Kızlar kayınvalidemden boşanmak istiyorum.............

çok isterdim şu baza reklamındaki( bellonanın hani) gelin gibi olmayı ama yok

Dimi, yatıya gelseler ya.. diyo ya gelin..
Aynen ben de öyle düşünüyorum o reklamlarda..
Bizimkiler sürekli eleştiri yapsınlar,
hayatımızı yaşamaya izin vermiyolar..
En son tartışmamız şöyle oluştu..
Canımız sıkkındı, gece 10 da eşimle
gezmeye çıktık.. Arabayı kapıda görememişler..
Vay haber vermeden nasıl çıkmışız,
biz eşşekci başı mıyız...
Ve ben 3 ay önce evladımı kaybettim..
Dedim ya çok darbeler yedim!

Ayy bu kadar olur bizimki de =)
ama arada gelip gidecek 2 evi olacak...
Aynen gelip gidecek bahçesi var evin önünde onlara bakmazsam olmaz gelirim senin evde dinlenir eve gecerim diyo bide çalışiyorum düşün hiç kurtuluş yok ama en azından sürekli olamayacak buna da şükür

Erken doğum yaptım.. Bebeğimi kaybettim..
Görümcemle biz peş peşe hamile kaldık..
Şimdi o doğuracak, kayın validem olacak da
benim yanımda onun oğluna yelekler örüyor..
Battaniyeler örüyo, bide soruyo; nasıl olmuş? diye...
Beni hiç düşünmüyo bu kız da oğlunu gömdü kara topraklara
demiyo..
Çok zor .. Çok. .

Ben direk boşamak istiyorum ama nafile!!

yuh yani olmadı wc yede hatta gece birlikte olurkende izin alalım...valla bunlar adamı dinden çıkarır....evladın için başın sağolsun cnm benim!

Çok üzüldüm Rabbim sağlıkla tekrar nasip etsin onun yaptigi edepsizlik nasıl umursamazlik insan halden anlar biraz ya bu nedir tamam öruyarsa ör de yazık ya valla allah ıslah etsin

Çok üzüldüm Rabbim sağlıkla tekrar nasip etsin onun yaptigi edepsizlik nasıl umursamazlik insan halden anlar biraz ya bu nedir tamam öruyarsa ör de yazık ya valla allah ıslah etsin

Ve biliyo musun kadın bunu saygısızlık olarak görmüyo..
Beni üzdüğünün bile farkında değil, artık anlamıyorum..
NE yapmaya çalıştığını..
Allaha havale ettim ben onu...

Ve biliyo musun kadın bunu saygısızlık olarak görmüyo..
Beni üzdüğünün bile farkında değil, artık anlamıyorum..
NE yapmaya çalıştığını..
Allaha havale ettim ben onu...
Allah onu bildigi gbi yapsın hersey bi yana yapılmaz bu olmaz yani ki o da bir ana hiç bişey denmez sakin değer verme o kadına tamam mecbur konusacaksin ama hiç bir şey hak etmiyor çok kızdım inan

yuh yani olmadı wc yede hatta gece birlikte olurkende izin alalım...valla bunlar adamı dinden çıkarır....evladın için başın sağolsun cnm benim!

Çok sağol canım.. Rabbim sabır versin bizim gibi olanlara..
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın ne diyim, )=

Yok canım artık eskisi gibi değilim zaten ona karşı bu bebeği kaybettikten sonra
çok değiştim, kırıldım.. Kendime çekildim..
Allah ıslah eylesin o da bir anne, hem de oğullarına aşık bir anne..
Üstüne titrer hepsinin..
Bana böyle yapması beni çok kırdı...

o daha mı kolay acep?

Yani mutlaka daha kolaydır..zaten evlendi gitti hafta ta bir gün gelir annesine (kaynınvalidem ile aynı binadayız altı üstlü) o gelince asla muhattap olmam kayınvalidemim kapısını bile çalmam :)) eşimde de gitmez kapıdan merhaba der geçer...çünkü haklı olduğum konu var...biz hiç kötu olmadık görumcemle aksıne cok ıyıydı ama bir hareketi ile tamamem sildim hayatımdan

sende mi kv ile aynı apartmandasın? yok ya sizlere ekstra madalya takılsın zor iş

mahkemeye boşanmak için başvurdugunda eşimle sorunumuz yok ama kv yüzünden ayrılmak istiyorum yada görümce yüzünden boşanmak istiyorum dersen mahkeme karı kocayı boşamıyormuş biliyormusunuz kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…