- 27 Mayıs 2011
- 6.950
- 12.556
- 448
- Konu Sahibi The Calender
-
ordan öylemi görünüyor....boşanacağım diyorum atlatamıyorummmmAy yorumlara koptum... ne kadar guzel boyle bir konuyu bile espri ile anlatabilmeniz/atlatabilmeniz kizlaarr
Ay iyiki olmamış nasıl zor nasıl şimdi diyor biz hep biriz hep biriz para ayrımı yık bizde llyy bide bazı sabahlar oklara ile yukarıya vurur kalkın diyeAllah başka dert vermesin,bizimki de çok uğraştı kızım birlik olalım,birlikten kuvvet doğar ,eve üç maaş girer herşeyi yaparız böyle olunca dedi veeee havasını aldı; ne birliği senden bozguncu olur,uzaktaki yuvamı yıkmada mal mülk istemez
Hahah seninki de ayrı bi alemmis :) ya vallahi ben o kadını gordugumden beri soktayim kadın diyoki o da anne kuzusu nasıl kiyarim diyo allahım sana geliyorumAynen yaaa benimkide kusuyorum diye avucunu açıyor bende ah annecim allah razı olsun kimse yapmaz bunu dedim kadının verdiği cevapa bak kız tutmayında evimmi batsınoysa bende bu davranışın altında kalmayacakdım yere göge çıkarmıştım onu bizde sonunda boşandık kendisiyle 10 kezden fazla yalanı entrikaları ortaya çıkınca o yalandan baştacı ettiği oğluşu buz gibi soğudu kendisinden utancından konuyu bile açmıyor oğluda ağız ucuyla konuşuyor zaten inanmıyorum yaptıklarına eğer sen annem değil başka biri olsaydın mahşere kadar seninle görüşmezdim dedi o gündür bendende boşandı tek celsede sadece dostça merhabalışıyoruz
kız birde benimki 114 kilo nasıl kalkacakYuvalarımızda kocalarımızda gözü olan bu kv ler nasıl can verecek acaba
Ay bende ayni yerdeyim yemekler de bir mi sizinAmin canım ben her gün görüyorum, o lafları her gün işitiyorum..
Büyük konuşmuştum ama zamanında, aynı apt na gelin gitmem diye,
bak ne oldu... büyük konuştuğum başıma geldi canım..
Rabbim sana da sabır versin. .
Ay bende ayni yerdeyim yemekler de bir mi sizin
kararımı verdim arkasında duracak toto yokÇok doğru bi karar vermişsin
Yok canım bir değil, herkes kendi evinde yiyo..
Aynı bina da eltim de var..
Ama tabi kayınvalide bu durur mu..
Sürekli çağırıyo çay içelim filan diye..
Çok sık gitmemeye çalışıyorum..
insanların umutlarıyla oynamak istemem,ama çözümünü bulacağım...yoldaşlar pes etmek yokKararlı ol bütün kk seni takip ediyor süper bi fikir bulmuştur.
insanların umutlarıyla oynamak istemem,ama çözümünü bulacağım...yoldaşlar pes etmek yok
Amannn gitme mesafeyi korumussun ne gUzel ben
saftirik yapamadım işte benim eşim tek oglann bide çok annecii hemen asagidan ses gelsin iner balkondan seslenir zorla kahvaltıya çağırir aç değilim dese küser
kız birde benimki 114 kilo nasıl kalkacak
Oy benimki ALLAHTAN tek erkek değil 3 erkek kardeşler.. =)
Bizde çağırıyoruz arada ama çok sık değil..
Ben daha yeni yeni böyleyim canım çok darbeler yedim..
Sonradan böyle oldum, yoksa çok vericiydim..
Bir misafiri gelince o çağırmadan giderdim..
Herşeyini yapardım... :/
Haha, kayınvalidem bana demişti, çifter çifter oğulların olsun diye..Ohhh 3 erkek cok iyi..Ben de 4 yıldır böyleyim şimdi laf söyluyorum allahtan biraz rahatliyorum eşimde bana allah sana erkek çocuk versin de gör diyo bnde senin annenin kafayla benimki bir değil diyorum
Aminnn inşallah ama biraz rahatliyacagim çünkü kendiisine ev aldii yaz sonu taşınacakHaha, kayınvalidem bana demişti, çifter çifter oğulların olsun diye..
Ben de aynı şekilde dedim, ben de onlara senin gibi davranırsam olsun dedim..
Rabbim sabır versin, zor bi' durum gerçekten. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?