- 26 Şubat 2016
- 60
- 37
- 8
- 34
- Konu Sahibi Marinnquen
-
Gecen günümüz vardı orda bahsettik bizim evler cok ses geciriyo falan diye bende vurguladım hatta evet her ses duyuluyor diye ama msj yerine ulaşmamışGece çok ses geldiğini söyle o anlar zaten illa açık açık söylenmesi gerekmiyor ki.
Ev arıyorum taşınacağım umarım bulunduğun apartmana denk gelmem ..kavga çıkarırım herhâlde...Merhaba arkadaşlar bana bir yol gösterin evimizin ses yalıtımı okadar fenaki resmen yatak odamda üst komşuyla yatıyorum sanki.. Az önce yine ses geliyordu bütün cinsel hayatlarına eşimle ortak olduk resmen bir değil iki değil napsam ayıp diyede söyleyemiyorum başka bi komşuya desem buseferde oda öğrenmis olacak ama sesler artık çığrından çıktı bi akıl verinnnn lütfen
Hahahahah :))) kadın benden 15 yaş büyük samimiyiz ama ters tepip çemkirmesin bana sonraKomşunla karşılaştığında "kız dün gece evde ayı mı boğuyodunuz bir gürültüler sesler koptu uykumdan uyandım korktum valla" de.
Böylece hem seslerden olan rahatsızlığını hem de estetik bağırmadığını söylemiş olursun ahaha
Ev arıyorum taşınacağım umarım bulunduğun apartmana denk gelmem ..kavga çıkarırım herhâlde...
Bi benim üstüm de canlılık var apartmanın geri kalanı kuş öldü beybiEv arıyorum taşınacağım umarım bulunduğun apartmana denk gelmem ..kavga çıkarırım herhâlde...
Ya tam yatıyoruz uykuya dalacağız sesler başlıyor onlar icin cıkıp odayıda boşaltamam kendi pskolojimde bozuldu nefes alsam duyuldumu dicem artıkBiz de üst komşularlaı konuşmuştuk o tür sesler değil amabunu söylemekte bir sakınca yok başka bir arkadaşına söyleme bence hoş değil ama onları uyar.
Bunlar doğal şeyler ama sizin devamli şahit olmanız gerekmiyor ki
Ya bende aynı şekilde cok utanırdım oyuzden tam sesler gelirken bende öksürüyorum işte eşimle konusuyorum herhangi bi konu sırf duyulsunda anlasın ses geliyo onların Bizimde gider diye.. Hayır ben yeni gelinim başkalarıda duyuyosa benden bileceklerŞahsen biri beni bu konu da uyarsa çok utanır ve rahatsız olurdum , düşünüyorum bana nasıl söylenmesini isterdim diye yine en güzeli o işi yaptıkları saati tam belirtip söylerdim ses olduğunu,anlamıyorsa direk derdim artık ...
Bunlar kaptırmışlar anlamazlarOklavayla tavana vurun.
Ay kız güldürdün beni...bir kaç defa uyarmak lazım gerçektende rahatsız edici olur sürekli olunca..Neden sevişiyonuz diye mi çıkartcan hahaha
Ayy kıyamam bir de o var dimiYa bende aynı şekilde cok utanırdım oyuzden tam sesler gelirken bende öksürüyorum işte eşimle konusuyorum herhangi bi konu sırf duyulsunda anlasın ses geliyo onların Bizimde gider diye.. Hayır ben yeni gelinim başkalarıda duyuyosa benden bilecekler
Yokkk artıkkk inanmıyorum kim yapmış bunu ama tam benim durumu temsil ediyorBu tip konuları görünce bu uyarı geliyor aklıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?