Kızlar komşuma bunu Nasıl söyleyeyim???

Komsuma bebek bazi geceler cok agliyor kusura bakmayin evler cok ses geciriyor dedim. O gunden beri sevisme sesi duymuyoruz. Benim komsu yeni gelindi bu arada :)

2 sene olucak nerdeyse bizim ustte bekar turkmenler oturuyor devamli bu tarz sesler geliyordu asiri sekilde,tavana vurmak ise yaramazdi,alt kattakilere kadar ses gidiyormus onlarda bizden biliyorlarmis
Kadin bir sabah bizim kapimiza geldi o kadar emin ki kendini kurmuş uzun zamandir iste gencler dedik cocuklari yok dedik diye basladi o kadar sinirlendim ki baska biri duysa rezillikti ust kattan geliyo oraya anlatin falan dedik bizde biktik dedik ama nafile cins biri zaten inanmadi
Bir sure sonrada sesler azalarak yok oldu aksi gibi bizimde bebegimiz olunca suc bize kaldi
Asansorde hep karsilasiriz nemrut gibi bakar hic konusmayiz aklima geldikce sinirlenirim...

Fake bir kavga çıkartın eşinizle,eşiniz bağırırken siz de bağırarak komşular sesimizi duyuyor ,biz de onları duyuyoruz ya her akşam,sessiz ol gibisinden bağırabilirsin ,ne şiş yanar ne kebap

Ne kötü bir histir,haklısın ama kanıtlayamıyorsun

apt hayatı iyi degil işte herkesin hayatına ister istemez sahit oluyorsun kavgalara çocukların gürültüsüne ama çok şükür gece ses mes olmaz bizim apt da :) orta kat dul bi teyze ve suriyeli bir kar koca var alt katta da bi dede eşi ve bir dul ablayla çocuklar var ama çocuklar aptı yıkacak yakında

Komşuna direk söyle
Sizin sesiniz çok geliyor acaba aynı şekilde bizim seslerde size geliyormu? geliyorsa bundan sonra dikkat edelim bari de, eşek değil ya anlar heralde

Ben boyle kisilerin seslerinin duyulduklarinin farkinda olduklarini ama hic cekinmeden buna devam ettiklerini dusunuyorum.
Benimde eski evimde ustteki kadin resmen aniriyodu bide hiriltili sesler geliyodu yani hayvan misin bu nasil bi fantezi.
Benim kocam elin kadinin teshir seslerini duymak zorunda mi gider hemen konusurdum.

Böyle konuları okuyunca bir an dusunmeden edemiyorum acaba bizim de sesimizi duyan var mıdır
Duyulacak kadar ses cikardigimizi dusunmuyorum ama o an belki bize öyle geliyordur bilemem ki

En çok tedirgin olduğum konu da yatak odamız apartmanın tam giriş kapısına bakıyor
Yanı binaya gelen herkes yatak odamin önünden geçiyor
Eee giriş kattayiz zaten esimle konuşurken bile rahatsız oluyorum duyuluyor mu diye
Evde mum yakıp romantizm yapamiyoruz geçerken biri mum ışığını anlar diye

Bence en mantiklisi kibar bi dille kagida yazip posta kutusuna koymak ya da kapı arasindan bi şekilde içeri atmak :)

Allah iyiliğinizi versin ya, benzetmelere bak

Arasi siyah gunes gecirmeyen guneslikler var onlardan diktirin,cok uzuldum size nedense

ya bu millet sevişirken niye kendinden geçiyo bu kadar

İyide ses geliyosa onlar napsin ses gelmesin diye seks hayatlarınımi bitirsinler.:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…