kızlar kocam hediye almadı bir haftadır boşansam mı

Samtusum insanların canını sıkmaya başladın artık :41::41:

yok kızlar söylüodu çok komik bir yer işi gücü olmayanların takıldığı yer die hakkaten öyleymiş

Eşin kk demi dolaşıyormuş aaaaaa işte hediye için değil belki ama bu yüzden boşaman lazım ne arıyor acaba . Ne gereksiz bir aileymişsiniz siz sohbete bak biraz güncel konular konuşun bırakın bizim sitemizi :8:

Yazıların sol altında çok değişik bir buton var. üçgen şeklinde içinde beyaz bir ünlem var. Adı Kötü İçerik Bildir butonu. Amacı küfür ve hakaretin yanında, eğer bir konu bir bölüme ait değilse bunu da bildirmemize yarıyor.

yeni üyeyim bilmiyordum, tesekkurler,
sikayetle attırmak lazım.

varlıgı bile zaman kaybı boyle insanların.

zaten ben buraya kalıcı gelmedim yahu bu siteyi söylüyordu bir gireyim dedim üye oldum hakketen çok boşmuş insan seviyesi iteliği de ilginç boş gezenin boş kalfalarının yeri iki gündür çok eğlendim ama

yok kızlar söylüodu çok komik bir yer işi gücü olmayanların takıldığı yer die hakkaten öyleymiş

Seninde işin belli ki çokmuş. Bana birini hatırlattında neyse. KİB yapildin zaten. Hadi güle güle.

o konu ciddydi bak kimseyle dalga geçmek gibi bir niyetim yoktu fakat dalga geçen yorumlar gelmesin biz de devam etmeyelim

ne yorumu, su konunuza bakın baslı basına dalga gecmek icin açılmış,
insanlar nelere maruz kalarak bosanma kararı alıyorlar, bunu danıstıkları alana siz neler yazmıssınız.
laftan anlamayacagınız aşikar,
hakaretler havada ucusuyor zaten,
gercekten evliyseniz kocanıza ve cocuklarınıza sabır diliyorum...

[sıze=3][ı]bence bu erkek kızlarrr
karısı burda takılıyor bence merak edip girmiş olabilir geçenlerde ark eşide merak ediyor burda neler konuştuğumuzu kolay iş o bayan niciyle girer bakrım diyordu bir çözüm bulunmalı bnce
site yöneticilerinden ricam erkeklerin buraya girmesi engellenmeli
mesela üye olurken yalnız kadınların cevap verecegi türden sorular falan sorulup erkeklere üyelik verilmese daha iyi olur[/ı]
[/sıze]

zaten ben buraya kalıcı gelmedim yahu bu siteyi söylüyordu bir gireyim dedim üye oldum hakketen çok boşmuş insan seviyesi iteliği de ilginç boş gezenin boş kalfalarının yeri iki gündür çok eğlendim ama

Hmmmm durumunuz vahim, şimdi siz buraya boş demişsiniz ya, iddiaya girerim tekrar gelecekseniz:51:
Ama şimdi sizi yolcu etmemiz gerekiyor, arkadaşlar arkanızdan su dökecek:3:

Back
X