• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar kirpikler hakkında bakarmısınız lütfen??

hannah

Önce bebeğim
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2012
1.968
46
358
Kızlar konuyu nereye açıcağıma karar veremedim,buraya açtım bende. umarım ceza almam :(( konuya giriyorum hemen,benim kirpiklerim yeterince uzun ve sıktı fakat rimel derdinden kurtulmak için bi ara takma kirpik taktım ve lanet olsun takmaz olsaydım. dökülmeler oldu ne yaptıysam çıkaramadım eskisi gibi değiller kötü görünüyorlar.sizce ÉEOSE Serum işe yararmı nette çok özmüşler.Lumigan markayıda kullanmak istemiyorum tehlikeli çünkü sizden ÉEOSE Serum kullanan , memnun olan varmı?

Kullanmadim ama herkesin yapisi farkli hani birinde cok ise yarar digeri cok zararini gorebilir o urunun. Deneyin bi kac kere derim

başka bi damla var lumigan o cidden uzatıyor ama çok zararlı

Kızlar konuyu nereye açıcağıma karar veremedim,buraya açtım bende. umarım ceza almam :(( konuya giriyorum hemen,benim kirpiklerim yeterince uzun ve sıktı fakat rimel derdinden kurtulmak için bi ara takma kirpik taktım ve lanet olsun takmaz olsaydım. dökülmeler oldu ne yaptıysam çıkaramadım eskisi gibi değiller kötü görünüyorlar.sizce ÉEOSE Serum işe yararmı nette çok özmüşler.Lumigan markayıda kullanmak istemiyorum tehlikeli çünkü sizden ÉEOSE Serum kullanan , memnun olan varmı?

Öyle seylere para vermene gerek yok bence.

Ayni hatayi bende yaptim kipriklerin cok ve uzun olmasina rahmen sonucta tek iki üc tane kiprik kalmisti.

Hakiki bagdem yagi sür 1 haftada eskisi gibi olur ! Makyajini özenle yika kiprriklerine ovalama özel yaglar var önce islat sonra tek tek rimeli sil

Ben artik cok dikkat ediyorum havkuyla bile kurulamyiorum yüzümü gözümü o derece

Geçenlerd burda bir konu açılmıştı..

kirpik uzatmak ve dolgunlaştırmak için pamukla hergece zeytinyağı süren bir arkadaş yazmış..

acayip farketmiş kirpikleri..ama haftada 2-3 gece falan yanılmıyorsam..

sürüp yatacakmışsınız yani yıkama yok..

zeytinyağı doğal mucize neden olmasın?

ben her gece yatmadan bademyağı sürüyorum kırpıklerıme
ayda 2-3 kere de zeytınyağ

gözle görülür derecede uzama ve çoğalma oldu kırpıklerımde
tavsıye ederım ama sakın 1-2 hafta yapıp bırakma

Himmmm bende denicem hepsini
Zararsiz da hem
4-5 yildir benim kirpiklerimde eskisi kadar cok degil sanki boyu uzun ama eskiden oldugu gibi gur oldun istiyorum
Yarin aksam basliyorum faydasi oldukca yazicam

Eeose yi bilemeyeceğim ama geçen yıl laction kirpik bakım rimeli kullanmıştım,şeffaf renkli, kirpiklerimi fazlasıyla uzattı ve gürleştirdi, hatta cidden baya uzadılar diye bıraktım. Yine kullanmayı düşünüyorum. Siz yine de deneyin eeoseyi ben de cok övgülü yorumlar okudum hakkında, klinik testleri falan da yapılmış sanırım, bence bir şey kaybetmezsiniz.

Öyle seylere para vermene gerek yok bence.

Ayni hatayi bende yaptim kipriklerin cok ve uzun olmasina rahmen sonucta tek iki üc tane kiprik kalmisti.

Hakiki bagdem yagi sür 1 haftada eskisi gibi olur ! Makyajini özenle yika kiprriklerine ovalama özel yaglar var önce islat sonra tek tek rimeli sil

Ben artik cok dikkat ediyorum havkuyla bile kurulamyiorum yüzümü gözümü o derece

badem yağı daha beter yumuşatıp dökmüştü canım. önceden kirpiklerim çok uzundu biraz daha sık olsun diye badem yağı sürdüm ama yumuşatıp çok dökme yaptı :((

Back
X