Kızlar kendimi iyi hissetmiyorum :(

Kendi kendini çok dolduruyorsun gibi geldi kesib teli bıraktım mı kv gayet iyisindir karnım doysun pastam dursun olmuyor malesef biraz çaba
Rahat batan insanlar kendini doldurur canım benim rahat olduğum bi olay yok sadece bana yapılan haksızlıklar var siz ne kadar iyi olmaya çalışın ama karşınızdaki kötü biliyo ki ben hiç bişey yapmadım ona ve cok dile getirdim anne bi sorun mu var diye ama hep aynı

Madem her halükarda kötü biliniyorsunuz siz de gerçekten kötü olun da aradaki farkı kavrayıversinler!

Keşke yapabilsem sagolsunlar fırsat vermiyolar
Eşine çocuğuna yağlı ballı ol diğerlerine frenk biberi. Nasıl fırsat vermiyorlar anlamadım ki? Surat asıyorlarsa sen iki misli as, laf çarpıtan olursa bağırıver! yani kendi yavruna atar yapana kadar hakedenleri geçiriver sıradan!

Teşekkür ederim bide onu deneyim bakalım

Ben olsam o evi yıkar çıkardım ya hep ya hiç ya da sizin için diyorum duruma alışıp mutlu olmaya bakın ki sağlıklo psikolojide erkek çocuğu yetiştirin

Ben olsam o evi yıkar çıkardım ya hep ya hiç ya da sizin için diyorum duruma alışıp mutlu olmaya bakın ki sağlıklo psikolojide erkek çocuğu yetiştirin
Ayrılmayı bile düşündüm sırf sağlıklı huzurlu bi ortamda büyüsün diye ama herkez ne var sanki senin çektiğin de sorun mu yani otur çek denildi

Ayrılmayı bile düşündüm sırf sağlıklı huzurlu bi ortamda büyüsün diye ama herkez ne var sanki senin çektiğin de sorun mu yani otur çek denildi
Genelde öyle der bizim milletimiz sonra mutsuz bi kadın ve bi 20 30 yıl sonra bi tane daha mutsuz bi kadın herkes gördüğünü yapar çünkü

yazdığım destek mesajı idi zaten.. titretip kendinize getirmek açısından..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…