Cikariyorum derken bagirma falanmiKızlar kısaca özet geçiyim kayınvalidemle birlikte oturuyoruz ve 16 aylık bir oğlum var haliyle ara sıra beni begenmeme gibi sorunlarımız oluyo ilk başlarda bu umrumda olmadı kocam için geldim dedim sustum yeri geldi laflarını yuttum ama artık neredeyse kocamı bi akşam 11 gibi görüyorum bide sabah kahvaltıda haftada 1 gün bile bize zaman ayıramıyo bende iki taraftan aldığım sıkıntıyı istemeden oğlumdan çıkarıyorum bunun icin psikiyatrdan destek almalı mıyım ?
Keşke öyle bir şansınız olsaydı. Öfke problemi var sanırım çocuğa karşı. Cocuğunuz ve kendiniz için yardım alın. Ve en kısa sürede evleri ayırmaya çalışın kv ileMalesef
Canım benim parçama zarar vermek dünyada en son isteyecegim şey ama kadına sıkıntımı ifade etmeye çalışsamda yine beni kötü ediyo pskolojim gerçekten çok bozuldu burda bana destek arıyorum biliyorum yaptığım doğru degilel kadar bebeden çıkaracağınıza sinirinizi sizi sinir edenlere bulaşsanıza.. ha yok gücüm onlara yetmiyor el kadar çocuğa yetiyor diyorsanız evet destek alın..
madem birlikte yaşamak zorundasınız sizde rahatsız olduğunuz konuları söyleyin .. susup susup kendinizi şişirmenin bir faydası yok ..
HaklısınızBana kizmayin ama o evliligi o adami siz sectiniz evlendiniz o evde kv ile oturmayi siz sectiniz o kadina katlanmak yada katlanmamak sizin tercihinizdi
Oysa oglunuz o dunyaya gelmeyi kendisi secmedi bu sekilde davranmaya hakkiniz var mi bir dusunun daha bebek sabi hakediyormu sizin sinirinizin hedefi olmayi destek mi alicaksiniz sakinlestiricimi bilmem duzeltin kendinizi lutfen bebek diyip gecmeyin bilincaltinda yer eder
Gecinemiyorsaniz ayri eve cikin sevmiyorsaniz kocayi bosayin ama daha en basit ihtiyacini bile dillendiremeyen bebeye bagirmayin bagiracaksanizda dogurmayin
Çok çok teşekkür ederimYapma annesi yapma...hepsinin canı cehenneme de çocuğundan önemlileri mi bunu düşün üzme onu.üzüldüm inan ve destek al lütfen.
Keşke böyle imkanım olsa dua edinKeşke öyle bir şansınız olsaydı. Öfke problemi var sanırım çocuğa karşı. Cocuğunuz ve kendiniz için yardım alın. Ve en kısa sürede evleri ayırmaya çalışın kv ile
Destek aranacak yer burası değil biz çözümde değiliz bunu ya kv çözer ya da kocan o bebek değil madem kimse çözemiyor o zaman yoluna bak bacım 16 aylıkken böyleysen 2 yaşına geldiğinde eli sopalı bi anne olursun çözülmeyen dertler küçülmez çığ olırCanım benim parçama zarar vermek dünyada en son isteyecegim şey ama kadına sıkıntımı ifade etmeye çalışsamda yine beni kötü ediyo pskolojim gerçekten çok bozuldu burda bana destek arıyorum biliyorum yaptığım doğru degil
Kendi kendini çok dolduruyorsun gibi geldi kesib teli bıraktım mı kv gayet iyisindir karnım doysun pastam dursun olmuyor malesef biraz çabaBu davranışımdan dolayı kendime bişey yapmayı bile düşünüyorum gerçekten çok zor durumdayım
Benim hakli olmam degil konu keske haksiz olsam dovseniz aglamak icin sizin kucaginiza gelecek olan bir bebek o .sizin destek almaniz lazim bu cozumu kendiniz bulacaksiniz ama uzman ama kendinizce rahatlama yontemi ileride isi vurmaya kadar goturursunuz Allah korusun gidin bulundugunuz ilin hastanesine psikiyatri kliniginden destek alin burada kimse size cozum uretemezHaklısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?