kızlar kendimizi üzmeden zayıflamaya ne dersiniz benim tam 10 kilo vermem gerek :)

bende 10 kılo vereye çalışıyorum 3 ü gitti bile :) spor yapmıorum bitek ip atlıyorum hergün 10ar arttırıp:) dukan diyeti yapıyorum ama

diyete dayanabılır mısın bılmıyorum ama bence kendını belli kalıplasmıs lıstelerle yorma.ınsan ruhen yoruluyor cidden.yasaklaaarr cok kötü bişey :)

diyete dayanabılır mısın bılmıyorum ama bence kendını belli kalıplasmıs lıstelerle yorma.ınsan ruhen yoruluyor cidden.yasaklaaarr cok kötü bişey :)

evet tatlım :) ama zor geçmiyor hiç aç kalmadığım için diyet yormuyor beni..

Merhaba herkese diyetimde 3. günüm bende geleyim aranıza.
bir grup daha var 10 kilo vermek isteyen ama dediğiniz gibi aktif değil.
sayfayı keyifli hale getirebilecek şeyler paylaşalım bir arada kalabilmek için
kilo çizelgeleri hazırlayalım
diyet listelerimizi yazalım

uzun süredir intagramdan sağlıklı beslenme ve spor ile ilgili kişileri takip ediyorum.
pek çok şeyi nasıl yapmam gerektiğini biliyorum
ama hiç eksilmeyen bi iştahım var :(
gözüm aç arkadaş :) tatlılar pastalar benim neşe kaynağım.
ama insan aynada kendini güzel görmek istiyor. hem şişman hem güzel olunmuyor.

sonuç olarak yaz bitti ben diyete başladım.
yaş 29 boy 164 kilo 62.4
hadi hayırlısı

herkese bol şans ve sıkı bir irade dilerim :)

Merhabalar, ben de 10 kilo kadar vermek istiyorum. Bunun için çikolata cips gibi yiyeceklerden uzak duruyorum. Su içmeye özen gösteriyorum. Ama bir türlü kilo veremiyorum. Bir ara spora gittim ve dört kilo aldım. Oradakiler kilo alsam da bölgesel incelme gerçekleşecektir dediler ama bunun tam aksine yememe dikkat etmeme rağmen daha da genişledim. Bilmiyorum ne yapsam. Akşam 10dan sonra yemek yememeye de dikkat ediyorum. Maden böyle bir grup açtınız ben de katılmak isterim

kızlarrrrr beni de alın ekibe :)))
yaş 28, 168 boy, 63.7 kilo :)) hamilelik sonrası kaldı bende de :((( oturarak çalışıyorum, hareketsiz bir işim var maalesef
bugünden itibaren kararlıyım, zayıflamaya...
hedef 55 kilo , olur inşallah...
sabah bir dilim çavdar ekmeği, azıcık peynir, bir bardak yeşil çay, bal ve biraz kaymak yedim.
şuan sütsüz,şekersiz kahve içiyorum..
1.5. lt suyum da yanımda...
20dk yürüyerek işe geldim
öyle işte, 9 kilo vermem lazım
umarım grup eğlenceli olur, birbirimize destek oluruz, çabucak azimle zayıflarız..
hepinizi öptüm

Küçüklugumden beri balık etli iri bir kızım malesef. Hiçbir zaman şişman olmadım ama 42 44 beden giymek de istemiyorum. Hep Zayıflamak istedim ama bir türlü Başaramadim ama artık bende fit olmak istiyorum boyum 172 kilom 74 ve hedefim öncelikle 69 bana katilmak isteyen var mı :)

benimde acilen zayıflamam lazım 78 kiloyum :(

merhaba kızlar ben de 1.63 boyunda ve maalesef 62 kiloyum hatta bi ara 64 kiloydum ama ramazan vesilesiyle 2 kilo kadar verdim..nolucak bilmiyorum 8 kilo daha vermem lazım ama yaklaşık 2 yıldır hep bu kilodayım..iki sene önce diyetisyene gitmiştim bir ayda 5 kilo verdim ama sonra bırakınca yine aynı düzene döndüm değişen birşey olmadı bikere iradem çok zayıf engel olamıyorum kendime her defasında diyorum yemicem diye birileri böyle aaa senin belin kalın evet biraz kilolusun ama çok diil vs..tarzı bişeyler söylediğinde deli oluyorum o an hemen koşmak istiyorum ama sonra puding,pasta,çikolata birşeyler gördüğümde dayanamıyorum canım sürekli tatlı istiyo..yememeye karar verdiğimde en fazla bir hafta dayanıyorum..ben de size katılmak istiyorum..nasıl vericez bu kiloları yaaa??:(

