- 19 Mart 2010
- 12.489
- 13.623
- 498
çünkü benim açtığım konu bu her daim orjinalim az olması mümkün mü
evet burada senin gibiler çok ilgi çekiyor canım
malum kendi içimizde alışkın olmadığımız için şaşırıyoruz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok kızlar söylüodu çok komik bir yer işi gücü olmayanların takıldığı yer die hakkaten öyleymiş
Yazıların sol altında çok değişik bir buton var. üçgen şeklinde içinde beyaz bir ünlem var. Adı Kötü İçerik Bildir butonu. Amacı küfür ve hakaretin yanında, eğer bir konu bir bölüme ait değilse bunu da bildirmemize yarıyor.
zaten ben buraya kalıcı gelmedim yahu bu siteyi söylüyordu bir gireyim dedim üye oldum hakketen çok boşmuş insan seviyesi iteliği de ilginç boş gezenin boş kalfalarının yeri iki gündür çok eğlendim ama
yok kızlar söylüodu çok komik bir yer işi gücü olmayanların takıldığı yer die hakkaten öyleymiş
Seninde işin belli ki çokmuş. Bana birini hatırlattında neyse. KİB yapildin zaten. Hadi güle güle.
o konu ciddydi bak kimseyle dalga geçmek gibi bir niyetim yoktu fakat dalga geçen yorumlar gelmesin biz de devam etmeyelim
eşiniz haftada kaçkere hedıye alıyorki bır hafta almaması sorun oldu :26:
her gün alır gül ve şarapla gelir hergün yemeğimi hazırlayıp çamaşırları asar
bence siz bayan değilsiniz..sizce napayım boşanayım mı
zaten ben buraya kalıcı gelmedim yahu bu siteyi söylüyordu bir gireyim dedim üye oldum hakketen çok boşmuş insan seviyesi iteliği de ilginç boş gezenin boş kalfalarının yeri iki gündür çok eğlendim ama