Kızlar komşuma bunu Nasıl söyleyeyim???

Marinnquen

Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2016
60
37
8
34
Merhaba arkadaşlar bana bir yol gösterin evimizin ses yalıtımı okadar fenaki resmen yatak odamda üst komşuyla yatıyorum sanki.. Az önce yine ses geliyordu bütün cinsel hayatlarına eşimle ortak olduk resmen bir değil iki değil napsam ayıp diyede söyleyemiyorum başka bi komşuya desem buseferde oda öğrenmis olacak ama sesler artık çığrından çıktı bi akıl verinnnn lütfen

Ev arıyorum taşınacağım umarım bulunduğun apartmana denk gelmem ..kavga çıkarırım herhâlde...

Hahahahah :))) kadın benden 15 yaş büyük samimiyiz ama ters tepip çemkirmesin bana sonra

Biz de üst komşularlaı konuşmuştuk o tür sesler değil ama bunu söylemekte bir sakınca yok başka bir arkadaşına söyleme bence hoş değil ama onları uyar.
Bunlar doğal şeyler ama sizin devamli şahit olmanız gerekmiyor ki

Şahsen biri beni bu konuda uyarsa çok utanır ve rahatsız olurdum , düşünüyorum bana nasıl söylenmesini isterdim diye yine en güzeli o işi yaptıkları saati tam belirtip söyleyin ses olduğunu,anlamıyorsa direk deyiverin artık ...

Ya tam yatıyoruz uykuya dalacağız sesler başlıyor onlar icin cıkıp odayıda boşaltamam kendi pskolojimde bozuldu nefes alsam duyuldumu dicem artık

Ya bende aynı şekilde cok utanırdım oyuzden tam sesler gelirken bende öksürüyorum işte eşimle konusuyorum herhangi bi konu sırf duyulsunda anlasın ses geliyo onların Bizimde gider diye.. Hayır ben yeni gelinim başkalarıda duyuyosa benden bilecekler

sabaha kadar sürecek hali yok sabret 20 dk

Siz duyuyorsanız diğer komşular da duyuyordur zaten, yani yanı, üstü falan.
Hatta çocukları herkesten daha da net duyar. Ya biz yıllar yılı apartmanlarda oturduk, ne kendi evimizde, ne de diğer dairelerden böyle sesler duymadık hiç ya, nasıl insanlar bunlar, kendi çocuklarından da mı utanmıyorlar ki? Böğürmeden sevişmek bu kadar mı zor ya da biz mi çok geri kafalıyız acaba, normal mi karşılamak lazım?

Ayy kıyamam bir de o var dimi
Valla o zaman açık açık de .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…