merhaba kızlar ben de 1.63 boyunda ve maalesef 62 kiloyum hatta bi ara 64 kiloydum ama ramazan vesilesiyle 2 kilo kadar verdim..nolucak bilmiyorum 8 kilo daha vermem lazım ama yaklaşık 2 yıldır hep bu kilodayım..iki sene önce diyetisyene gitmiştim bir ayda 5 kilo verdim ama sonra bırakınca yine aynı düzene döndüm değişen birşey olmadı bikere iradem çok zayıf engel olamıyorum kendime her defasında diyorum yemicem diye birileri böyle aaa senin belin kalın evet biraz kilolusun ama çok diil vs..tarzı bişeyler söylediğinde deli oluyorum o an hemen koşmak istiyorum ama sonra puding,pasta,çikolata birşeyler gördüğümde dayanamıyorum canım sürekli tatlı istiyo..yememeye karar verdiğimde en fazla bir hafta dayanıyorum..ben de size katılmak istiyorum..nasıl vericez bu kiloları yaaa??:(

yazdıklarını okuyunca kendimi gördüm bi an :)))) aynen y tatlıya hiiiççç dayanamıyorum bende başlıyorum yarın. 165 boyum kilo 67.2 bu kış 70 i bulmuştum nerdeyse günlük yürümeyle 3 ayda 4 kilo gitti 66 ya kadar düştüm ama 1 kilo ger geldi. bende 58 59 olmak istiyorum hem bebek için hazır olmak. mekik çekerek göbeğimden de kurtulmak istiyorum.:)))

kızlar 2 gundur misafirim vardı giremedim ama bugun tartıldım vee 1 kilo gitmiş bile sabah sporumuda yaptım kahvaltımıda yaptım meyvemide yeedim benim tatlı falan degilde meyve çok canım istiyor fazlasına kacmamaya özen gösteriyorum bugun diyete başlayalı tam 1 hafta oldu başlangıc için iyi degilmi

kızlaar ve ben geldim yeniden pek giremedim :) ayın 12 sinde diyete başlamıştım diyet değil de dikkat etmeye işte .ilk defa bu kaddar istikrarlı hıssedıyorum kendımı.bu sefer salmak yok.buraya ilk yazdığım zaman konuyu açtığımda 74 kiloydum.ve bugun itibarıyle tartıda 71.6 yı gördüm :) kılolar gidiıyor.tabı başta su gidiyordur dıye dusunuyorum okadar kaptırmıyorum kendımi.ama size bişe söyleyım mı canım bazen çok çıkolata falan çekıyor bır gun aldım ıstedıgım cıkolatayı da yedim.mesela bugun misafırlıge gıttım orda buyuk bı kete yedim.ama bunları yerken de bı yandan pişmanlık hıssı oluyor bende öğlen kete yedım 4 gibi akşam yemek yemedım zaten sureklı su içiyorum açlık hıssetmedım.cok acıkırsam meyve yerım en fazla.ama en önemlısı ne bence de bılıyo musunuz saat 7 de yemek olayı bıtmiştir.veeee zamanla insan alışıyyor onu farkettim.inşallah bu şekılde devam eder ve hepimiz amacımıza ulaşırızz kızlar.herkes yapıyor bizim ne eksiğimiz var beeeee :)):21::21::8:

Merhaba herkese diyetimde 3. günüm bende geleyim aranıza.
bir grup daha var 10 kilo vermek isteyen ama dediğiniz gibi aktif değil.
sayfayı keyifli hale getirebilecek şeyler paylaşalım bir arada kalabilmek için
kilo çizelgeleri hazırlayalım
diyet listelerimizi yazalım

uzun süredir intagramdan sağlıklı beslenme ve spor ile ilgili kişileri takip ediyorum.
pek çok şeyi nasıl yapmam gerektiğini biliyorum
ama hiç eksilmeyen bi iştahım var :(
gözüm aç arkadaş :) tatlılar pastalar benim neşe kaynağım.
ama insan aynada kendini güzel görmek istiyor. hem şişman hem güzel olunmuyor.

sonuç olarak yaz bitti ben diyete başladım.
yaş 29 boy 164 kilo 62.4
hadi hayırlısı

herkese bol şans ve sıkı bir irade dilerim :)

kız nereye geçtin şaka şaka .haklısın biraz yavaş işliyor bizim grup senin o kadarda kilon yokmuş verirsin .inan bende yemek yemeyi çok seviyorum ve çok mutlu oluyorum ama kilo veripte eski halimizdeki mutluluğu vermicektir.sana bol bol sabırlar

kızlar cıdden boşlamış herkesss.ama belkı bı hareketlılık gelır gruba dıye yazıyorum hemen :) 20 gun oldu başlayalı ve 3.5 kılo verdım bıle .tek yaptıgım da ekmegi kestım.kahvaltımı ıstedıgm gıbı yaptım.aksam 7 den sonra yemedım veee kesınlıkle tatlı yok.ben yaptıysam ınan sızde yapabılırsınız.kendınızı asla cezalandırmayın canınızın cok çektıgı bıseyı yıyn ama çok cektıgı zaman :) kucucuk kacamaklar sıze kılo aldırmaz :) bı de sabah aç karnına sırkelı lımonlu ılık su ıcıyorum ınsallah faydalı olur.

Ben de bugün tartıldım:46 59.4 gördüm her ne kadar yemek yediğimde artsa da bunu görmek bile çok güzel biraz abarttım bugün yedim çikolata falan ama akşam yemeği yemedim inşallah vericim yaaaa;)

Back
X