- 4 Eylül 2013
- 1.398
- 164
- 103
- Konu Sahibi SiyahKolik
-
Bende kıskancım hemde çok ama ünlülerden kıskanmıyorum.
Çünkü ulaşamaz haa ulaşırsada sanki onlar onca erkeğin arasında benim sevgilimi gözüne kestiricek
Bende murat dalkılıçla engin altan düzyatan hayranıyım birde burak özçivit
Birdeee
şaka şakaa bu kadar
Dün mesela okuldan çıktım
Avon kataloguna bakmıştık okulda.
Sevgilimde çıkışa geldi anlattığım ilk şey şu oldu ;
-Avon kataloguna bakıyordum bi sayfada bişey vardı çokk hoştu yaa
-Neydi ki
-Engin altan düzyatan
-Hey ALLAHım ya
Sonra yemek yemeğe gittik
Şarkı çalıyor ''Beni sevdiler sandım ''
-Bu şarkı çok güzel dedi
-Evet tabiikide güzel olucak kim söylüyor sonuçta
-Kim ?
- Murat dalkılıççok tatlı ya dedim şarkıya murat dalkılıç girdi.
-Şu sese bak ya çok sempatik yerim ya yerimdedim
Baktım karşıdan sırıtıyo benim hareketlerime
22 yaşındayım ve aşırı kıskancım herseyden kıskanma potansiyeline sahibim. Düşünüyorum evet abartı ama ben bir erkege baksam cıplak bir resmine tepkisi normal olmazdiye düşünüyorum.
sevgilinizz okadar kıskanmanızdan bunalmış olabilir,barıştınızmı..
konuyu okuyunca rihanna'nın o haberini merak ettim açtım baktım
ben bile merak ediyosam bi erkegin bakması gayet normall
hoşş kelin ilacı olsa başına sürer bende sizin gibi tepki verirdim hastalıklı bi kıskancım ama dışardan bakınca çok itici oluyomuş sayenizde bunu farkettim
bi çeki düzen vereyim kendime darısı başınıza
Bende baksam tepkin ne olur söyle konu kapansın dedim direk konuyu kapattı :) Acıklama yapmıyor "bende şöyle yapardım" veya "yapmazdım" demiyor. Yeter artık diyip kapatıyo konuyu. Tam anlamıyla düzelemedik hala.
Rihanna da ayse de fatma da .....her halukarda bir kadin !!
sanatci veya degil ne fark eder !!
Sadece sanatculara ulasilmiyo diye kiskanmamak sacmalik ama kikanclikta asiriya gitmek de sacmalik
ortasini bulmali ....
iyi madem sanatci amaaan diyelim e ulasamicaknasilsa yoldan gecene de bksin cnm nerde gorcek bi daha degil mi !!!
canım bekar genç kız dünya güllük gülistanlık sanıyo cinsellikle ilgili bilgisi falanda yok
ortada konu sahibi yok 20+ sayfa yorum var
canım nacizhane evli arkadaşlar olarak yazdık bak ,üzerine gitme konuyu kapat,gerçek hayatta bir kusurunu görürsen sonuna kadar üzarine git...erkeklerin çoğu sanatçılara bakar diyeyim böyle bir haber okuduklarında,ilişkini zedelemeye gerek yok..kendinden soğutma,sende ondan soğuma öyle bir durum yok çünki ortada
Evet olmazdı😜sen biraz kıskançlığını frenle. Tepkilerini de frenle. Bazı arkadaşlar çok komik şeyler yazmışlar. Çok güldüm ama seni de anlamaya çalıştım. Yaşın gerçekten çok genç. O yüzden böyle tatsızlıklarla hem kendini hem sevgilini üZme. Bir daha asla geri gelmeyecek günlerin tadını çıkar.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bu sorulardan neden kacıyor anlamıyorum. Hemde cevapla konu bitsin dediğim halde. Anlam veremıyorum
Haklısın teşekkür ederim yorumun icin. Zaten tepkisinide söylemiyo kacıyo sorularımdan
Kızlar yardımlarınıza ve düşüncelerinize ihtiyacım var.
Bilenler bilir; ben sevgilimle aynı iş yerinde çalışıyorum. Belki aranızda kızanlar veya tasvip etmeyenleriniz olacak ama uzun zamandır onla buluşamayıp görüşemediğimiz için internet geçmişine baktım. Asıl amacım aslında bunun eskiden hoslandığı bi kızla mahalleden arkadaşı birlikteler ve face'ye tatil fotolarını yüklemişler. Arkadaşıda face listesinde olduğu için acaba girip baktımı diye merak etmıştım. Bakmamış ama orada birşey gördüm. Habertürk'te Rihanna'nın "Ortalığı dağıttı" gibi bir başlıkta olan resim galerisindeki habere bakması. Malum Rihanna'yı bilirsiniz hep ya üstsüz oluyor ya iç çamaşırı giymiyor. Bu haberde öyle birşeydi. Yazarken bile sinirlerim bozuluyoO habere girmiş bütün resimlere bakmış.
