- 15 Mart 2016
- 384
- 315
- 23
- 38
- Konu Sahibi The Calender
-
onlarla boşuyorlarmıymış peki?mahkemeye boşanmak için başvurdugunda eşimle sorunumuz yok ama kv yüzünden ayrılmak istiyorum yada görümce yüzünden boşanmak istiyorum dersen mahkeme karı kocayı boşamıyormuş biliyormusunuz kızlar
kız yoksa kocayı mı boşadın yanlışlıklabukadar kolay olduğunu bilseydim kocamı boşayana kadar kaynanamı boşardım
Valla boşadım gitti adamıkız yoksa kocayı mı boşadın yanlışlıkla
kaynana yüzünden değildir inşallahValla boşadım gitti adamı
Kaynana yüzünden tabiii ama benim zamanımda şimdiki gibi kaynana boşama yoktukaynana yüzünden değildir inşallah
bu yuva yıkanın yuvası olmasın.....inan şimdi eski eşine kızdım ,anası teselli versin uyuzaKaynana yüzünden tabiii ama benim zamanımda şimdiki gibi kaynana boşama yoktu
valla benimki yılan gibiydi karın genç diye aklına girerdi herifin bir güzelde doldurur oğlu beni döverken izlerdi pis karıbu yuva yıkanın yuvası olmasın.....inan şimdi eski eşine kızdım ,anası teselli versin uyuza...biz napacaz ne edecezz kaynanayı boşamanın yolunu bulacağızzzz
İZLERDİİİİİİİvalla benimki yılan gibiydi karın genç diye aklına girerdi herifin bir güzelde doldurur oğlu beni döverken izlerdi pis karı
her kaynana modelinde yaşım +1.....yani bu nasıl bir zihniyet ya,elin kızı tabi kendi kızı olsa napardı acepvalla benimki yılan gibiydi karın genç diye aklına girerdi herifin bir güzelde doldurur oğlu beni döverken izlerdi pis karı
evet izlerdi ben tepki verince kıyamet iyice kopardıİZLERDİİİİİİİ
valla benimki yılan gibiydi karın genç diye aklına girerdi herifin bir güzelde doldurur oğlu beni döverken izlerdi pis karı
kendi kızı yoktu vicdanı da yoktuher kaynana modelinde yaşım +1.....yani bu nasıl bir zihniyet ya,elin kızı tabi kendi kızı olsa napardı acep
doğru diyorsun vicdanı olmayanın kızı olsa nolur!bakalım adalet tecelli eder onun için de bir gün!kendi kızı yoktu vicdanı da yoktu
kendi kızı yoktu vicdanı da yoktu
bu siddetlerin sonucunda bebeğimi kaybettim ama beyefendi evlendi şimdi birde çocuğu olmuş beddu ademiyorum o masumdan çıkar diyedoğru diyorsun vicdanı olmayanın kızı olsa nolur!bakalım adalet tecelli eder onun için de bir gün!
ya bunu kadın, kadına nasıl yapıyor anlamıyorum...birde bu erkeğe erkek deniyor onu hiççç anlamadım zaten...gerçekten Allah kurtarmış cnm....bu siddetlerin sonucunda bebeğimi kaybettim ama beyefendi evlendi şimdi birde çocuğu olmuş beddu ademiyorum o masumdan çıkar diye
bende şükür ediyorumo zaman Allah kurtarmış sizi insanlıktan nasibini almamışlardan.
sağol canımya bunu kadın, kadına nasıl yapıyor anlamıyorum...birde bu erkeğe erkek deniyor onu hiççç anlamadım zaten...gerçekten Allah kurtarmış cnm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?