- 8 Ekim 2015
- 2.771
- 5.280
- 73
- Konu Sahibi Marinnquen
-
Oklavayla tavana vurun.
Ne kötü bir histir,haklısın ama kanıtlayamıyorsun2 sene olucak nerdeyse bizim ustte bekar turkmenler oturuyor devamli bu tarz sesler geliyordu asiri sekilde,tavana vurmak ise yaramazdi,alt kattakilere kadar ses gidiyormus onlarda bizden biliyorlarmis
Kadin bir sabah bizim kapimiza geldi o kadar emin ki kendini kurmuş uzun zamandir iste gencler dedik cocuklari yok dedik diye basladi o kadar sinirlendim ki baska biri duysa rezillikti ust kattan geliyo oraya anlatin falan dedik bizde biktik dedik ama nafile cins biri zaten inanmadi
Bir sure sonrada sesler azalarak yok oldu aksi gibi bizimde bebegimiz olunca suc bize kaldi
Asansorde hep karsilasiriz nemrut gibi bakar hic konusmayiz aklima geldikce sinirlenirim...
Sol alt kosede s.ktiri cekmis biri yalnizBu tip konuları görünce bu uyarı geliyor aklıma
kimse böyle şeyleri duymak zorunda değil herkesin çoluğu çocuğu var alanen uyar bu ne yasabaha kadar sürecek hali yok sabret 20 dk
Sol alt kosede s.ktiri cekmis biri yalniz
Bu yalitimsiz apartmanlar çok kötü.Benim de üst katında 60 ı geçik teyze var birde onun sevgilisi.Hemen hemen her akşam ritim show eşliğinde bir böğürtü kopuyor. Sanırsın ki anadolu ateşi bizim üst katta prova yapıyor.Korkuyorum adam birgün kadının tepesinde hık diye gitcek:))))
Arasi siyah gunes gecirmeyen guneslikler var onlardan diktirin,cok uzuldum size nedenseBöyle konuları okuyunca bir an dusunmeden edemiyorum acaba bizim de sesimizi duyan var mıdır
Duyulacak kadar ses cikardigimizi dusunmuyorum ama o an belki bize öyle geliyordur bilemem ki
En çok tedirgin olduğum konu da yatak odamız apartmanın tam giriş kapısına bakıyor
Yanı binaya gelen herkes yatak odamin önünden geçiyor
Eee giriş kattayiz zaten esimle konuşurken bile rahatsız oluyorum duyuluyor mu diye
Evde mum yakıp romantizm yapamiyoruz geçerken biri mum ışığını anlar diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?