Kızlar kıskançlıktan ölmek üzereyim nolur yardım edin:((((

Bu cok farklı ama siz tutupta murat dalkılıç'ın çırıl çıplak bir fotosuna baktığınızda sevgiliniz gülmeyecektir :)

22 yaşındayım ve aşırı kıskancım herseyden kıskanma potansiyeline sahibim. Düşünüyorum evet abartı ama ben bir erkege baksam cıplak bir resmine tepkisi normal olmazdiye düşünüyorum.

Evet olmazdı😜sen biraz kıskançlığını frenle. Tepkilerini de frenle. Bazı arkadaşlar çok komik şeyler yazmışlar. Çok güldüm ama seni de anlamaya çalıştım. Yaşın gerçekten çok genç. O yüzden böyle tatsızlıklarla hem kendini hem sevgilini üZme. Bir daha asla geri gelmeyecek günlerin tadını çıkar.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sevgilinizz okadar kıskanmanızdan bunalmış olabilir,barıştınızmı..

Bende baksam tepkin ne olur söyle konu kapansın dedim direk konuyu kapattı :) Acıklama yapmıyor "bende şöyle yapardım" veya "yapmazdım" demiyor. Yeter artık diyip kapatıyo konuyu. Tam anlamıyla düzelemedik hala.

Ne mutlu bana :)

Bende baksam tepkin ne olur söyle konu kapansın dedim direk konuyu kapattı :) Acıklama yapmıyor "bende şöyle yapardım" veya "yapmazdım" demiyor. Yeter artık diyip kapatıyo konuyu. Tam anlamıyla düzelemedik hala.

canım nacizhane evli arkadaşlar olarak yazdık bak ,üzerine gitme konuyu kapat,gerçek hayatta bir kusurunu görürsen sonuna kadar üzarine git...erkeklerin çoğu sanatçılara bakar diyeyim böyle bir haber okuduklarında,ilişkini zedelemeye gerek yok..kendinden soğutma,sende ondan soğuma öyle bir durum yok çünki ortada

Katılıyorum, abarttıgımın zaten farkındayım ama ulaşamıcak dıyede canı ne ısterse yapamaz

canım bekar genç kız dünya güllük gülistanlık sanıyo cinsellikle ilgili bilgisi falanda yok

Kimin neler yaşadığı bilinmez Dünyayı keşke dediğiniz gibi bilsemde ondan böyle tepki göstersem. Çok sey yasadım bu hayatta ve gördüm Dünyanın nasıl bişey olduğunu cok iyi biliyorum.

Bu sorulardan neden kacıyor anlamıyorum. Hemde cevapla konu bitsin dediğim halde. Anlam veremıyorum

Haklısın teşekkür ederim yorumun icin. Zaten tepkisinide söylemiyo kacıyo sorularımdan

Bu sorulardan neden kacıyor anlamıyorum. Hemde cevapla konu bitsin dediğim halde. Anlam veremıyorum

Bence ilerde yine buna benzer bir konu ile geleceksin seni anlamıyorsa üsteleme ama giyimin spor aktivitelerin konularında asla söz hakkı verme

Son düzenleme:
Haklısın teşekkür ederim yorumun icin. Zaten tepkisinide söylemiyo kacıyo sorularımdan

Sorma sen de bırak. Ben 9 yıllık evliyim. Ondan önce de 2 yılımız var. Benim eşim de beğenir bakar ünlülere ama ben hiç ona tepki vermem. Hatta ben de katılırım ona haklısın ne güzel kadın diye. Kıskanmaz mıyım elbette kıskanırım. Bence her kadın da biraz bozulur ama abartma. Ben kocama hala deli gibi aşığım. Hani beğendiğin biri var mı desen yok. Kimse kocam kadar yakışıklı gelmiyor bana 💘o beğenince o yüZden biraz bozuluyorum. Ama dediğin gibi belli etme. Hiç tanımadığın dünyanın bi ucundaki, sevgilinin hiç göremeyeceği bir kadın için amaaan hiç sıkma adamı. Bırak baksın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bnde aynı tepkiyi verirdim nette de olsa yarısına kadar açık bi kadına bakamaz eşim. bnce tepki göstermekte haklısın.