Ben çok kıskanç biriyim ve sevgilimin Rihanna'ya olan hayranlığınıda biliyorum.Bir keresinde sesini ve kendisini beğeniyorum demişti. O baktığı haberi görünce çılgına döndüm. Gün içerisinde ofiste birşey demedim akşam eve giderken "Sen boş vakitlerinde Rihanna'nın üstsüz fotolarına mı bakıyosun?" diye sordum o da "O nerden çıktı" dedi. "Nerden acaba" dediğimde "Yok öyle birşey" dedi. Sonrasında bende o kıskançlık kriziyle başladım saymaya... Beğenmek bu mu? Hayranlık anlayışın bu mu? diye. O da "Habere baktım, özellikte Rihanna diye mi aratmışım" falan dedi. Bende bir sayfa bakınca algılayamadında tüm fotolarına mı baktın diye köpürdüm biraz. Hatta kendimi bile kıyaslama noktasına geldim. Onun vücudunu begeniyosun demekki benım vücudumu begenmıyosun dıye. Sonrasında tartıştık. Konu geçmişe kadar gitti. O da bana "aynı kişi olmam lazımmış değişmemek lazımmış" gibi şeyler söyledi. Ben de "geçmişindeki gibi olcaksan ben ne olcam yanında geçmişindekiler gibi biri mi?" dedim. Neyse eve geldim, biraz sakinleşmiştim. Aradım açmadı. Kıskançlık krizi geçirdiğimi söyledim ve özür diledim mesajla.. Ama cevapta vermedi. o şekilde yattım uyudum. Ama hala moralim bozuk. Kızlar ben mi abarttım? Normal birşeydide benmi üstüne gittim acaba. Ama kaldıramıyorum gözü kimseyi görmesin istiyorum. Birde bana "aldatmışım gibi konuşuyosun alt tarafı bi haber" dedi. Ben de "aldatmak yatmaklamı oluyo? Başkalarının vücuduna bakmak olmuyo mu?" dedim. Çok moralim bozuldu. Akıl verin canlarım lütfen
bence hemen rıhannayı arayıp,dötü başı açık fotolarınla sevgılımı elımden alamazsın dıye çemkirmelisin..
Kıskanılacak insanlar sadece elde edebileceği insan sanırım sizin gözünüzde. Ayrıca o arkadaş mevzusunda konunun detayı var anlatsam cok uzun sürer bu nedenle merak edip baktım.. Evet bakmış olsaydı sonucu kötü olabilirdi ama bu sefer tamamen haklı ben olurdum emin olun.. Özgüvenle ilgisi yok ben bana ait birinin başkasının vücuduna bakmasını hoş karsılayamam
İnsanlar zamanla değişebilir ama ben şuanki duruma göre bu kadar eminim çünkü ona güveniyorum.
Benim içim rahat.
Bu konuda beni anlamazsınızBakın şu an ki duruma göre diyorsunuz. Büyük lokla ye büyük söz söyleme demiş Atalarımız. Tabii ki inşallah yaşamazsınız ama size örnek verdim. Erkek iç güdüsü çok başka bir şey. Hele dindarlıkla hiç alakası yok maalesef evli erkekler kadınlara daha cazip geliyor.
O zaman ayrılın madem hoş karşılaşmıyorsunuz neden özür mesajı çekiyorsunuz. Çok saçma şeyler. Bir haber var başlık zaten alakasız Rihannna'nın instagram hesabı habere girince o resimlerin olduğu ortaya çıkıyor her erkekte bakar zaten merak edip bu sizin gözünüzde aldatmak mı. Yani bakmyla ne oldu yani onu bir açıklasanız. Her erkek baka rnerdeyse çünkü erkeklik iç güdüsü farklı bir şey bu sizi aldatacak anlamına gelmez. O zaman dergi gazete de okumayın yasaklayın çünkü oralarda da güzel kadın resimleri var gözünü kapatıp sayfaları çevirsin. O kızdan da geçmişte sadece hoşlanmış diye yazmışsınız çıkmamışlar bile detayı varsa anlatın ona göre yorum yapalım. Artık kız mahalleden başka biriyle çıkıyor. Sizin ki kusura bakmayın hastalık derecesinde yolda ez kaza gözü birine takılsa baksa artık neler yaparsınız ev hapsine alın o zaman erkek arkadaşınızı. Erkekler bu kadar sıkmaya gelmez aldatmayacağı varsa da aklına sokarsınız kaldı ki ne kadar takip ederseniz edin aldatacak erkek her halukarda aldatır içinde varsa aldatmayacak erkek de aldatmaz. Benim eşim de bakmış sordum haberi merak ettim baktım dedi ne yaptı aldattı mı yani beni ki çok ilgili yanımdan ayrılmayan bir eşim var ama yapacak olduktan sonra zaten yapacağını bildiğimden ve nasılsa öğreneceğimden hele hele ünlü insanlar hiç kıskanmam magazin programı da seyrediyoruz beraber. Tv yi de yasaklıyım dur ben.. sanki tek internette var öyle resimler herşeyi yasaklayın olsun bitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?