yere kadar. Sen bilirsin dedi geçti

Gönlünüz olsa o kahvaltı hazirlanirdi bi türlü, sorun olmazdı ama belli ki gönlünüz yok ve bu yine karsi tarafın suçu, gönlünüzü edememişler o yüzden de hak etmiyorlar:) siz yerine eşinize haber vermelerinden belli zaten karakterleri🤷‍♀️

Ay hala mi bu konu, bayilacaaaam. Ilk actigin gun de yazmistim simdi de aynisini soyluyorum. Sen haklisin. Yuzde yuz. Seni haksiz bulan yorumlar baya kafayi yemis arkadaslar bence 😅 Yahu bir insan baska bir insanin evine nasil misafir cagirir, hem de ona haber vermeden. Bebek mebek olayini gectim. Insan yerine koyup haber vermiyo yav... Buna ragmen insanlar sana 'aman ne abarttin bi kahvaltiyi, bebegi bahane ediyosun, uslubun kotu, ne var bunda bi pogaca al' vs vs diyebiiyolar. Olay ne kahvalti ne pogaca.. Ortada buyuk saygisizlik var. Hic yorumlarda kucumsendigi gibi bisey degil.

Seni yerinde olsam hic sesimi cikarmam, hayir da demem (zaten kimse bana sormamis ki). Sonra kahvalti gunu alip bebemi bi cafeye gider otururum.Bos eve gelsin kankalariyla da hayatinin sokunu bi yasasin bakalim bi daha seni es gecip kocani arayabiliyo mu....Bisey derse de 'Aaa benim haberim yoktu, keske arayip izin alsaydin' filan derim. Buna benzer seyler yapmisligim var, iskembeden atmiyorum emin ol. Adin saygisiza cikar ama bi daha sana saygisizlik etmeye cesaret edemezler.

Back
X