Aaa olurmu hiç sen gayet normal davranmışsın zaten herkes aynısını yapıyor

bence hemen rıhannayı arayıp,dötü başı açık fotolarınla sevgılımı elımden alamazsın dıye çemkirmelisin..

O zaman ayrılın madem hoş karşılaşmıyorsunuz neden özür mesajı çekiyorsunuz. Çok saçma şeyler. Bir haber var başlık zaten alakasız Rihannna'nın instagram hesabı habere girince o resimlerin olduğu ortaya çıkıyor her erkekte bakar zaten merak edip bu sizin gözünüzde aldatmak mı. Yani bakmyla ne oldu yani onu bir açıklasanız. Her erkek baka rnerdeyse çünkü erkeklik iç güdüsü farklı bir şey bu sizi aldatacak anlamına gelmez. O zaman dergi gazete de okumayın yasaklayın çünkü oralarda da güzel kadın resimleri var gözünü kapatıp sayfaları çevirsin. O kızdan da geçmişte sadece hoşlanmış diye yazmışsınız çıkmamışlar bile detayı varsa anlatın ona göre yorum yapalım. Artık kız mahalleden başka biriyle çıkıyor. Sizin ki kusura bakmayın hastalık derecesinde yolda ez kaza gözü birine takılsa baksa artık neler yaparsınız ev hapsine alın o zaman erkek arkadaşınızı. Erkekler bu kadar sıkmaya gelmez aldatmayacağı varsa da aklına sokarsınız kaldı ki ne kadar takip ederseniz edin aldatacak erkek her halukarda aldatır içinde varsa aldatmayacak erkek de aldatmaz. Benim eşim de bakmış sordum haberi merak ettim baktım dedi ne yaptı aldattı mı yani beni ki çok ilgili yanımdan ayrılmayan bir eşim var ama yapacak olduktan sonra zaten yapacağını bildiğimden ve nasılsa öğreneceğimden hele hele ünlü insanlar hiç kıskanmam magazin programı da seyrediyoruz beraber. Tv yi de yasaklıyım dur ben.. sanki tek internette var öyle resimler herşeyi yasaklayın olsun bitsin

İnsanlar zamanla değişebilir ama ben şuanki duruma göre bu kadar eminim çünkü ona güveniyorum.
Benim içim rahat.

Bakın şu an ki duruma göre diyorsunuz. Büyük lokla ye büyük söz söyleme demiş Atalarımız. Tabii ki inşallah yaşamazsınız ama size örnek verdim. Erkek iç güdüsü çok başka bir şey. Hele dindarlıkla hiç alakası yok maalesef evli erkekler kadınlara daha cazip geliyor.

Bu konuda beni anlamazsınız
Ayrıntıya girmek istemiyorum
Bu da sizin görüşünüz
Benim güvenim sonsuz
Tüm bunlar küçük bi ihtimali gözardı ettiğim anlamına gelmez

Anlatayım o zaman.. O kızı zamanında benimki sevmiş, kızda ilgiliymiş ve bu kız için cogu dostum dediği insandan vazgeçmiş.. Bu kız benimkiyle tam birlikte olacağı sürede benimkinin kanka dediği adamla birşeyler yaşamaya başlamış. Kanka dediği çocukta şu anda çalıştığımız yerde çalışıyor ve aynı mahalledeler. Hala arkadaşlıkları devam ediyor.Kızlada o gün bugündür konuşmuyor. Sevgililiğimizin öncesinde arkadaslık sürecimiz olduğu için kızla ilgili detayları biliyorum. Kına olan öfkesi çok zaman aldı. Ve kız sevgilimin mahallesinde takılır. Bende bakmak istedim anlayacağınız. Ayrıca bizde birlikte magazin izleriz yada kitap okuruz. Ama oralarda bu denli açık fotolar yok. Hem dogru söyluyorsunuz evet illaki bi yerlerde karsısına cıkacak. Yazın arkadasıyla tatile gidecek en basiti. Güvenim var ona ve fazla tepkim nedeniyle özür diledim. Yine baksa yine kızarım bu değişmez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…